Alpha Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 to temo sem odprl da bi vi na ta forum dali veše posnatke vaših bitk moj posnetek bo prišel kmalu lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
GBwallace Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 se opravičujem za dvojni post Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
GBwallace Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 http://www.youtube.com/watch?v=8Ute9Ui--5w&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=Y3ESqdKt_s8 http://www.youtube.com/watch?v=wXDoKeJhG30&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=flEg34j9lAg&mode=related&search= mene ful zanima kako to s kijem naredijo pri home run contest? Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
Alpha Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 v luftu ga z Z gumbom zgrabi in spusti tako da ta spet duari po vreči lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Alpha Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 zdaj bom posnel en fajt pr smashu jas kot ALFA in moj frend kot FIRE mogoče bom dal že ta teden na you tube in link sem lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Alpha Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 evo ga tu mate en video ki sem ga obljubil Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Alpha Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 še druga runda Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Alpha Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 druga runda dajte pokomentirajte malo Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Alpha Posted September 16, 2006 Author Share Posted September 16, 2006 in kaj mislite? Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
RIDDICK Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Ne zameri...samo jaz mislim da si tečen ! Zadnje tri poste bi lahko napisal vse v enem ! Drugače sem gledal gledal en tvoj muvie...pa tak tak...nevem...tisti smashi za N64 mi bolj dogajajo...sicer pa nevem....rečmo da se fightata še kar...? :razzy: Quote Link to comment
Davodax Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 meni se sploh ne zdijo kaj extra filmčki. pa strinjam se z RIDDICKOM Quote Link to comment
Alpha Posted September 17, 2006 Author Share Posted September 17, 2006 zakaj pa vidva ne data kaki video gor? zakaj se ti ne vidijo kaj extra filmčki davodax? zaradi kvalitete ali zaradi fajta? dajte tudi ostali kaki video gor btw:one tri poste sem napisal ker se nisem obenem spomnu vse stvari i'm only human lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
Davodax Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 ker je brezveze metat neke videe gor, še posebaj pa da bi odpiral novo temo zato. saj je sam fight oz navaden fight nekega špila. ne vem zakaj moraš gor metat in zahtevat komentare :doh: Quote Link to comment
kekken3 Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Saj ni toliko narobe. Ampak vse ima svoj čas, prostor in publiko. Komentarji, ki bi jih Alpha hotel brati, lahko pridejo samo od drugih igralcev SSMBja, medtem ko ostaliom, ki igre ne poznajo ali pa med igranjem v glavnem le lomijo po gumbih, bržkone ne pomenijo nič. No, žal je slednjih tu 99,9%. Objava fajtov na netu je super stvar, a, kot rečeno, se to dela tam, kjer bomo imeli kaj od tega. Zdaj, SSBM ni glih prava fajtalica in zato v Sloveniji praktično ni niti malo scene, a Alpha, če te virtualno mlatenje zanima v tolikšni meri (cenim tvoj namen s filmčki), potem ti toplo priporočam, da se lotiš kakšne bolj resne fajtalice (na GCju je suša - SC2 je star in edina pol-aktualna stvar je CvS2, a že s PS2jem primemo pretepaškega boga direkt za jajca) in ne le, da boš imel komu pri nas pokazati fajte. Na voljo ti bodo turnirji in srečanja, kjer se dobimo vsi, ki nas zanima, kolik osmo kaj dobri v eni igri in koliko so dbori drugi, se nalomimo zaprav in se imamo dobro ter predvsem damo smisel tolikšnem nažiganju. http://pretep.konzole-slovenija.com/forum SSBM se po evropi na turnirjih glih ne nažiga kaj preveč (no ja, nima tako aktivne scene), ampak v Ameriki pogosto priredijo kak SSBM turnir na večjih pretepaških dogodkih in tako pritegnejo pozornost navdušenih SSBMjevcev, med katerimi se potem najde veliko novih "true" pretepačev. Quote Link to comment
