Oscilious Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Sicer nisem lastnik dotične konzole, me pa na moč zanimajo vaši vzroki za nakup Sonyevega drkača. Mobilnost, večpredstavnost, moč? Povejte. Quote Link to comment
Wonderboy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 No sicer sam še nimam pspja, bom pa napisal zakaj ga bom kupil. Kupil ga bom zaradi strojne moči, večpredstavnosti, nekaterih iger ter zaradi tega ker ga imajo nekateri kolegi in si bomo izmenjavali špile ter igrali špile v multiplayer modusu. Pa še nekoliko se je pocenil saj ga dobiš že za okoli 40k. :cash: :thumbup: Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Kupil sem ga iz dolgega casa in zaradi zelje po igranju Pro Evolution Soccerja. Igra smrdi, konzola tudi ni kaj hudo boljsa. No upam, da bo v prihodnosti bolje. Quote Digitalni šepet Link to comment
Wonderboy Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Offtopic: Kako to da igra smrdi MaTiCeK? Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Enostavno je niso prilagotili sistemu, igranje je frustrirajoce. Gobica pa ni pol tako odzivna in natancna kot tista iz PS2. Fantje so pac zadevo udejanili slampasto. So trenutki, ko igra zlo dogaja, a je na visji tezavnostni stopnji zaradi manjka R in L 2 tipk, igranje mocno otezeno. Iztrirjenje je neizvedljivo, kar pomeni, da so dolge podaje mocno manj efektivne, vsaj v primeru mojega stila igranja. In mislim, da je cilj vseh iger ta, da se igrlaec zabava, no pri PES psp sem se vec jezil kot zabaval. Pika. Vrhunski motor, slabo pakiranje. Zal. Quote Digitalni šepet Link to comment
SolidG Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Po več kot enoletni uporabi PSPja moram priznati, da je do sedaj PSP eno veliko razočaranje. Mislil sem, da bo zimsko obdobje kaj boljše vendar ni ponudilo nič kaj pretresljivega. Sony se bo moral resno podvizati, če misli pridobiti hordo novih kupcev. Če bi me sedajle kdo vprašal ali naj kupi PSP, bi mu iskreno zatrdil naj še enkrat resno premisli. Večpredstavnost gor ali dol. In to prihaja od osebe, ki veliko potuje. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 :doh: Zakaj te decembra nisem poslusal! Heh Mene predvsem pesti to, da na PSPju ni nic vrhunskih iger. GTA je vredu, sam men zacne hitro najedat, SSX je fin, Golf tud, a igre, ki bi bila vrhunska do sedaj se nisem igral. Wipeout zame ni, kljub temu, se zavedam, da je verjetno najboljsi spilj do sedaj na PSPju. Cakam boljsi PES in GT mobile. Quote Digitalni šepet Link to comment
SolidG Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Najboljši špil na PSPju je za moje pojme Lumines. Kdo bi si mislil, da bo po enem letu na vrhu še vedno kraljeval miselni špil. Lumines >>>> vse ostalo Quote Link to comment
MaTiCeK Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 No lumines sem v prejsnjem postu priznam spregledal. Quote Digitalni šepet Link to comment
totalg33k Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 No jaz zdaj razmišljam da bi kupil PSP. Saj bom lahko igral multiplayer z mojima dvema sošolcoma ki prav tako imata PSP. Mislim da ne bom grdo zapravil teh 60k. DS me ne zanima več, saj za mp3 potrebuješ oni dodatek ipd. prazaprav je PSP multimediski igralnik. LP :crossfingers: Quote Link to comment
lukidd Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 seveda... treba je poudariti prihajajoče špile, predvsem GT mobile, inpa seveda kakšen rachet&clank tudi ne bi smel faliti Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
totalg33k Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Še bom poštudiral kam bom vložil ta denar. Quote Link to comment
lukidd Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 torej, prihaja LUMINES2, GT mobile, GUN:showdown (), TEKKEN 5: dark Resurrection , tudi talkman ni od muh (beri: PSP slovar), skratka: letos še bo Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
totalg33k Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Jaz sem se za PSP odločil zato ker lahko poslušaš glasbo,gledaš movie,igraš dobre igre. Sem pa bil kar precej navdušen na PSP :bowdown: Quote Link to comment
lukidd Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 heeh total g33k, tudi moji razlogi so precej podobni všeč mi je tudi homebrew, ter video na UMD (matiček, pošljima kak mejl sonyu) aja, pa tudi igre najbolj čakam tekken, v sredo pa dobim lumines (a ima špil infrastructure modus?) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
PSP_BOY Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Hm sem ravno v dilemi, kaj kupit; PSP ali Xbox....Me bolj vlece na PSP, xbox ze ima bratranec in igramo igre pri njem...Zdaj pa, ko berem tole, bi pa se bilo za razmislit....ali pa ne Quote Link to comment
Recommended Posts