DrMiha Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Skani iz enega nemškega cajtunga...več na GCju, tak da težite Casu naj jih proba še za vas :ninja: Quote Link to comment
SolidG Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Bolje zanj, da jih preizkusi! Zdaj manjka pa samo še najava s strani Blizzardov o portu Starcrafta ... :crossfingers: Quote Link to comment
MaHe Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Še boljše: naj ukrade kartico s špilom .... Sicer pa zadeva izgleda jako špartanska ... kar je pa itak pri vseh 3rd-party naslovih. Bomo videli. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
DrMiha Posted August 11, 2006 Author Share Posted August 11, 2006 Itak Settlerji 2 niso bili nikdar prav posebno lepi. Res pa je da pohvala Ubisoftu za tole, saj bi zadeva znala rulat. Kje je moj Jagged Alliance???! Quote Link to comment
Buge Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 KDaj pa izide ta igrca Quote Link to comment
Repminister Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 A je kj novga glede tega ? kaj če bi še wi-fi uklučl .. omg, I love my DS ok. sm najdu 1212 po vrsti je izšla Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Repminister Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 A ma se kdo probleme s stem špilom? men ful počas dela, kr mal laga, pa mal počasna odzivnost.., a obstaaj kkšn način za pohitrit ? EDIT: pol ne obstaja nič ? kaj pa če bi odpru tist .NDS file pa u špilu animacije zbrisal(npr. za drevesa), al pa kj tazga? zakaj se dogaja da dela tako počasi ? Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Recommended Posts