Guest iKst Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Razmišljam, da bi si nabavil enega DSa. Šel sem na net malo pogledat reviewe pa vidim, da je dosti govora o novi verziji. Poleg tega je DS že relativno star tako, da zamenjava mogoče res ni več daleč. Imate mogoče tisti, ki bolj spremljate sceno kakšne informacije o tem, kdaj naj bi pričakovali naslednika. Če bo to v naslednjih mesecih bi še počakal, drugače grem pa iskat enega DSa. Quote Link to comment
tuning Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Sploh sem skeptičen napram ta novim, kaj pridobis, kamera, kaj pa vem, edino najnovejse igre bodo najbrz delale samo na DSi ju. Ceprav bodo se en cas ven hodile tudi za DSa, saj je to ogromni trg. Pa se dost drag bo ta novi. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
SlashSpeed Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Na tvojem mestu bi počakal na novega, saj nikoli ne veš kaj bo. Je pa res, da bo cena najverjetneje malce višja od zdajšnje. Poleg tega, bodo v novejšem DSi-ju prisotni tudi chanelli(kot na konzoli Nintendo Wii), Nintendo pa bo tudi začel prodajati igre preko DS-Ware(manjše aplikacije ali igre, ki bodo stale od 200-1200 Nintendo točk(2€ do 12€)). Quote Link to comment
Ziga2 Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Moj predlog je, da kupiš normalen DS. Resno. Če sem te prev razumel še nimaš izkušen z Nintendovimi konzolami. Tako bi veliko izgubil pri DSi saj nima GBA slota, tako da ne moreš igrasti nekaterih odličnih GBA iger+GH:On tour če pa te to ne zanima pa vsekakor kupi DSi. Quote Link to comment
Guest iKst Posted January 6, 2009 Share Posted January 6, 2009 Imam Wiija Danes sem na bolhi kupil enega poceni NDSL, da vidim v čem je fora. Če bo kul bom pa kupil še novo verzijo ko pride. Zaenkrat je kar uredu Quote Link to comment
kirby Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 Počakaš da pride ven DSi ( v EU), folk bo prodajal svoje DSe, DSlite. In, tada, dobiš ga za poceni. Quote Link to comment
tuning Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Na prvi strani imate TEST DSija, jp ga ze ima nekdo v SLO:) Se link: viewtopic.php?f=44&t=6356&p=90119#90119 LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
SlashSpeed Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Če kdo misli naročat iz Japonske, priporočam da ne. Ni angleškega menija in cena bo veliko višja(kot je SolidG napisal, 210€). Po opisu me prsti že hudo srbijo. Verjetno bom kar v kratkem prodal DS Lite, ker bo ob izidu DSi-ja preveliko ljudi prodajalo že omenjeno konzolo. Quote Link to comment
Recommended Posts