lukidd Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 ga je že kdo igral? jaz sem ga naročil preko who_knows (bolje znan na mn3njalu), in ker je mudel ta mesec že naročal svoj tekken, mu zdaj cariniki težijo kao da je uvoznik na vlko tako da čakam... res sem jezen na te pofukane carinike no, on topic baje igra odpravlja glavno hibo street fitherja 3 in sicer kontrole tako gamespot, kot IGN trdita da je nadzor superioniren, čeravno bi to lahko vzeli z malo razerve hmm pravijo da je grafika superionirna, takšna kot na PS2, razen par robov pohvalno PSP se po enem letu v EU prebuja naj speči velikan razsuje nintendo (ja, mahe, flejmi me če ti paše, a PSP dejansko dobiva zakon igre) Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Guest BelzeBub Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 ja dobiva dobre igre, ampak same predelave. DSove izvirnosti ne bo dosegel. igro imam in je res zelo dobra, podpira game sharing, a žal ne gre igrati preko neta (velik minus), temveč le po ad hocu. Quote Link to comment
lukidd Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 izvirnost na DS-u? daj no povej eno igro ki ni predelava z GBA ali GC no, daj (in je odlična) ni je!!! Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Wonderboy Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Nintendogs, Phoenix Wright: Ace Attorney. Quote Link to comment
lukidd Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 ja, PSP pa ima celovrsto odličnih izvirnic: LUMINES (najjaća), syphon filter. dark mirror, Valkyrie Profile : Lenneth(US zaenkrat), exit, DJ max portable, bleach heat the soul 1,2, ter 3 (zadnje štiri so mislim da samo na japan) 1,2,3,4,5,6,7,8 izvirnikov NORO Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Guest BelzeBub Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 izvirnost na DS-u?daj no povej eno igro ki ni predelava z GBA ali GC no, daj (in je odlična) ni je!!! WarioWare: Touched! evo tu je ena. izvirnost sem mislo bolj na finte, ki jih lahko delaš ne touch screenu. aja, pa še to. samo za syphon filter vem, da ni psp only. ostalih se mi ne da preverjat. Quote Link to comment
lukidd Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 kje pa je še? mislim da je sneti omenu, da je sekskluziva ja, ostale so zihr sekskluzive Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Guest BelzeBub Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 kje pa je še?mislim da je sneti omenu, da je sekskluziva ja, ostale so zihr sekskluzive http://www.gamespot.com/ps2/action/syphonfilteromega/index.html btw, a si že tekken player? zdaj pa ontopic Quote Link to comment
lukidd Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 teken ni eksluziva tako da je čist možno igrat tekken tudi kje drugje Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Wonderboy Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Valkyre Profile je port s PSja, sicer pa, kako veš da so Bleatch - Heat the soul odlične igre? in DJ Max Portable? Če tako gledamo potem lahko med izvirnice za DS štejemo tudi Lost Magic, Trauma Center: Under Knife, Feel the Magic: XY/XX oz. Project Rub, Electroplankton, vse Brain Age, Trace Memory itd. Quote Link to comment
lukidd Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 vem ker sem jih igral Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 lukkid, ti si R na kubik. Jaz proti PSPju nimam popolnoma nič (če bi mel denar, bi ga kupil, pa je tukaj še npr. Wii), ampak vedno se mora najt nek fanboyček, ki prvo mene ozmerja s flejmerjem. Če pa mi že vržeš kost, bomo pa iskali izvirne igre in dobre igre: * Nintendogs * Phoenix Wright: Ace Attorney * Kirby: Canvas Curse * Meteos * Trauma Center: Under the Knife * Feel the Magic: XY/XX * Electroplankton * Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day * Trace Memory * Yoshi Touch & Go * WarioWare: Touched! * Pokemon Link To je izvzemši igre, ki so izšle na Đapen, mednje naj omenim Touch Generations (6 iger), Puzzle Series (8 iger), Jump Superstars, Osu Tatakae Ouendan, Guru Guru Nagetto. Hja, kaj se more, nekateri imajo preveč denarja, drugi pa možgane (in tale lista krepko preseže osem naslovov ). Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Guest BelzeBub Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 lahko, keri od modov prestavi te poste v eno novo temo? Quote Link to comment
lukidd Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 ne, naj jih zbriše in, mahe, ne spoznam se toliko na DS sceno, samo sem ziher da je wario ware že bil in če pa kot izvirnost šteješ zaslon na dotik pa lahka dš pod izvirne itak vse takisto kot na PSP-ju zaradi prenosne grafike Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaHe Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Če bi naslove igral, bi za vsakega vedel, da so inovativni na svoj način. Zdaj pa prosim hišnika, da se tema malce počisti, saj gre za očitno provokacijo na moj račun ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
lukidd Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 nisem rekel da so igre na DS-u kurac od ovce mnogokatere ki sem jih igral so me zelo zabavale (hvala wonderboy) nekatere pak ne sam sem sicer grafična kurba, ker so me oči po par urnem nažiganju bolele k hudič, a vseeno sedaj pa res lahko sčistite, prosim? Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
Recommended Posts