davy Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 živjo.. ..imam ps two(tist ta tanki playstation 2) in sem si kupil swap magic 3... ..vendar imam eno težavo ..ne znam oz. ne morm vstavt ta kovinski delček v ps two .. ..zdej hmm.. če kdo ve o čem govorim..mi nej plis pomaga !! tenx Quote Link to comment
Guest ACSEP2 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Imas flip top ? Quote Link to comment
davy Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Ne nimam flip top-a. Ko sem kupil swap magic, sem dobil zraven tri delčke..dva sta plastična(uspešno vstavljena v ps two) en je pa kovinski (neuspešno vstavljen v ps two). :bleh: Quote Link to comment
kekken3 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 ...evo, vsa navodila, ki jih potrebuješ, imaš tu... ... http://www.konzole-slovenija.com/forum/ ... ic.php?t=2 ... Quote Link to comment
lukidd Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 emm? a ni swap magic tudi za homebrew? pa varnostne kopije Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
kekken3 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Je je, s tem, da sem mu post editiral, preden ga kdo manj prijazen bana. :bleh: Quote Link to comment
Guest ACSEP2 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Mislis HB iz CD ? Quote Link to comment
davy Posted August 21, 2006 Author Share Posted August 21, 2006 Ok..jz še vedno nevem kku z unm delčkom..jz ga kr neki zrinm ke notr pa mi učasih dela učasih pa ne.. A je slučajn še ker model tuki k je kupu swap magic3 za ps two pr playgame?? Quote Link to comment
lukidd Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 jaz sem za kolega... sicer nimam svoj PS2, pri njemu pa še nisem nameščal, tak da ti povem kasneje kak gre Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
kratos! Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 pa vi ste bukovi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
Guest Patassa Posted May 2, 2007 Share Posted May 2, 2007 Mene zanima če se da kje v Trstu dobiti swap magic 3.8 coder ker baje je stvar dosti boljsa. Quote Link to comment
Bianca Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 To je samo popravek SM 3.6, se ga da dobit tud že pri nas v Sloveniji. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Recommended Posts