samus987 Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 sem odprl še eno temo za popestritev foruma =) torej sem limajte kake zgodbe, slike, stripe oz. kakršne koli kreacij v zvezi z igrami/konzolami. da kar jaz začnem =) moja Nighty SC majica in Zelda majica [v kratkem bom naredil tudi twilight princess=)] Quote Link to comment
Buge Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Kaj pa kako Forzo al Conker-ja boš naredil??Drugače pa so majice carske :rock:Aya pa kolko bi stalo če bi prodajal kaj :cash: :cash: :cash: Quote Link to comment
Bianca Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Zelo pohvalno, lepo in domiselno. Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Link Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Brez zamere, ampak tole je res grdo. Quote Link to comment
samus987 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Brez zamere, ampak tole je res grdo. smem vprašati vašo ekselenco kaj je grdo? slike so slabe ker je slikano z nokio 6630, v živo so barve lepše no povej kaj te moti bom drugič naredil boljše sicer pa, naj vidimo tebe kaj zmoreš hvala za pohvale bom morda še kaj anredil kmalu Quote Link to comment
DrMiha Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 samus987, koliko cajta pa porabiš, na narišeš motiv na majico? In risbe na majici izpadejo zelo dobro, sploh če veš, kako je zajebano risat na blago, sploh prostoročno :disbelief: Quote Link to comment
samus987 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 samus987, koliko cajta pa porabiš, na narišeš motiv na majico? In risbe na majici izpadejo zelo dobro, sploh če veš, kako je zajebano risat na blago, sploh prostoročno :disbelief: nigtyja sem delal okoli 3 urce se mi zdi. ma meni niti ni tako zajebano. potem moraš dobro izbirat barve in jih skupaj pomešat, ker si pri slikanju na blago z barvami dokaj omejen. drugače za keš nisem pa še nič razmišljal do zdaj sem enemu frendu še narisal tako zelda majcio, samo sem mu jo dal zastonj oziroma sem mu rekele nej si samo zrihta belo majico Quote Link to comment
Link Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Zakaj se takoj počutiš ogroženega? Nauči se prenašati negativno kritiko. Nisem rekel, da bi jaz naredil boljše, rekel sem samo, da mi poslikava ni niti najmanj všeč (da ne uporabim kakšne druge besede, khm). Povsem amatersko. Nasploh, kako je motiv narisan, barve... brrr. Quote Link to comment
samus987 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 nič se ne počutim ogroženega in ja, delo je amatersko lol saj delam to za svoje veselje in ne za keš glede barv sem pa že napisal. z barvami za tekstil bi bilo težko naresti boljše barve (vsaj jaz) ker si z barvami precej omejen, tako da je večino barv treba barvati eno čez drugo, da ustvariš kolikor toliko podobno barvo, kot jo želiš Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Uhuhu, meni so pa majice hude, res same pohvale. A bi alhko na kero narisal kaki moj predlog maybe, plisssss . Še enkrat majice so hude, samo a ne gre to dol vsakič bol ko pereš v stroju ? Quote Link to comment
kekken3 Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Ej, meni pa najtmerček zgleda čisto kul. Kot kakšna tetovaža. SC2 logo je že malo večji in ob večjih detajlih nižja kvaliteta bolj bode v oči, pa tudi Link je pač lik s človeškim izrazom, kar zadevo malo poslabša, če nismo natančni, a ok, niti ni tako narobe. A Nightmareček je pa prav kul. :thumbup: Quote Link to comment
samus987 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 @riddick: povej predlog pa bomo videli kaj se da narest to so posebne barve in ne grejo dol @kekken3: mnja, link je bil moja prva majica, nighty je pa bil pol narejen tko, da se tudi vidi, da sem malo bolje znal kako bi lahko popravil linkov face, da bibil bolj vilinski? anyone? Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Samus, kaki Fatal Frame 2 Crimson Butterfly ali pa call of cthulhu dark corners of the earth ( napis na škatli zlat in rjaw FTW)....če se spomnim še kaj povem, aja Ninja Gaiden Black.. cya Quote Link to comment
