Korvex Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 LP! Mam en problem glede gta 4 na xbox 360 Igro imam trenutno na približno 57% in pravkar sem končal vseh devet assasin misij in sem dobil 20 achiwmenta za to...in zdej nevem več kar naredit...nobenih misij nimam več...tudi če me kdo pokliče mi ne da več misij...na email sem dobil pošto od US paper al neki takega naj nebom več kriminalc in to...kaj naj naredim da bom lahko igro naredu 100% nekje sem prebral da je to to in da zdej morem še za prijatelje tiste + jobe nardit...pa iz police computerja jobe nardit..pa vseh 200 ptičov ubit in to...in da mi da vse to nekaj % ampak men se neda vse to delat XD ADD ME! Link to comment
Samotar Posted November 29, 2008 Share Posted November 29, 2008 Kaj pa če bi probal poiskat uradno temo GTA4 in tam postal svoje vprašnje ne raje odpreš novo temo, da jo pol lahko jaz zaklepam pa daj folk ne se zajebavat zaaklepam edit: http://www.konzole-slovenija.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=3582&p=79288#p79288 če slučajno ne najdeš Xbox Link to comment
Recommended Posts