Korvex Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 lp! A mi lahko kdo priporoča kater program uporabiti za predelavo nekega filma. Želim z ročno kamero posneti nekaj na moji konzoli (npr. gameplay neke igre) in potem to dobro predelati. Kateri program mi najbolj priporočate pa da ni preveč zakompliciran ampak bi blo dobro če bi bilo v programu veliko textovnih efektov itd... imam ulead video studio in sem sprobal že vse programe od adobe ampak noben ni vredu... katerega razen teh mi priporočate? hvala Quote ADD ME! Link to comment
PaNdEcK Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Probaj Pinacle Studio. Če ti pa še ta ne leži, pol pa na žalost ne moreš urejat filmov. Quote Link to comment
Sonix Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 Imaš se Sony Vegas na voljo. Quote Link to comment
RIDDICK Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Z Sony Vegas Movie Studio lahko narediš praktično vse kar hočeš (vsaj meni je uspelo dosti vsega), vendar mogoče ni program najlažji za uporabljat, imaš pa zato seveda na internetu veliko "how-to" videov (tudi uradnih, ki so seveda super). Ne obupat z programom po prvih 5 minutah, probaj se navadit na njega pa boš videl, da ti nebo žal. Quote Link to comment
rolihandre Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 Hihi! Vegas ja - najbolje, da začne kar z Adobovim Premierom. To niso ravno enostavni programi za začetnike. Ker Vegas kolikor vem že podpira Layerje in ostale kul zadeve . Vsekakor je programček dober vendar morda na začetku preveč - kljub dobrim navodilom. Začni z MovieMakerjem (ja tistim v windows ) in, ko enkrat vidiš, da stvar znaš uporabljati tako kot moraš prestopiš naprej na nekaj težjega. Vsekakor je Adobov PRemiere za moje pojme najboljši samo se ga je potrebno naučiti uporabljati - pa ne to, da znaš odrezati film ampak v resnici tudi kaj dodati... V glavnem je program, ki rabi nekaj tvoje pozornosti. Quote http://www.r00li.com Link to comment
ShAd0w Posted December 31, 2008 Share Posted December 31, 2008 če hočeš sam glasbo dodat pa nek tekst kako gre itd... je movie maker čist zadosti... jaz sem naredil naprimer enkrat en AMV v movie makerju [/url=http://www.youtube.com/watch?v=mFvb0CzRL_g&feature=channel_page]link Quote Link to comment
Korvex Posted December 31, 2008 Author Share Posted December 31, 2008 hvala za vse...ampak nisem glih začetnik v ulead video studio znam narediti zelo zelo veliko... prav zato rabim zahtevnejšega... Quote ADD ME! Link to comment
Altair_x Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Ja pol kupi kakšen Adobe Premiere . Apla Final Cut Pro , če imaš maca . Drugač pa kakšen brezplačen program ki je za professionalce pa ne vem če obstaja . Quote http://sofps3.forumr.net/ Link to comment
Korvex Posted January 1, 2009 Author Share Posted January 1, 2009 sem iz uradne adobe strani downloadal adobe premiere trial da vidm če je vredu in če bo ga bom pa kar kupil Quote ADD ME! Link to comment
Kavas Posted January 1, 2009 Share Posted January 1, 2009 Boš ga kupil ti, ja... :doh: Emm... Imam problem z Adobe Premiere PRO CS3. Ko Importam kakšen video mi v bistvu importa samo audio brez videja. Tako, da je samo zvok. Mogoče potrebuješ, kakšne dodatne kodeke? Film gledam normalno z BSPlayerjem. Ko pa importam, pa pride sam zvok - no video. Sem probal že na večih posnetkih. Quote Kupim X360. Ne sme biti banan iz Xbox Live. Pošlji ZS. Link to comment
Guest zeks1337 Posted January 2, 2009 Share Posted January 2, 2009 hvala za vse...ampak nisem glih začetnikv ulead video studio znam narediti zelo zelo veliko... prav zato rabim zahtevnejšega... Sony Vega probaj Quote Link to comment
Recommended Posts