oklepnjak Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Moram povedat, da sem impresioniran. Mislim, kdor je vsaj probal malce risat s tekstilnimi barvami na blago, mora vedet kako je stvar zajebana, svoj čas sem jaz nekaj probaval, izbiral sem si enostavne motive, pa še ti so vzeli precej časa (ob priložnosti še pokažem). Biti moraš natančen in previden, že majhna napačica je lahko usodna in majica lahko roma v koš. Vidim da si nekaj probaval s senčenjem in mešal barve, to sicer na daleč izpade dobro, ampak na blizu zgleda vse dokaj izprano. Nighty majica tudi meni izpade dokaj kul, Link je tudi dober, kar se tiče postave, ampak če sem pedanten, faca izpade čudna, preveč povešena ušesa in preveč zavihan nos. Zanima me samo kako debel čopič uporabljaš, moj je dokaj konjski, in kakšne barve (moje so neke poceni mambujeve), aja pa koliko cajta potem motiv peglaš? Riddick: motiv sicer ostane na majci večno ampak s pranji seveda malce zbledi. Quote Link to comment
samus987 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 verjetno vas bom razočaral toda jaz uporabljam flumastre =P seveda za tekstil. veliko bolje od čopičev. nigthy tudi od blizu zgleda dokaj dobro Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Če mi spraviš to deklinco in napis 'pomožnosti japonskega' na majico si pa genij...in pravi mojster risanja Sicer močno dvomim da bi to narisal res da bi zgledalo res dobro kot sedaj na sliki Quote Link to comment
samus987 Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 hmmm... dobim kaj če mi rata to spravit gor? Quote Link to comment
RIDDICK Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Kupim majico ne ? A ni to dovolj ? Sicer pa nebi z te igre kupil to sem dal bolj kot izziv gor, raje bi kej takega... samo ta logo moder bi... Al pa kak logo mojega nicak nebi bil slab Quote Link to comment
Lunco Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Take stvari se bolj splačajo natistni, definitivno bo bolj kvalitetno, verjetno tudi hitreje. Quote Link to comment
lukidd Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 itak, js mam še extra srečo, ker moja soseda dela v taki emm tovarni, al bilokako se reče torej, sam rečem pa plačam, že mam drug dan Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
samus987 Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 Take stvari se bolj splačajo natistni, definitivno bo bolj kvalitetno, verjetno tudi hitreje. naslov teme je: FAN ART... pač da bi objavil kdo SVOJE LASTNOROČNE izdelke Quote Link to comment
Davodax Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 mater, samus ti si pravi majstor. jaz sem si samo enkrat nekaj pisal na majico. ime, pa je že vzelo nekaj časa. predvsem ker sem moral večkrat prevleč vsako črko če ne bi po pranju takoj vse zbledelo. ampak še vedno ne razumem Brucea kako mu je to lahko grdo Quote Link to comment
shtanga Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 ma ja, da bi bila vsaj kritika utemljena... na take neargumentirane komentarje se sploh ne oziraj (samus) in nadaljuj z ustvarjanjem... :thumbup: Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
Link Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Če je nisi sposoben razumeti, potem je res neutemeljena. Sicer pa, samus, itak, na negativne kritike se sploh ne oziraj oz. jih moderatorji kar takoj izbrišite, kajti to je res nezaslišano, da komu zadeva celo ne bi bila všeč! Huh! <rofl, kaj takega vidiš samo še na avtomobilizem.com, kjer si, če napišeš kakšno negativno kritiko, takoj ozmerjan za neuravnovešenca in zavistneža. rofl še enkrat.> Quote Link to comment
samus987 Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 fantje, dajte umirite se... pač bruceu ni všeč in kaj. me ne zanima zakaj saj živimo v demokraciji rofl Quote Link to comment
Recommended Posts