Jump to content

Zakaj ste se odločili za PSP?

Oscilious

Recommended Posts

No sicer sam še nimam pspja, bom pa napisal zakaj ga bom kupil.

Kupil ga bom zaradi strojne moči, večpredstavnosti, nekaterih iger ter zaradi tega ker ga imajo nekateri kolegi in si bomo izmenjavali špile ter igrali špile v multiplayer modusu. :tepen:

Pa še nekoliko se je pocenil saj ga dobiš že za okoli 40k. :cash: :thumbup:

Enostavno je niso prilagotili sistemu, igranje je frustrirajoce. Gobica pa ni pol tako odzivna in natancna kot tista iz PS2.

Fantje so pac zadevo udejanili slampasto. So trenutki, ko igra zlo dogaja, a je na visji tezavnostni stopnji zaradi manjka R in L 2 tipk, igranje mocno otezeno. Iztrirjenje je neizvedljivo, kar pomeni, da so dolge podaje mocno manj efektivne, vsaj v primeru mojega stila igranja.

In mislim, da je cilj vseh iger ta, da se igrlaec zabava, no pri PES psp sem se vec jezil kot zabaval. Pika.

Vrhunski motor, slabo pakiranje. Zal.

Po več kot enoletni uporabi PSPja moram priznati, da je do sedaj PSP eno veliko razočaranje. Mislil sem, da bo zimsko obdobje kaj boljše vendar ni ponudilo nič kaj pretresljivega. Sony se bo moral resno podvizati, če misli pridobiti hordo novih kupcev.

Če bi me sedajle kdo vprašal ali naj kupi PSP, bi mu iskreno zatrdil naj še enkrat resno premisli. Večpredstavnost gor ali dol. In to prihaja od osebe, ki veliko potuje. ;)

:doh: Zakaj te decembra nisem poslusal! Heh

Mene predvsem pesti to, da na PSPju ni nic vrhunskih iger. GTA je vredu, sam men zacne hitro najedat, SSX je fin, Golf tud, a igre, ki bi bila vrhunska do sedaj se nisem igral. Wipeout zame ni, kljub temu, se zavedam, da je verjetno najboljsi spilj do sedaj na PSPju.

Cakam boljsi PES in GT mobile.

• 3 months later...

No jaz zdaj razmišljam da bi kupil PSP. Saj bom lahko igral multiplayer z mojima dvema sošolcoma ki prav tako imata PSP. Mislim da ne bom grdo zapravil teh 60k. DS me ne zanima več, saj za mp3 potrebuješ oni dodatek ipd. prazaprav je PSP multimediski igralnik.

LP :crossfingers:

nintendowiifandk2.png

pspgamernice25gucm4.jpg

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

heeh total g33k, tudi moji razlogi so precej podobni

všeč mi je tudi homebrew, ter video na UMD (matiček, pošljima kak mejl sonyu)

aja, pa tudi igre

najbolj čakam tekken, v sredo pa dobim lumines

(a ima špil infrastructure modus?)

ps3_forum2c.jpg

lukidd,0,ffffff,000000,0.png

pspmode fanclub prezident

• 2 months later...