vedernjak Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 gameboy čist starejši ali sega game gear.lastiv sem si oba.sam sega je bila boljša ker je imela barve ter igre.gameboy pa je imel odlične igre ampak problem pa je bil velik ni barv!barve sta bili le dve zelena in črna.sego je vn reševal sonic za nintendo gameboy pa mario.za sega sem si lastil naslednje igre(ker sm sega game gear izgubil zdaj kupujem novga) sonic the hedgehog 1 in 2 (itak)http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=6189 lion king m'c donald sonic chaos tom and jerry mortal kombat in to so tud vse za gameboy sem si pa lastil naslednje igre pokemon gold tom and jerry super mario land 1 super mario land 2 tetris dr.mario tmnt lucky luck startrek fifa 98 pokemon traiding card game pocket bomber man jungle book super man mr.do to pa so vse katere igre ste si vse lastili za obedve konzoli Quote Link to comment
zyzyx Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 A to misliš od teh dveh ali na splošno? Od teh dveh bi izbral Game Boy, sicer pa SNES. Quote Link to comment
Cloud Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Se mi zdi da Gameboy ravno ni konzola... Quote Link to comment
SlashSpeed Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Cloud, prenosna konzola Drugače pa SNES. Super Mario World Quote Link to comment
Sonix Posted November 17, 2008 Share Posted November 17, 2008 Osebno sem se najbolj zabaval z Gameboyom(Pokemon, Super Mario Land, Kirby's Dream Land, to 3 sm nažigu) pa PS1 (to sicer ni več kej retro). Razen tega sem od starih igral le še SNES ter NES. Oboje še kdaj pr sošolcu igram. Quote Link to comment
_tweety Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Meni je bil najbolj SNES všeč. Super Mario World pa Mario Kart! Oh, ja... takih ne delajo več Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
-g0ran24- Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Family Computer Quote Link to comment
policaj Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Zame sicer ps1, čeprva je n64 in dream cast zelo dobri konzoli, največ pa sm preigral na ps1 vse dobre igre. Moja ocena bi šla takole: -10pik ps2 -9pik ps1 -8pik N64 -7pik dream cast -6pik Xbox1 in 360 -5pik ps3 in psp Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
vedernjak Posted February 20, 2009 Author Share Posted February 20, 2009 1 točka sega dreamcast 2 točki gameboy 3 točke PSP 4 točke gamecube 5 točk sega game gear 6 točk playstation 1 7 točk playstation 2 8 točk NES 10 točk nintendo wii 12 točk SNES dajte še vi točke da dobimo najbolšo konzolo ki je do zdaj narejena LP Quote Link to comment
vedernjak Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 mislim da tti gameboy še danes trga hlače =D Quote Link to comment
PiKi17 Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Jaz sem pa špilal na sledečeih zadevah Family Computer SNES N64 Od teh se mi je najbolj priljubila N64 in Mario 64 katerega še vedno zalaufam na PC emulatorju LP, M. Quote Link to comment
vedernjak Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 se strinjam s tabo pa uni mario party pa mario kart uff to so bli cJTI (ŠE VEDNO GA MAM PA ŠE VEDNO GA UČASIH ZAŽENEM =D) Quote Link to comment
chochek Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 kje je a SEGA MEGA DRIVEE?? 1TOCKA ZA MEGA DRIVE...- =) Quote Link to comment
Tutek Posted November 22, 2010 Share Posted November 22, 2010 Dr.mario pa tetris sta bla zakon! Quote Tom in Jerry igre Link to comment
InFireX Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Playstation 1: Crash Bandicoot 3 Warped; zame najboljša igra, ki sem jih igral v celotni franšizi Gameboy Advance SP: -Banjo-Kazooie: Grunty`s Revenge -Crash Nitro Kart -Crash Bandicoot Fusion -Crash Bandicoot XS -Medabots AX ... Nintendo 64: -Super Mario 64 -Mario Kart -F-Zero X -Banjo-Kazooie -Diddy Kong Racing ... In nazadnje še neka konzola podobna SNES-u ali NES-u (imel sem večinoma rumene diskete). Quote Link to comment
Morkee Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Meni osebno najbolj priljubljena je NES (najbolj priljubljeni spili na konzoli :contra, castlevania, battle toads, battle tank, bomberman, celotna serija advanced dungeons & dragons , in se bi lahko nastevala ker je blo tolk tega da clovek kr skp pade ko vidi zadevo kako nora je bila in se vedno je) potem pa kak sega mega drive (del otrostva v katerem sem nonstop igrala zgolj mortal kombat in alien-a) kot prenosna konzola mi je pa GBA bil vedno dober sopotnik za krajsanje dolgis vozenj v solo s pokemoni pa zeldo med najljubsimi spili ofc. tbh, tesko se je odlocit kaj bi bilo najboljse ce clovek doma zbira ze od otrostva konzole s katerimi je odrascal Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 12, 2012 admins Share Posted October 12, 2012 Uh, meni se je SNES najbolj vtisnil v spomin, čeprav sem imel prej že NES nekaj časa. Zelda: ALTTP, Super Metroid, Super Mario World, Secret of Mana, Super Mario Kart, Terranigma, Chrono Trigger, Yoshi's Island in še in še ... če bi imel do konca življenja na voljo samo eno konzolo in njene špile, bi ziher izbral SNES. Škoda, da je imel samo eno Zeldo. Quote Link to comment
bleki Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Da še jaz malo obudim staro temo Usekakor 2 najbol uspešne konzole vseh časov : Atari in playstation 2 , zanimivo da ps2 je trejal skoraj do konca proizvodnje ps3 ..podobno kot atari, ki je zasenčil oba2 svoja naslednika. Da o številu iger ni treba govorit sploh. Drugače glede kultnosti in inovacij , definitivno zmaga sega dreamcast. Brez dreamcasta nebi bilo polovice idej in spilov za xbox original. In še vedno je bil pioner online igranja , konzolskih rpgjev. Da nebi o VMUju , ki ga do ps4 očitno ni noben niti skopiral ..pa je genijalna stvar. Quote Link to comment
Recommended Posts