Samotar Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Dead Rising demo je na Livu sprobajte ta špil seka Demo sem že sigurno špilal 50 krat in zmeraj se najde nekaj novega: orožje ,novi načini klanja,.. :ninja: klanje z KATANO sekaaaa Čas dema je 15 minut ,če preživiš :wtf: Gremo en majhen turnir ??? : KDO UBIJE NAJVEČ ZOMBIJEV V 15 minutah !! :bringiton: Quote Xbox Link to comment
SolidG Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Demo sem sprobal samo enkrat. Ni mi jasno, ali je število zombijev določeno ali uletavajo novi po določenem času? Še dobro da Evropejci nismo prikrajšani ekstremnega gora, ker bi igra izgubila svojevrsten čar - Romero would be proud! Quote Link to comment
DrMiha Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 v celemu špilu bo eden od dosežkov pobiti celotno populacijo mesta, 57.000 komadov Quote Link to comment
Samotar Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 ubil samo 418 zombijev Quote Xbox Link to comment
Atila69 Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Iz restavracije v prvem nadstropju skočiš skozi okno na "streho". :bringiton: Quote Link to comment
Lunco Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Kk. A so kje še kakšna zanimiva orožja, ki jih je težje najti? Do zdaj sem večinoma uporabljal nože, pištole in pendreke. Quote Link to comment
Samotar Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 nakupovalni voziček probaj Quote Xbox Link to comment
shoelace Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 pa skejt tud ni slab, drgač je pa moj favorit kugla za keglanje s ktero podreš tud do 20 zombačev Quote xFire: spankrock Link to comment
Lunco Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Kje dobiš pa kroglo? Dejte napisat zraven lokacije. Quote Link to comment
Samotar Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 Kje dobiš pa kroglo? Dejte napisat zraven lokacije. v športni trgovini v 1 nadstropju tu tudi najdeš palico za golf in bejsbolskio palico ki seka :bringiton: a ja ubil 483 zombijev zombie killer :bringiton: Quote Xbox Link to comment
DrMiha Posted September 5, 2006 Share Posted September 5, 2006 http://cybermike.spyw.com/deadrisingmap.html Interaktivna mapa willamette parkview mall Quote Link to comment
Prezioso Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 No ima že kdo ORIGINAL igro? Kakšni so kaj vtisi? Glede na to da obožujem zombije in capcom, bi si mogoče nabavil boxa zarad te igre. Baje da so ble neke težave z starejšimi TVji... Quote Link to comment
RIDDICK Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Bila je novica na prvi strani...(mihovi strani)...je napisal ja da je bil text na starih tvjih oz. na "navadnih" neberljiv...in res sledečo po screenih v tistem članku je res blo v uber zmrdano... Quote Link to comment
Godlike Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Jaz imam eno bolj staro TV in pri vsaki igrici komaj da kaj lahko preberem. Crke so zelo nejasne. Imam tudi dead rising demo pa se tudi slabo vidi. Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
shoelace Posted September 25, 2006 Share Posted September 25, 2006 ga je že kdo drug obrnu? kak se vam kej zdi špil? EDIT: zdi se mi da sem edini ki imas ta špil :annoyed: Quote xFire: spankrock Link to comment
Samotar Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 jaz ga mam samo nimam cajta špilat drug teden bo več časa upam Quote Xbox Link to comment
kekken3 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Oo, dajte mi nekaj odgovorit, fantje. Kaj zavraga je pravi izziv te igre? Igral sem demo in mi je po tretjem ubitem zombiju postalo takoooo dosadno. Vsi pocrkajo na enak način in itak, da jih ni težko krepavat. No ja, grafika je noro detaljna in to, da lahko štihaš folk z vsako drugo stvarjo, ki jo prebereš, je pač kul. Samo boh, a postane igra kaj težka? Kaj zahtevna na kakršenkoli način? Kaj nevarnih nasprotnikov? Kaj.. kakorkoli izzvialnega, razen "pick stuff up, smash some heads /repeat", vedno na enak način? Slišim o nekih survivalih, kar mora biti kul, samo tako, a se igralnost sploh kaj spremeni/razvije glede na demo, saj ta, razen učinka "wow, lej, 500 likov na zaslonu", ki je trajal prve tri minute, name res ni naredil ama baš nobenega efekta. Mogoče sem se je lotil z napačno mentaliteto, ampak res, pričakoval sem, da bo vsaj zelo zabavna. Pa me je minilo točno za tem, ko sem petemu zombiju z macolo razčesnil glavo (na enak način), nato vzel pumparco, počil še par folka in se zbal, da je to vse, kar delamo v igri. :rockbrow: Quote Link to comment
