Jump to content

Fan art


samus987

Recommended Posts

Brez zamere, ampak tole je res grdo.

smem vprašati vašo ekselenco kaj je grdo? :) slike so slabe ker je slikano z nokio 6630, v živo so barve lepše ;) no povej kaj te moti bom drugič naredil boljše :chicken: sicer pa, naj vidimo tebe kaj zmoreš :P

hvala za pohvale ;) bom morda še kaj anredil kmalu

Link to comment
samus987, koliko cajta pa porabiš, na narišeš motiv na majico? In risbe na majici izpadejo zelo dobro, sploh če veš, kako je zajebano risat na blago, sploh prostoročno :disbelief:

nigtyja sem delal okoli 3 urce se mi zdi. ma meni niti ni tako zajebano. potem moraš dobro izbirat barve in jih skupaj pomešat, ker si pri slikanju na blago z barvami dokaj omejen.

drugače za keš nisem pa še nič razmišljal :P do zdaj sem enemu frendu še narisal tako zelda majcio, samo sem mu jo dal zastonj ;) oziroma sem mu rekele nej si samo zrihta belo majico

Link to comment

Zakaj se takoj počutiš ogroženega? Nauči se prenašati negativno kritiko. Nisem rekel, da bi jaz naredil boljše, rekel sem samo, da mi poslikava ni niti najmanj všeč (da ne uporabim kakšne druge besede, khm). Povsem amatersko. Nasploh, kako je motiv narisan, barve... brrr.

Link to comment

nič se ne počutim ogroženega ;) in ja, delo je amatersko lol saj delam to za svoje veselje in ne za keš :roll: glede barv sem pa že napisal. z barvami za tekstil bi bilo težko naresti boljše barve (vsaj jaz) ker si z barvami precej omejen, tako da je večino barv treba barvati eno čez drugo, da ustvariš kolikor toliko podobno barvo, kot jo želiš

Link to comment

Ej, meni pa najtmerček zgleda čisto kul. Kot kakšna tetovaža. SC2 logo je že malo večji in ob večjih detajlih nižja kvaliteta bolj bode v oči, pa tudi Link je pač lik s človeškim izrazom, kar zadevo malo poslabša, če nismo natančni, a ok, niti ni tako narobe. A Nightmareček je pa prav kul. :thumbup:

Link to comment

@riddick: povej predlog pa bomo videli kaj se da narest ;) to so posebne barve in ne grejo dol

@kekken3: mnja, link je bil moja prva majica, nighty je pa bil pol narejen tko, da se tudi vidi, da sem malo bolje znal ;) kako bi lahko popravil linkov face, da bibil bolj vilinski? anyone?

Link to comment

Moram povedat, da sem impresioniran. Mislim, kdor je vsaj probal malce risat s tekstilnimi barvami na blago, mora vedet kako je stvar zajebana, svoj čas sem jaz nekaj probaval, izbiral sem si enostavne motive, pa še ti so vzeli precej časa (ob priložnosti še pokažem). Biti moraš natančen in previden, že majhna napačica je lahko usodna in majica lahko roma v koš.

Vidim da si nekaj probaval s senčenjem in mešal barve, to sicer na daleč izpade dobro, ampak na blizu zgleda vse dokaj izprano. Nighty majica tudi meni izpade dokaj kul, Link je tudi dober, kar se tiče postave, ampak če sem pedanten, faca izpade čudna, preveč povešena ušesa in preveč zavihan nos.

Zanima me samo kako debel čopič uporabljaš, moj je dokaj konjski, in kakšne barve (moje so neke poceni mambujeve), aja pa koliko cajta potem motiv peglaš?

Riddick: motiv sicer ostane na majci večno ampak s pranji seveda malce zbledi.

Link to comment

Če je nisi sposoben razumeti, potem je res neutemeljena. Sicer pa, samus, itak, na negativne kritike se sploh ne oziraj oz. jih moderatorji kar takoj izbrišite, kajti to je res nezaslišano, da komu zadeva celo ne bi bila všeč! Huh!

<rofl, kaj takega vidiš samo še na avtomobilizem.com, kjer si, če napišeš kakšno negativno kritiko, takoj ozmerjan za neuravnovešenca in zavistneža. rofl še enkrat.>

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.