Alpha Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 no sej ql jas sem samo upal da bo več navdušenih za SSBM in mislim tudi povedat da bi blo zanimivo če bi se lahko fajtal s kom drugim ne pa da vedno z istimi frendi lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
kekken3 Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Hehe, no, saj, to je pravi duh. Škoda le, da je iz kompetitivnega stališča pri nas v SSBM težko karkoli narest. :bleh: Quote Link to comment
Alpha Posted September 18, 2006 Author Share Posted September 18, 2006 Škoda le, da je iz kompetitivnega stališča pri nas v SSBM težko karkoli narest. :bleh: kako to misliš? Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
GBwallace Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 jaz nabijam SSBM dolgo v noč in se mi ne zdi zastarela igra. Cenim alphin trud tukaj, kljub temu da mal pretirava. Ok, preidimo k stvari, jaz se zdaj učim z mewtwojem, vendar mi deluje nekako počasno, pa tud pada čudno. mogoče sm mal preveč navajen z Royem . Zanima me, kako narediš, da gor strela, tolk da skenslam kak napad, ki bi me potlaču (ala bowser-down+? Quote .___. (+,+) (/.:: ) "#" Link to comment
Alpha Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 mewtwo nw more gor strelat če to misliš pa priporočam ti roya ker se da znjim hitreje fajtat(vsaj meni se tako zdi) ker hitreje pada btw:če se ti da daj kaki vide da vidimo kaj znaš btw2:vidi se da sva delala kar nekaj napak zdaj je že boljše saj uporablam vedno L-canceling od zdaj naprej lp Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
samus987 Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 kewl filmčki SSB je in bo ostal legenda, nikoli zastarela legenda... mislim, da si zasluži častno mesto poleg maria, zelde, metroida in podobnih. jaz ga zadnje čase bolj malo igram a zadnjih 4, 5 let sem ga veliko nažigal. bil je moja prva igra zdaj ga žal ne igram toliko, ker noben frend noče igrat več z mano k sm predober :crybaby: meni najboljši je falco. hiter, okreten, pa tepe ko hudič xD aja, z mewtwojem se dol + B napadom probaj izognit z teleportom . samo to si verjetno že sam pogruntal :uke: Quote Link to comment
Alpha Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 men tudi falco rula z njim znam pač najbolše in tako bo tudi ostalo no razen z c.falconom, foxom, dr. mariom in ganondorfom še dobro znam in kot sem omenil sva delala kr nekaj napak ampak je s časom vedno bolše zaj bom enkrat dal combo videje pa samus987 če se ti da daj tui ti en video pa četudi se tepeš s cp-jem btw:s kot si? Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
samus987 Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 pa samus987 če se ti da daj tui ti en video pa četudi se tepeš s cp-jem btw:s kot si? bom mogče kaj naredil če bo čas. s čim pa kako si ti snemal? sem iz borovnice Quote Link to comment
-FIRE- Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Jst sem ta kolega od Alphe ki se fajtava cele dneve ko je le možno zdaj bova dala gor en ful zanimiv filmček z predtavitvijo njega (Alphe) in mene (FIRE) upam da bo fim gori že v petek Aja pa še to!! Bi bil gdo zainteresiran če bi naredli en turnir pa ni važno lahk bi bil pri meni al pa pri kom doma če se strinjate in seveda če mate volo ??? Najbolš pa bi itaq blo prost v Big bangu alpa v Mullerju če bi lahk naredl en turnir če bi seveda dovolil lp. Quote Link to comment
Alpha Posted September 20, 2006 Author Share Posted September 20, 2006 pa samus987 če se ti da daj tui ti en video pa četudi se tepeš s cp-jem btw:s kot si? bom mogče kaj naredil če bo čas. s čim pa kako si ti snemal? sem iz borovnice kje je borovnica?(poleg katerega večjega mesta) sory for asking Quote First Rule:::::I Rule Link to comment
DrMiha Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 kje je borovnica?(poleg katerega večjega mesta) sory for asking Južno od Ljubljane, blizu Vrhnike. Quote Link to comment
Recommended Posts