Samotar Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Nameravam si nabaviti Komplet zvočnikov 5.1 Logitech Z-5400 THX http://www.mimovrste.com/katalog/product.php?product_id=1370041521 Kaj pravite a bodo dobri !?? Moji stari Genius nimajo vhoda za optični kabek tako, da je moram zamenjat oz prodati ,če hočem ta pravi zvok z 360tke. kake sisteme imate pa vi kaj štekane na 360tičko Quote Xbox Link to comment
Xsiluro360 Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Sam uporabljam logitech THX 5300 in so hudi tko da 5400 sigurno niso slabi! Quote Link to comment
ksiMacro Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 To ti bo über, ce ne celo prevec! Vsaj jast mislim.... Ze Z2300 trgajo gate, kaj more sele to delat! Pejt v stacuno pa s sabo ufuraj XB360, pa naj ti fukne gor....lol. Ok....pejt v stacuno pa rec naj ti jih przgejo! :razzy: Quote Link to comment
Samotar Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Sem ga videl v štacuni priklopljen ma rečem samo hudddooooo. :bowdown: Skratka ga moram nabaviti ,če želim ta pravi zvok za 360tičko pa še mini računalnik štekam gor ki ga imam zraven televizorja in to je kino sam tv še moram menjat ... A se kaj govori ko bodo padle cene Lcd Tv mogoče ko bo prvenstvo v fuzbalu ponavadi so tedaj kaj spustili cene . Kakšen 82 ekran bi bil kar vredu Quote Xbox Link to comment
liverpool Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 No ljudeki! Jest sm si za mojo zadevco zbral Genius-a GHT - 510D!!! link: http://www.ameinfo.com/27395.html SAm dvomm da se jih da pr nas še kje dobit - mel so jih neki cajta nazaj še u big bangu - zj pa ne vem no (cena = tm med 80 in 90 tisočaki)! Nebi jih kupu če nebi mel optike - kokr ste rekl optika je dons za 360-tko obvezna! Quote Link to comment
ksiMacro Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Kok jast vem, bos slisal razliko med optiko in navadnim jackom sele takrat, ko bodo zvocniki cez polovico=POKANJE!!!! Quote Link to comment
SolidG Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Za začetek bodo ta sistem zvočnikov v redu. Za resnejšo uživacijo pa je itak obvezen nakup resnega sistema zvočnikov z namenskim ojačevalcem. Ti pa predlagam, da prvo malo preposlušaš kaj izdavijo te sistemi različnih proizvajalcev in se nato odloči. Quote Link to comment
Samotar Posted March 7, 2006 Author Share Posted March 7, 2006 Ma ja čist zadosta bo tole ,če ne preveč . Kaj dražjega pa mi ne pride v poštev spet nisem tak audoifil :doh: Ksi Quote Xbox Link to comment
SolidG Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Kot pravim, takšni sistemi so za nezahtevnega uporabnika povsem zadovoljivi. Vendar vseeno preveri nekaj sistemom preden se odločiš za nakup. Včasih dražje ni najboljše (in obratno). Quote Link to comment
BigDaddyS Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ne vem no, splača se razmislit če nebi vzel Z-5500. Mislim da te pridejo cca 20k več, vendar je sistem veliko boljši. Pa ne samo po moči(tud tle jih precej poownajo) ampak tudi po sami kvaliteti zvoka. Sami satelitki so zasnovani popolnoma drugače, takisto vufer. Vse skupaj zveni veliko boljše, satelitki oddajo večji spekter srednjih tonov, tudi bas zveni veliko lepše, ker je odprt in ma večjo membrano. V glavnem, razmisli preden kupiš, ker potem itak ne boš menjal za dolgo. Jaz samo menim, da Z5400 niso vredni čez 60k napram 80k vrednim Z5500(ne da so slabi, sam razmerje nekako ni pravilno). Logično pa je tudi, da so Z5500 že precej časa zunaj zato jim je tut cena padla(iz neki čez 100 na 80k) medtem ko so Z5400 še novost na trgu in bo cena padla šele čez nekaj časa. Sicer bi ti pa priporočil še ogled Gigaworksev od Creativa, sam nimajo odkodirnika niti optike, kar si pa že sam navedu, da je pogoj za nakup. LP, Big Quote Link to comment
Samotar Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 z-5500 mi je tumač ni tolk keša . Če pa primerjam moje sedanje genius 5.1 ht pa tele z-5400 je pa siguro proti geniusu velika razlika ali ???? :rockbrow: zdaj sem pa res v dilemi !!!!! Quote Xbox Link to comment
BigDaddyS Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 Če se ti da še mal počakat in nabrat tistih 20k počas se defenitivno splača mal potrpet in potem vzet Z5500. Če si pa defenitivno prepričan da več ne boš dal pa še vedno Z5400 ne more bit slab nakup, za večino folka so še te nadhudi. Quote Link to comment
