Jump to content

Zvočniki za Xbox 360


Samotar

Recommended Posts

Sem ga videl v štacuni priklopljen ma rečem samo hudddooooo. :bowdown:

Skratka ga moram nabaviti ,če želim ta pravi zvok za 360tičko pa še mini računalnik štekam gor ki ga imam zraven televizorja in to je kino sam tv še moram menjat ... :fiufiu:

A se kaj govori ko bodo padle cene Lcd Tv mogoče ko bo prvenstvo v fuzbalu ponavadi so tedaj kaj spustili cene .

Kakšen 82 ekran bi bil kar vredu :rock:

Xbox

Link to comment

Za začetek bodo ta sistem zvočnikov v redu. Za resnejšo uživacijo pa je itak obvezen nakup resnega sistema zvočnikov z namenskim ojačevalcem.

Ti pa predlagam, da prvo malo preposlušaš kaj izdavijo te sistemi različnih proizvajalcev in se nato odloči.

Link to comment

Ne vem no, splača se razmislit če nebi vzel Z-5500. Mislim da te pridejo cca 20k več, vendar je sistem veliko boljši. Pa ne samo po moči(tud tle jih precej poownajo) ampak tudi po sami kvaliteti zvoka. Sami satelitki so zasnovani popolnoma drugače, takisto vufer. Vse skupaj zveni veliko boljše, satelitki oddajo večji spekter srednjih tonov, tudi bas zveni veliko lepše, ker je odprt in ma večjo membrano. V glavnem, razmisli preden kupiš, ker potem itak ne boš menjal za dolgo. Jaz samo menim, da Z5400 niso vredni čez 60k napram 80k vrednim Z5500(ne da so slabi, sam razmerje nekako ni pravilno). Logično pa je tudi, da so Z5500 že precej časa zunaj zato jim je tut cena padla(iz neki čez 100 na 80k) medtem ko so Z5400 še novost na trgu in bo cena padla šele čez nekaj časa.

Sicer bi ti pa priporočil še ogled Gigaworksev od Creativa, sam nimajo odkodirnika niti optike, kar si pa že sam navedu, da je pogoj za nakup.

LP, Big

Link to comment
80.000sit za logitech zvocnike :crazy:

za 80-100k dobis receiver yamaha in zvocnike jamo,sony,pioneer,...

ne kupujte to plastiko :a_a:

Ne me narobe razumet, ampak za 80k se NE splača vzet reciever in zvočnike priznanih firm....preprost razlog - Ne dobiš to kar nudi Logitech za 80k. Reciever in zvočniki pridejo v poštev šele od 150k,200k dalje. Rabljeno bi se sicer kaj dobilo za nizek denar, sam takšnih stvari jst nebi kupoval brez garancije, osebne izkušnje namreč.

LP, Big

Link to comment

hvala za pomoč pri odločitvi !! :beer::car:

Odločil sem se za Logitech Z-5400 THX sem jih danes že plačal sam jih moram še dobit.

Preprosto mi je to čista zadosti za xbox360 pa kakšen film .

Za več (z-5500) ni denarja .

ko dobim bom sporočil kak so kaj .!

:beer:

Xbox

Link to comment

Samotar, please do. Močno zelo me zanima, kako se ta komplet obnese v navezi z igričarskimi napravami, sploh novejšimi, ki premorejo večkanalni zvok. Že dalj časa se namreč zanimam za nakup Z-5500, ki je temu kompletu dokaj blizu. Fotke & detajlirani občutki zaželjeni. Danke. :)

Link to comment
  • 1 month later...
  • 2 years later...

Jaz imam dva edna Logitech Z-5500 THX.Pohvala zvočnikom trgajo.Kupoval sem zvočnike en mesec za ta denar pregledal preposlušal vse živo.Reciver Yamah,jamo zvočniki vse komplete kaj jih ponujajo bof itd.Bil sem v avstriji poslušal yamahin kino theatre za 500evrov.Tudi dober ampak ko sem čul te zvočnike sem jih hotel imet.Za mojih 30 kvadratov trga da glava peče.Jaz sem si priklopil nov lcd samsung full hd preko njih pa dvd sony hd,plus comp.Sound za filme pa špile je america in za 328 evrov kolko sem jaz dal boljšega ni,razen če boš na njih samo muziko poslušal.Preko optike imam tv in dvd in res pohvalno.Dalje od polovice ne morem sploh dat,ker imam takoj sosede na vratih.Priporočam nakup kajti sam si v prihodnjh dneh kupujem xbox in komaj čakam.Priporočam nakup vsem ki se premišljajo.Za z-5400 pa ne vem ker jih nisem poslušal ampak kaj slabši ne morejo biti.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.