Guest dragolord Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 a kdo mogoce ve ali action replay deluje samo z originali? ce imam backup mi napise da ne spozna cdja!pri originalih ni problema.. torej deluje samo z originali? Quote Link to comment
Bianca Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Moraš imeti vgrajen čip (Neo 2.2), Action Replay sam je predviden za kode. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Guest dragolord Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 ja saj imam marsa!saj zazene action replay cd,ko pa vstavim backup mi napise da ga ne zna prebrat :annoyed: Quote Link to comment
Bianca Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 ja saj imam marsa!saj zazene action replay cd,ko pa vstavim backup mi napise da ga ne zna prebrat :annoyed: Ni Mars kompatibilen z Action Replay-om, Neo 2.2 moraš imet. Žal. LP Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
kratos! Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 kajjjjjjjjjjjjjjj za kaj sploh je ACTION REPLAY ????????????? Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
Recommended Posts