Jump to content

PIMP my comp/console


samus987

Recommended Posts

sem že spet odprl eno novo temo. sej vem da težim sam srbijo prsti ko je nov forum x)

sem lahko napišete oziroma prilepite kake slike svojih ''sPIMPanih'' psjev ali konzolic. povejte predloge, komentarje ipd.

za začetek bom poslal moj PC ki je mal bolj za silo spimpan imam pa še veliko načrtov zanjga =) (kromasti hladilniki ipd.)

300120060025lp.th.jpg

n-joi

Link to comment
andruril u got the style that haxorz my pimpzorz =)

@Polciaj: gold playstation zgleda zelo solidno =) tudi sam premišljujem o barvanju GCja. kako si vso stvar izpeljal?

Čisti po domače-kmečko, sej zato pa je taka, kupil gold sprej in jo 2x preštrihal, zdej če bi res hotel narediti lepo, bi jo mogel z finim (šmirglom) papirjem zbrusit, poštrihati vsaj 5x+ in na koncu lepo polakirati in bi bila zanimiva!

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!

Link to comment

Čisti po domače-kmečko, sej zato pa je taka, kupil gold sprej in jo 2x preštrihal, zdej če bi res hotel narediti lepo, bi jo mogel z finim (šmirglom) papirjem zbrusit, poštrihati vsaj 5x+ in na koncu lepo polakirati in bi bila zanimiva!

a ohišje si dol vzel pa poštrihal al kar gor na konzoli pustil? ker na GCju bi moral ohišje morda vzeti dol da bi lepo poštrihal da nebi barve našprical skozi režo za hlajenje, če pa bi hotel zaščititi spet nebi moge tako lepo pofarbat...

Link to comment

Anduril: best mod ever! :lol::car:

Samus: Ej, prav kul mod PCja je. Nisem neki fan talanja straniščnih školjk na mašine, kjer poganjamo Excel, ampak ta mi je prav lep in eleganten. :thumbup:

Glede GCja, hja, je kar nujno treba dat dol ohišje, razen če ne mislimo narediti res nekaj napolbednega in še tvegati, da scvremo/prefarbamo/zalijemo "notranje organe". Z GC-jem je problem, da ima ohišje ene hinavske šraufe, za katere je treba bodisi spretno modificirati navaden izvijač (treba je navadnemu eno kvadratno zarezo zbrusit v sredini glave), bodisi dobiti namenskega (vem, da si ga dobil pri naročanju nekih GC mod-kitov preko spleta).

Link to comment

hmm ja... vem kaj misliš... tisti izvijač ko ma konec ko mercedesova zvezda x) lol :lol: drugače pa tnx za kritke samo... UV katodo sem dal ker se je čisto nič ne vidi ker jo zelene katode čist razsvetljijo al kako nej rečem tako da bom kupil najbrž eno modro =) za ventilaltorček si bom ubodel če zaščitno mrežico v obliki črke U (kot je v logo Unreal tournament) samo so v bofu vse ponucali za zrazstavni eksponat =/

drugačem islim dat notri če krokirane dele. hladilnik za procesor, grago ipd. kupil bi od revolteca ker majo kar veliko v BoF in bigbnagu pa me zanima če kod kaj ve ali je to sploh zanesljivo za hlajenje

Link to comment
  • 1 month later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.