Jump to content

Predelava filma

Recommended Posts

lp!

A mi lahko kdo priporoča kater program uporabiti za predelavo nekega filma.

Želim z ročno kamero posneti nekaj na moji konzoli (npr. gameplay neke igre)

in potem to dobro predelati. Kateri program mi najbolj priporočate pa da ni preveč zakompliciran ampak bi blo dobro če bi bilo v programu veliko textovnih efektov itd...

imam ulead video studio in sem sprobal že vse programe od adobe ampak noben ni vredu...

katerega razen teh mi priporočate?

hvala

SLOwner.png

ADD ME!

Z Sony Vegas Movie Studio lahko narediš praktično vse kar hočeš (vsaj meni je uspelo dosti vsega), vendar mogoče ni program najlažji za uporabljat, imaš pa zato seveda na internetu veliko "how-to" videov (tudi uradnih, ki so seveda super). Ne obupat z programom po prvih 5 minutah, probaj se navadit na njega pa boš videl, da ti nebo žal.

followmeontwitter.png

Hihi! Vegas ja - najbolje, da začne kar z Adobovim Premierom. To niso ravno enostavni programi za začetnike. Ker Vegas kolikor vem že podpira Layerje in ostale kul zadeve :D . Vsekakor je programček dober vendar morda na začetku preveč - kljub dobrim navodilom. Začni z MovieMakerjem (ja tistim v windows :lol: ) in, ko enkrat vidiš, da stvar znaš uporabljati tako kot moraš prestopiš naprej na nekaj težjega.

Vsekakor je Adobov PRemiere za moje pojme najboljši samo se ga je potrebno naučiti uporabljati - pa ne to, da znaš odrezati film ampak v resnici tudi kaj dodati... V glavnem je program, ki rabi nekaj tvoje pozornosti.

Boš ga kupil ti, ja... :doh:

Emm... Imam problem z Adobe Premiere PRO CS3. Ko Importam kakšen video mi v bistvu importa samo audio brez videja. Tako, da je samo zvok. Mogoče potrebuješ, kakšne dodatne kodeke? Film gledam normalno z BSPlayerjem. Ko pa importam, pa pride sam zvok - no video. :(

Sem probal že na večih posnetkih.

Kupim X360. Ne sme biti banan iz Xbox Live. Pošlji ZS.