anc165 Posted January 10, 2009 Share Posted January 10, 2009 Torje, ker se bliža moj RD (ja tudi o tem bom napisal temo ) sem se odločil, da se obdarim. V mislih imam iPod touch 8gb ali pa neko airsoft puško (v stilu P90 ali M4) za okoli 250€. Rabim vašo pomoč kaj naj izberem Aja utemeljite mal zakaj ja ali ne. Vem, da je butasto vprašanje, da je država v recesiji - ampak nekdo pa vendar mora podpirat industrijo :razzy: Quote Link to comment
k3xXx Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Ipod pomoje bo bols, ker ce nimas frenda za airsoft je bedno... Quote Link to comment
dark_psp Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 valjda da je bol puša Quote Link to comment
PaNdEcK Posted January 11, 2009 Share Posted January 11, 2009 Lol, kaj vse najdeš na forumih Ja če se raje streljaš, boš vzel puško, če pa raje muziko poslušaš, pa iPoda. Kaj zdaj kompliciraš. Mi te ne poznamo, da bi ti lahko take nasvete delili. Quote Link to comment
dark_psp Posted January 12, 2009 Share Posted January 12, 2009 Lol, kaj vse najdeš na forumih Ja če se raje streljaš, boš vzel puško, če pa raje muziko poslušaš, pa iPoda. Kaj zdaj kompliciraš. Mi te ne poznamo, da bi ti lahko take nasvete delili. tola spa ti dela dobr povedu Quote Link to comment
Recommended Posts