Jump to content

DEAD RISING - ubij veliko število zombijev v 15.min !!!


Samotar

Recommended Posts

Dead Rising

deadrising.jpg

demo je na Livu sprobajte ta špil seka :rock:

Demo sem že sigurno špilal 50 krat in zmeraj se najde nekaj novega: orožje ,novi načini klanja,.. :ninja: klanje z KATANO sekaaaa

Čas dema je 15 minut ,če preživiš :wtf:

Gremo en majhen turnir ??? :

KDO UBIJE NAJVEČ ZOMBIJEV V 15 minutah !!

:bringiton:

Xbox

Link to comment
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Oo, dajte mi nekaj odgovorit, fantje. Kaj zavraga je pravi izziv te igre? Igral sem demo in mi je po tretjem ubitem zombiju postalo takoooo dosadno. Vsi pocrkajo na enak način in itak, da jih ni težko krepavat. No ja, grafika je noro detaljna in to, da lahko štihaš folk z vsako drugo stvarjo, ki jo prebereš, je pač kul. Samo boh, a postane igra kaj težka? Kaj zahtevna na kakršenkoli način? Kaj nevarnih nasprotnikov? Kaj.. kakorkoli izzvialnega, razen "pick stuff up, smash some heads /repeat", vedno na enak način? Slišim o nekih survivalih, kar mora biti kul, samo tako, a se igralnost sploh kaj spremeni/razvije glede na demo, saj ta, razen učinka "wow, lej, 500 likov na zaslonu", ki je trajal prve tri minute, name res ni naredil ama baš nobenega efekta. :headscratch:

Mogoče sem se je lotil z napačno mentaliteto, ampak res, pričakoval sem, da bo vsaj zelo zabavna. Pa me je minilo točno za tem, ko sem petemu zombiju z macolo razčesnil glavo (na enak način), nato vzel pumparco, počil še par folka in se zbal, da je to vse, kar delamo v igri. :rockbrow:

Link to comment

Tudi sam sem mel isti občutek ob igranju dema. Vendar je pa treba vedet da je tisto le demo in ni ničesar noter kar je v celi igri razen pač omejenga prostora kjer jih lahko tamaniš 15 minutk. Zgodba je dokaj dobra in se rešuje po primerih. Osnovni način igranja je omejen na 72 ur, in vmes imaš čas da ali samo lutaš okol po trgovinah, rešuješ preživele, rešuješ primere in sproti odkrivaš zgodbo in zaroto, poleg tega mi je všeč da je v špilu dosti nelinearnosti v določenih dogodkih, recimo 5 različnih zaključkov igre, če dobite ending "True ending" A bote presenečeni nad tistim kar bo sledilo.

Igra je dokaj težavna, odvisno pač od cilja igranja. Recimo jaz sem šel igrat enkrat samo zato da sem skušal rešit čimveč preživelih, katere najdeš ob določenem času v različnih situacijah (vseh skupaj je cca 50-60). Seveda pa ti ljudje niso tako sposobni kot je igralec sam in jih je treba z drugega konca veleblagovnice pripeljat žive nazaj v Security room kjer je pač last resort preživelih. Od hišnika ki se nahaja tu vedno dobivaš klice in ti sporoča kje se kdo nahaja in včasih imaš res zel omalo časa da jih poiščeš in najdeš. Najhuje je bilo ko sem za sabo vlekel 2 japonca, kake 3 babe ki sem jih mogel za roke držat da so mi sledile in še enga invalidnega črnca ki je potreboval piggyback ride :mwahaha: vmes sem pa mogu pobrat še 2 preživela ker če bi se kasneje vrnil ponje bi bila že zdavnaj mrtva.

Kar se tiče šefov, sem bil vedno dobro pripravljen nanje. Dobro je iti na začetku igre v supermarket z hrano in si nabrat čimveč vina, OJa in kakih piz zmrznjenih, najti mikrovalovko in jih speči, pijače pa na mixerjih zmešat v nekakšne energetske napitke, saj povrnejo tud o 8 pik življenja in še dodajo kakšen efekt recimo Quickstep- speed up, Zombait-zombiji te zavohajo že na daleč itd itd...

Ko sem prvič igral sem pri vsakem šefu umrl vsaj enkrat, sploh zato ker sem hotel vsakega posebej slikati. Ni neke hude taktike, pač izmikaš se in strelaš. Seveda mi je zdej lahko ker imam Real Mega Buster (odkleneš po 54.000 ubitih zombijih - megamanovo orožje - zombija ubiješ z enim strelom, šefe z 3-4, specijalce pa z 1-2 in imaš praktično neskončno municije). seveda se zdi na začetku da mogoče tako orožje uniči ravnovesje v igri ampak dejstvo je da je Dead Rising igra ki jo mora človek preigrat vsaj 3x da doživi odkrije vsaj del nje in s takšnim orožjem se izogne igralec frustracijam in iskanju primernih orožij za šefe katere si premagal že 2x ko si ihgral poprej.

Hm, kar je treba poudarit je to da sem šele pred kratkim začel igrat brez kakršnihkoli orožij ker sem končno začel uporabljat hand to hand bojevanje ki je res najbolše sploh če si levele max. (lvl 50). Poteze so res hude od disembowel - kjer zombaklu iz trebuha potegneš črevesje, razni sommersault kicki ki kr trgajo glave, face crusher, wrestling prijem za vrat in buma glavo ob tla, zombie ride, kjer lahko v gneči zombijev hodiš po njihovih glavah, potem če primeš zombija za hrbet ga lahko porineš v gužvo in si utreš prosto pot itd itd.

Ko praviš da ti je šlo na živce pobijat zombije, to itak tud men gre na živce ko mi pot zapira 50 zombijem men se pa mudi. Zombije ubijaš samo v samoobrambi ker je dost dela z drugimi šefi in survivorji.

Kakorkoli obrneš ta igra ga res seka, prav zej se spravljam že 5ič igrat in bom skušu rešit vseh 50 survivorjev.

Infinity mode odkleneš po Overtime mode, je pa to čist survival mode.

Finta je v tem da vsako minuto in pol zgubiš en kvadratek življenja (pir max lvl 50 jih imaš 10) tako da moreš stalno iskat hrano. Seveda se pa hrana nikjer ne respawna, tako da ko v eni gostilni pobereš vse pizze in steklenice vina tam ne boš našel nič več. Kar je pa mene še najbol frustriral je pa to da je edina špecerija, ki je res neskončno obložena in ogromna, zaklenjena v tem modusu :D:D

Sam sem v tem načinu preživel 4 dni ampak potem nisem našel več hrane nikjer, le bossi ki so se random spawnali so jo še metal. Če se bo kdo to spravu igrat, naj obvezno prej nabije lik do lvla 50, dobi Zombie Genocider achievement da odklene uno megaman minibazuko poleg tega pa naj najde 2 knjigi k idata +50% healing in Survival book ki da +100% heal tako da če najdete en raw steak ga spečete in pojete vam bo povrnal na full.

Je pa malo tečn ta način ker se ne da shranjevat in moraš pač pustit da konzola laufa npr. 14 ur je 7 dni ingame. Kot tudi to da recimo si nabereš količino hrane in se poitem samo postavoš na neko varno lokacijo i nsamo čakaš dokler ti lajf ne pade z maximuma na zadnji kvadratek, in to ponavljaš 14 ur...

Sem pa gledal leaderbordse in vidim da je nek tip preživel maximum 16 dni čeprav mi ni jasno od kje mu hrana...

NinjaKlan.gif

xFire: spankrock

Link to comment
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.