Jump to content

Kako ?

RIDDICK

Recommended Posts

Zanima me kaj je vaš predlog kako spraviti KSi na stara dobra pota ?

Pomoje tako oživel več ne bo nikoli kot je bil prvič. Pomoje bi lakho to naredila le kaka reklama ali pa kake revija kot je joker, le da bi bila KSi

:beer: . Se pa zavedam da je za to potrebno denarja še in še.

No povejte vsaj vaše predloge.... :rockbrow: ....

followmeontwitter.png

SolidG, norišnica na forumu pomoje nebo lih, na prvi strani pa bo itak že danes zvečer, ko pride naš doktor domov (Dr.Miha)....

OB ceste bi mogli postavit plakate tiste velike :lol::lol: . Pa tak ena velika slika ta neonski napis "konzole slovenija"... Spodaj pa še na večje pomagajte uboditi legendo vseh legend... z prijavo in pisanjem na forumu... :lol::lol:

But this will never happen :beer:

followmeontwitter.png

Ne ne, pač Ksi naj bo tako kot je, naj bo na njem le toliko ljudi kateri pač imajo veselje za konzole,barnje, klepetanje in še več, pač le zakaj bi bilo 10k+ uporabnikov, le zakaj bi bilo na kupe nespametnih postov itd, čitso po resnici, KSI je meni 10x boljši kot je bil popreje, več vsega, več novih info, več odličnih obiskovalcev, pa vseeno so počitnice, dosti manj ljudi itd

pa še to, kdor išče vsaj nekaj malega od konzol na netu, bo 100% naletel na KSI!

Škoda bi bilo metati denar ali trud za reklame, plačevanje le tega itd, bolje bi bilo da se vsaj 1x ali 2x na leto organizira večje tekmovanje v konzolah itd, pač iz ust v usta je najboljša reklama in bo ostala, če pa se bo začelo kaj premikate glede tekmovanj, sem lahko z velikim veseljem v pomoč!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Se strinjam s Policajem. Kaj ti bo 10.000 userjev, če jih ne zanimajo konzole.. Temu je ta stran in forum namenjena in je na tem področju po mojem mnenju najboljša v Sloveniji. Tako je brezveze, da se registrirajo kr eni, ki ne vejo niti razlike med playstationom in xboxom in začnejo težit, spamat.. :eviltongue:

Zelo se mi dopade tudi ideja o tekmovanjih. Teh bi se zagotovo udeležil. Zdej ko mamo psp in ds to itak ne bi bil problem, ker konzolo prneseš v žepu, vklopiš wifi in ad-hoc in jupi.. let's play. samih velkih škatel x in ps tudi ni problem prineset nekam, samo tvje bi treba. in plac. ter malo organizacije. pa kakemu bigbangu bi lahko zatežili, da oglašuje na k.siju in s tem prispeva denar za možne nagrade in organizacijo. pa tudi policaj bi verjetno kaj prispeval. ;)

ko je že nekdo omeno stara dobra pota...

iceman-extreme..., je še med nami, al je spremeno nick? kje je... takega final fantasy freaka ne bo nikoli.

glede tekmovanj pa, glavno je sodelovati, ampak kekkena bi pa rad dobu v ORIGINAL street fighterju 2 da se ve kdo je master RYU.

naprej, dol/naprej, naprej, punch

sho ryu ken ubije :ninja:

ratt-logo.gif

Ahaha, ne tako na glas govorit, TheMan, ki nikoli ne veš, kdaj se skriva zlata ribica za vogalom. :ihih:

Evo navedek najave največjega pretepaškega turnirja ( http://pretep.konzole-slovenija.com/for ... hp?tid=820 ), ki je nasploh en hud vidoigričarski dogodek zase - Izola, 19 avgust.

- Turnir v Super Street Fighter 2 Turbo!

ja, na veselje mladega in predvsem starega, bomo na turnirju tekmovali tudi v tej prastari, a zimzeleni klasiki, ki je še danes navdušujoča tako kot v davnih časih igralnic (in čudnih možiclov ob strani, ki so te nonstop spraševali "Ti naredim Vego? Ti naredim Zangiefa? Ti naredim nagrobnik?..."). Če ste old-school gamer in ste kdajkoli videli moderne pretepače nažigat kake hude Tekkene ali pa Guilty Geare ter se le zmrdnili češ, "v mojih časih sem pa jaz vse z Ryujem nalomil" vam je to idealna prilika, da se končno pojavite na eventu in uresničite otroške sanje. Ali pa jih dobite pošteno po faci. Heh.

