Zorroslav Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Ko staknem demo igro na svoj psp in jo želim zagnati se pokaže samo tist beli intro z logotipom. Dalje ne morem, saj cel psp zmrzne, tako da moram dati baterijo ven in not da ga ponovno zaženem. Šele po 10 poiskusu mi uspe dejansko priti v igro. Imam custom firmwere. Hvala za pomoč. Quote Link to comment
dark_psp Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 kaj provzaprov hočeš? sej ti dela :bleh: Quote Link to comment
Manbearpig Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Tud sam se sprasujem, kaj je tvoj problem=? Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
Kavas Posted December 8, 2008 Share Posted December 8, 2008 Ja mu dela. Po 10-ih poskusih... A to pri vsakem špilu ali samo pri določenem? Quote Kupim X360. Ne sme biti banan iz Xbox Live. Pošlji ZS. Link to comment
dark_psp Posted December 14, 2008 Share Posted December 14, 2008 verjetn ni nč hudga, ker drgač sploh ne bi delal?! Quote Link to comment
Zorroslav Posted February 17, 2009 Author Share Posted February 17, 2009 Se orpavičujem za zakesnel odgovor. Kot je Kavas pred menoj zapisal se mi demo igre ne zaženejo ampak se mi samo pokaže tista uvodna sekvenca (bel zaslon in PSP piše) Od tam naprej vse skupaj zamrzne in moram odstranit baterijo da spet zaženem PSP. Morda po 5 poiskusih celo pravilno zažene igro. JAz pač probam demo igro preden dejansko kupim UMD in je to zelo moteče zame. PS: morda je narobe to ker je bil psp kupljen v Dubaju in ga regija zajebava. Ne vem Quote Link to comment
Manbearpig Posted February 18, 2009 Share Posted February 18, 2009 V katero datoteko si dal igro? Quote Moj psn id--> Jure00 Link to comment
dark_psp Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 demote, (take recmo, kot so na PS network, ki nimajo končnice iso) se daje v mapo GAME, ki je v mapi PSP. če slučajno nimam prov, je pa mapa GAME150. probi obe, stane nč Quote Link to comment
Recommended Posts