mazinger Posted March 8, 2006 Share Posted March 8, 2006 80.000sit za logitech zvocnike za 80-100k dobis receiver yamaha in zvocnike jamo,sony,pioneer,... ne kupujte to plastiko Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
BigDaddyS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 80.000sit za logitech zvocnike za 80-100k dobis receiver yamaha in zvocnike jamo,sony,pioneer,... ne kupujte to plastiko Ne me narobe razumet, ampak za 80k se NE splača vzet reciever in zvočnike priznanih firm....preprost razlog - Ne dobiš to kar nudi Logitech za 80k. Reciever in zvočniki pridejo v poštev šele od 150k,200k dalje. Rabljeno bi se sicer kaj dobilo za nizek denar, sam takšnih stvari jst nebi kupoval brez garancije, osebne izkušnje namreč. LP, Big Quote Link to comment
Samotar Posted March 9, 2006 Author Share Posted March 9, 2006 hvala za pomoč pri odločitvi !! Odločil sem se za Logitech Z-5400 THX sem jih danes že plačal sam jih moram še dobit. Preprosto mi je to čista zadosti za xbox360 pa kakšen film . Za več (z-5500) ni denarja . ko dobim bom sporočil kak so kaj .! Quote Xbox Link to comment
Case Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Samotar, please do. Močno zelo me zanima, kako se ta komplet obnese v navezi z igričarskimi napravami, sploh novejšimi, ki premorejo večkanalni zvok. Že dalj časa se namreč zanimam za nakup Z-5500, ki je temu kompletu dokaj blizu. Fotke & detajlirani občutki zaželjeni. Danke. Quote Link to comment
BigDaddyS Posted March 9, 2006 Share Posted March 9, 2006 Z5400 je srednji razred logija, medtem ko so Z5500 njihov visoki razred... Quote Link to comment
mazinger Posted March 10, 2006 Share Posted March 10, 2006 receiver yamaha rxv357b cena 50k komplet jamo e310 cena 45k Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
Samotar Posted March 10, 2006 Author Share Posted March 10, 2006 Danes so mi sporočili, da dobim zvočnike v ponedeljek :ihih: Bo eno boljših daril, ki jih dobim :thumbup: namreč 13.3 imam rostni dan Tajming je pravi pa še v Graz grem :bringiton: Edino kar je žalostno je to da nesem Xbox 360 na popravilo :crybaby: Quote Xbox Link to comment
SolidG Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Za info. Najbolje ocenjen ''mini theatre'' sistem v letu 2005 stane krepkih 1850 eur: http://produkte.gute-anlage.de/index.ph ... roducts=10 Je pa ta zvočniški sistem špica od špice v tem razredu. Vendar se za ta denar dobi manj prestižne zvočnike v višjih razrdeih. Quote Link to comment
Samotar Posted April 20, 2006 Author Share Posted April 20, 2006 Za info. Najbolje ocenjen ''mini theatre'' sistem v letu 2005 stane krepkih 1850 eur: http://produkte.gute-anlage.de/index.ph ... roducts=10 Je pa ta zvočniški sistem špica od špice v tem razredu. Vendar se za ta denar dobi manj prestižne zvočnike v višjih razrdeih. naj je saj moj z-5400 ima zelo dober zvok za moje pojem in z navezo na xbox 360 Quote Xbox Link to comment
velac Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Jaz imam dva edna Logitech Z-5500 THX.Pohvala zvočnikom trgajo.Kupoval sem zvočnike en mesec za ta denar pregledal preposlušal vse živo.Reciver Yamah,jamo zvočniki vse komplete kaj jih ponujajo bof itd.Bil sem v avstriji poslušal yamahin kino theatre za 500evrov.Tudi dober ampak ko sem čul te zvočnike sem jih hotel imet.Za mojih 30 kvadratov trga da glava peče.Jaz sem si priklopil nov lcd samsung full hd preko njih pa dvd sony hd,plus comp.Sound za filme pa špile je america in za 328 evrov kolko sem jaz dal boljšega ni,razen če boš na njih samo muziko poslušal.Preko optike imam tv in dvd in res pohvalno.Dalje od polovice ne morem sploh dat,ker imam takoj sosede na vratih.Priporočam nakup kajti sam si v prihodnjh dneh kupujem xbox in komaj čakam.Priporočam nakup vsem ki se premišljajo.Za z-5400 pa ne vem ker jih nisem poslušal ampak kaj slabši ne morejo biti. Quote Link to comment
mazinger Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Tako se dela ! tema je stara dve leti v bofu pa se nisem nikoli videl jamo zvocnike Quote [<a href="http://profile.mygamercard.net/floskelic"> </a> Link to comment
whothafunk Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 jaz mam povezanega na hi-fi. je pa za mano, ampak ni frke. klik Quote Link to comment
velac Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Se opravičujem.JBL zvočniki so bili.Nema veze.Pa nima veze kolko je tema stara folk bere vseeno a ne??? Quote Link to comment
Recommended Posts