Yeah, you can call me psychic. :plan:

Ej, saj, najavo bom enkrat danes ali jutri oddal še sem in na mnenjalo, pa da ne smetimo bomo v primerni temi o tem, ali pa na Pretepu. V glavnem, kdorkoli ima možnost, naj pride, ki bo pokalo. :rock:

Jast bom 19 v Izoli! :love: Altho i won't b in shape.....

Kar se tice topica, se bolj ali manj strinjam z ze navedenimi anti-spam komentarji.

Za tekmovanje nas je pa ze milijone sikalo in se ufuravalo, vendar ni bilo nikdar nc iz tega! Ne vem zakaj tho....IMO ce Jokerju rata zakaj nebi nam? Je denar problem? Je cas problem?

Vse se da ce se ce.... :puppy::objem:

fs.pngMorbidMagic.png

Oooo, v Izoli si?!?!?

Mooo, daj, nujno mi uleti vsaj pogledat. :beer:

---

Drugače pa, hja, težko je kar eno tekmovanje iz nič narest, če nisi siguren, da je veliko folka, ki mu je interes prit nekam. Če hočeš it na kompetitivnost, pač, določeno igro in računat, da bodo vsi resni igralci pač prišli. A tega je pri nas tako malo in tako razdrobljeni smo, da je kar težko. Lahko bi se kdaj naredila kaka bolj mešana zadeva, a še vedno zanimiva. Lep del KSija ima rad Halo 2 in je že okusila dogajancijo v multiplayerju. Morda bi se nekoč dalo kaj v temu zrihtat. A spet smo tu z resnostjo tekmovalcev. Ne moremo kr reč, kdor pride pride. Moramo imeti vsaj eno spodobno število ljudi, ki bi nekam prišla. Lahko bi se skombiniralo še s kakim Pro Evolutionom in čem podobnim. Enkrat smo imeli mixed turnir PES+Pretep in je pokal. Pretep je sedaj samostojna zadeva, a komot se da kaj drugega namesto tega. Enkrat smo govorili o furalicah (verjetno GT4) + Fuzbal (PES) + Halo 2.

Zaradi mene je lahko to še kar kul. Samo spet, mora se dovolj folka aktivirat, saj to zahteva velik oTVjev. Konzole se dejansko lažje najde in zrihta, kot TVje. A nasploh, moralo bi se aktivirati kar nekaj ljudi. Jaz se ponudim, da pomagam zrihtati tak event (ali podoben - magari mu rečemo "KSi day" in dodamo še kake kul obstranske casual turnirčke v raznih znanih a preprostejših igrah) na primorskem. Seveda pa nisem ne PES ne furalica-majstor, je pa nekaj drugih tukaj prav dovolj zagrizenih s tem in imajo dovolj sredstev ter sposobnosti, da bi se kaj dalo naredit. No ja, mora pa biti skupna volja - kar pomeni jasno tudi volja, da se folk, neglede na to, v koliko zabačeni vasici živi, hoče vsaj malo pretegniti in se usesti na vlak ter za en dan priti nekam na tako vrsto eventa, ne pa da reče "uh, kaj nimate v Ljubljani? V ljubljani bi komot šel, ampak tam pa ni šans... pridem drugo leto, če bo v LJ". Ki to ni nč. :no_no:

@kekken: Mah zdej ko reces....sj bi prisel z najvecjim veseljem. Vendar je problem ze sama osebna higiena, ki bo po preziveti noci v AG malce minimalisticna. Ce bo "neznani kolega"(a.k.a. "NK"), ki je z nami igral takrat Halo2 fural avto in bo klen oz. "NK" sposoben funkcionirati se oglasim. Ce ne pa bolj tezka, ker dol grem verjetno z vlakom + 2 kolega.

Pravim ti...if i were a rich man with a shower tied to his back, i'd already be there.

Se se menimo... :uke:

BTT: Je blo ze par poskusov ja....in vedno se mi je zdela najboljsa resitev kombinacija turnirckov. Kot ze navedeno....doh.

Ampak se vedno je v zraku vprasanje: Kje? WhereTF?