shoelace Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Tudi sam sem mel isti občutek ob igranju dema. Vendar je pa treba vedet da je tisto le demo in ni ničesar noter kar je v celi igri razen pač omejenga prostora kjer jih lahko tamaniš 15 minutk. Zgodba je dokaj dobra in se rešuje po primerih. Osnovni način igranja je omejen na 72 ur, in vmes imaš čas da ali samo lutaš okol po trgovinah, rešuješ preživele, rešuješ primere in sproti odkrivaš zgodbo in zaroto, poleg tega mi je všeč da je v špilu dosti nelinearnosti v določenih dogodkih, recimo 5 različnih zaključkov igre, če dobite ending "True ending" A bote presenečeni nad tistim kar bo sledilo. Igra je dokaj težavna, odvisno pač od cilja igranja. Recimo jaz sem šel igrat enkrat samo zato da sem skušal rešit čimveč preživelih, katere najdeš ob določenem času v različnih situacijah (vseh skupaj je cca 50-60). Seveda pa ti ljudje niso tako sposobni kot je igralec sam in jih je treba z drugega konca veleblagovnice pripeljat žive nazaj v Security room kjer je pač last resort preživelih. Od hišnika ki se nahaja tu vedno dobivaš klice in ti sporoča kje se kdo nahaja in včasih imaš res zel omalo časa da jih poiščeš in najdeš. Najhuje je bilo ko sem za sabo vlekel 2 japonca, kake 3 babe ki sem jih mogel za roke držat da so mi sledile in še enga invalidnega črnca ki je potreboval piggyback ride vmes sem pa mogu pobrat še 2 preživela ker če bi se kasneje vrnil ponje bi bila že zdavnaj mrtva. Kar se tiče šefov, sem bil vedno dobro pripravljen nanje. Dobro je iti na začetku igre v supermarket z hrano in si nabrat čimveč vina, OJa in kakih piz zmrznjenih, najti mikrovalovko in jih speči, pijače pa na mixerjih zmešat v nekakšne energetske napitke, saj povrnejo tud o 8 pik življenja in še dodajo kakšen efekt recimo Quickstep- speed up, Zombait-zombiji te zavohajo že na daleč itd itd... Ko sem prvič igral sem pri vsakem šefu umrl vsaj enkrat, sploh zato ker sem hotel vsakega posebej slikati. Ni neke hude taktike, pač izmikaš se in strelaš. Seveda mi je zdej lahko ker imam Real Mega Buster (odkleneš po 54.000 ubitih zombijih - megamanovo orožje - zombija ubiješ z enim strelom, šefe z 3-4, specijalce pa z 1-2 in imaš praktično neskončno municije). seveda se zdi na začetku da mogoče tako orožje uniči ravnovesje v igri ampak dejstvo je da je Dead Rising igra ki jo mora človek preigrat vsaj 3x da doživi odkrije vsaj del nje in s takšnim orožjem se izogne igralec frustracijam in iskanju primernih orožij za šefe katere si premagal že 2x ko si ihgral poprej. Hm, kar je treba poudarit je to da sem šele pred kratkim začel igrat brez kakršnihkoli orožij ker sem končno začel uporabljat hand to hand bojevanje ki je res najbolše sploh če si levele max. (lvl 50). Poteze so res hude od disembowel - kjer zombaklu iz trebuha potegneš črevesje, razni sommersault kicki ki kr trgajo glave, face crusher, wrestling prijem za vrat in buma glavo ob tla, zombie ride, kjer lahko v gneči zombijev hodiš po njihovih glavah, potem če primeš zombija za hrbet ga lahko porineš v gužvo in si utreš prosto pot itd itd. Ko praviš da ti je šlo na živce pobijat zombije, to itak tud men gre na živce ko mi pot zapira 50 zombijem men se pa mudi. Zombije ubijaš samo v samoobrambi ker je dost dela z drugimi šefi in survivorji. Kakorkoli obrneš ta igra ga res seka, prav zej se spravljam že 5ič igrat in bom skušu rešit vseh 50 survivorjev. Infinity mode odkleneš po Overtime mode, je pa to čist survival mode. Finta je v tem da vsako minuto in pol zgubiš en kvadratek življenja (pir max lvl 50 jih imaš 10) tako da moreš stalno iskat hrano. Seveda se pa hrana nikjer ne respawna, tako da ko v eni gostilni pobereš vse pizze in steklenice vina tam ne boš našel nič več. Kar je pa mene še najbol frustriral je pa to da je edina špecerija, ki je res neskončno obložena in ogromna, zaklenjena v tem modusu Sam sem v tem načinu preživel 4 dni ampak potem nisem našel več hrane nikjer, le bossi ki so se random spawnali so jo še metal. Če se bo kdo to spravu igrat, naj obvezno prej nabije lik do lvla 50, dobi Zombie Genocider achievement da odklene uno megaman minibazuko poleg tega pa naj najde 2 knjigi k idata +50% healing in Survival book ki da +100% heal tako da če najdete en raw steak ga spečete in pojete vam bo povrnal na full. Je pa malo tečn ta način ker se ne da shranjevat in moraš pač pustit da konzola laufa npr. 14 ur je 7 dni ingame. Kot tudi to da recimo si nabereš količino hrane in se poitem samo postavoš na neko varno lokacijo i nsamo čakaš dokler ti lajf ne pade z maximuma na zadnji kvadratek, in to ponavljaš 14 ur... Sem pa gledal leaderbordse in vidim da je nek tip preživel maximum 16 dni čeprav mi ni jasno od kje mu hrana... Quote xFire: spankrock Link to comment
kekken3 Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Moo, hvala za odgovor. Zdaj mi je veliko stvari bolj jasnih. No ja, saj, se mi je zdelo, da je še nekaj za tem (sem bral že enkrat en tvoj post na temo), a nisem točno razumel, kaj. Kul kul, torej je le trik v ponovnem preigravanju. Zdaj mi naslov zgleda občutno bolj zanimiv. Quote Link to comment
MaHe Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 shoelace, go to hell, zdaj si bolestno želim tristošestedesetice Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
TerMit Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 mene zanima kak izvedeš disembowel al pa face crusher al pa še kake druge finte? Quote Link to comment
mlaky Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 vse ti piše v meniju. Quote NinjaKlan si lahko Bombo v rit vtakne Link to comment
Recommended Posts