Zdi se mi, da Bof ni nevem kako poceni in primeren.... :?:sweat:

A ma kdo kako idejo?

fs.pngMorbidMagic.png

Ponavadi so res ami prostori največji in najbolj težak problem dobiti vse oz. vse na dokaj hiter način, trenutno bo tekmovanje iz naše strani 23.06.2006 v Cerkljah iz strani playgame.biz in www.slo-minimoto.com, tekmovanje v Playstation2, Xbox in Xbox 360, pač malo tekmovanje oz. z veseljem se lahko udeležite tekmovanja, brezplačno, le minimotoristi bodo imeli 1k vstopnine, bo hrana, pijača, nagrade, pač poleti je lahko narediti, ker se vse skupaj spravi v en šotor, name lahko zmeraj računate z pomočjo konzol, cca 3-do 5 tv ekranih, sicer navadnih pa vseen, kar se tiče pa zaprtih placov pa bi bilo najbolj pametno narediti kje v šolah, osnovne šole itd, najlažji in res najcenejši dogovor, no sej važno bi bilo da bi bila vsaj 3 večja tekmovanja na leto, kar se pa pretepa tiče, pa same pohvale, delate že dolgo in lepo vam zmeraj rata naredit tekmovanje in le tako dalje!!

Pismu, ampak bi res lahko izkoristil tisti dan za to, da se srečamo, pa da kakšno na izi tekmovanje naredimo. Kot je že POLICAJ omenil, bi lahko imeli vsaj 5 TV-jev, PS2, Xbox 1.0, pa še kakšnega X-a 360. Lahko bi se dogovorili tudi na način, da še kdo drug pripelje konzolo s sabo z namenom, da jih bomo imeli več. :)

To bi se res morali dogovoriti, je pa tudi še kar nekaj časa do takrat (sredina septembra), tako da se še vse da zmenit, sam potem bi se res morali vključiti v pogovor VSI, ki jih tovrstno tekmovanje interesira.

Lahko bi se enkrat videl, res. No, vsaj jaz si to želim že dolgo časa. :):beer:

Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh.

Halo2 turnir v živo, sliši se predobro, count me in, v kakšni kombinaciji s pretepom, pesom bi to res bil raztur.

V sredini septembra bi morebit mel celo čas, odvisno, če ne bomo na morji spet ki. :D

Drugač pa kdaj v prihodnosti, sn se pripravljen pripelat tudi na primorsko :beer:

Sicer smo izbrali ravno pravo temo da se menimo on nekih eventih, ampak ko smo že pri tem...

Halo 2 event, s combom PES in pretepa bi bil seveda nekaj fenomenalnega. Če ne zaradi drugega, da vsaj sebeku v živo prešteješ rebra. Brez laga!!!11

Anyhowever I fell very halo zadnje čase in se še ziher bom če ne bo kake tekme kmalu. Ziher je cel kup takih norcev kot jaz in shtanga (I hope), ki bi za en tak event kadarkoli in kakorkoli prebrodla celo Slovenijo. Kakorkoli jaz sem pripravljen priti na event take vrste kamorkoli, praviloma tudi kadarkoli.

Se pa srašujem tudi zakaj enostavno ne bi na tale prihajajoči pretep #4 event nekaj boxov in bi se šli tam halo :ninja: .

Kar se tiče promocije KSi se po mojem skromnem mnenju nekaj doseže doseže na takih ali drugačnih gamerskih eventih.

Oklepnjak:

le en dan je žal premalo za Pretep+karkoli drugega. Sam Pretep #4 bo letos imel kar 5 iger in že to sfolgat v le 12 urah bo organizacijska umetnost, medtem ko bi karkoli postranskega bilo samomor (navadno so na pretepaških turnirjih tekmovanja v treh igrah na dan, mnogi resni eventi pa trajajo vsaj dva dni). Na Pretepu #2 nam je komaj komaj uspelo sfurati SAMO Soul Calibur 2 in PES, pa je še cel team tedanji KSi (carji ste, kjerkoli ste že... moo, Iceman mi je tedaj bil leva roka :bowdown:) garal, pa se je izšlo kar na knap. Zdaj, 5 pretepačin + HALO je žal zelo težko. 5 pretepačin in HALO na tokratnem Pretepu je utopija, saj nihče ni ničesar pripravljal v tej smeri. :razzy:

Ampak. Če je volja, je vse in če se vas nabere dovolj, ki boste dol na obalo prinesli konzole in tudi kak TV (pač, kdor bo z avtom), predvsem pa garantirali vašo prisotnost, potem plac ni taka ovira in lahko je tudi MONO-Halo 2 event in turnir. Ali pa kakršnakoli kombinacija, le volja je treba, pa da se zmenimo. Jaz prirediti to uspem in plac bi lahko bil od Pretepa. Tu na obali imamo na voljo 3 Xboxe in switchev se bo že našlo. Zagotovite mi vsaj ene 3-4 TVje z zunaj in 5 Xboxov (da imamo torej za 8 postaj) ter dovolj folka, pa je K-Si meeting + Halo2 great competition of pain and d00m tu zrihtan zelo na hitro. Samo javite se in preštejte se. :ninja:

Jast bom 19 v Izoli! :love: Altho i won't b in shape...

One of two aint bad. :ihih: ... :no_no:

Ne res, jao, kake čujemo. :(

Nič dej, bodi priden in čimprej okrevaj, potem pa zrihtamo en megaevent že samo zate, ker si moral tako glupo missnit tega. :objem:

Go go go!

Ja...kekken ma prav glede tega, da je premalo cajta. Zdi se mi, da bi eni game-i sli skozi kot na putru...spet za ene bi pa rabli eno leto.

Ne vem no....To bi se mogli pol zmenit.

Kar se tice xboxov in TV-jev zna pa ratat problem. Jast bi lahko TV zihr ufural...xboxa bi pa po vsej verjetnosti prisla dva iz BK. Ne vem no....zanimivo bi blo....

I have a router tho... :hyper:

@kekken: Mater se rekel sem "i won't b in shape", hehe! Mah..sj je dokaj ql, vsaj tilnik mam se ceu.

More time 4 myself and my hobbiez + hoping 4 huge amounts of :cash: ( :crossfingers: )

fs.pngMorbidMagic.png

še enkrat brez zamere, Slo nuca 3 velike turnirje, vse v enem od pretepačin, do dirkačin, arkad, dobesedno vse konzole+cca 2-3 projketorji itd, vse se da, smao veliko volje itd in vseeno kje bo, najbolje bi bilo ter fer bi bilo, KP,LJ,NM in seveda še MB in smo nekako zmagali, pač že sam pretep turnir ni lahko organizirati, zato le en velik rešpekt! :china:

Kekken:

Da bi se 19. špilal tudi Halo je bil le pobožen predlog, s katerim si nisem delal preveč upanja, zavedaje se da šest špilov enostavno ne bi moglo špilat, dvomim že da vam bo ratalo lepo odigrat vseh pet špilov, resnično vam gre vsa čast, če vam rata vse speljat kot ste si predstavljali.

Policajev predlog je sicer kul, tudi dalo bi se vse zorganizrat, nekako že, ampak problem je folk, kdo bo vse prišel, da bi cel event normalno stekel. Rabili bi ogromno ljudi, da bi se turnirji normalno odigrali.

Pomojem je bolje da se enostavno odigra nekaj prepoznavnih špilov kot je na začetku padla ideja, se pravi ena, dve pretepačini, PES in Halo 2, mogoče še kaka dirakačina, a se že sliši preveč. Mono event se sliši kul ampak, bi se morali zares potruditi, da bi privabili dodatne interesente. Tistih deset, petnajst folka, kolikor nas je do sedaj igralo halo se nekako sliši premalo, pa še to je vprašanje če bi vsi prišli. Random kanon futer mora bit, na multi eventih se tega dobi precej. Tako da sem osebno pristaš multi eventa, mono eventu se seveda ne bom upiral, ampak vseeno. V navezi z Jokerjem, bi lahko privabili precej ljudi. Seveda le pobožna le pobožna želja, ampak upanje ostaja.

Kakorkoli, glavno da se špila, jaz bom vsekakor podpiral vsak poskus realizacije, z vsemi svojimi močmi, če ne bom pa toliko časa najedal, dokler se česa ne organizira.

2ge4 wee can do it :rock: .

• 3 weeks later...

hja, se mi zdi da konzole-slovenija forum bolj umira kot pa da se prerojeva. včasih ni po 24 ur nobenega novega posta. zgleda kot da ni več interesa v forum. meni je ta forum zakon, ampak, tako malo postov je vedno. pa včasih ni novih novic po cel dan ali še več :no_no: :doh:

upam da se bodo stvari malo spremenile :thumbup:

x360.jpg

Davodax.jpg