Jump to content

Zvočniki za Xbox 360

Samotar

Recommended Posts

• 1 month later...

moja želja so z-5500 samo jih pa nimam kam dat.mam pa komplet mission 5.1 in yamaha "swt-515 sub. ...fantje to slišat na yamaha reciver...hudo.ampak še vedno obstaja želja po z-5500.ko bo hiša potem prostor z projektorjem xboxom in z-5500.to je zmagovalna kombinacija zame,edino projektor in resolucija....to sem skeptičen.samotar si že z dopusta ali si pa na dopustu aktiven.?lp :beer::D

dprulles.gif
  • 3 weeks later...

Tudi sam razmišljam, da bi si nabavil surround sistem za xbox360. Pr nas so Z-5500 na mimovrste.com 315,89 € medtem ko so v avstrijskih/nemških online trgovinah 100 € manj. Sem pa že naročeval od tam, tak da to ni panike.. :)

Torej, se za 240€ dobi kaj boljšega?? Ali pa mogoče za malo več denarja?

• 4 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...

Malo bom to staro temo obudil, da ne odpiram nove. Počasi se selim, pa glede na to, da so očetu preveč všeč z5500 in jih bom kot vse kaže moral kar tle pustiti :D, se odločam za nakup nečesa novega. Malo sem brskal, pa sem naletel na to:

http://www.mimovrste.com/artikel/170002 ... s-hts3568#

mika me še posebej zato, ker ima 2x optični vhod, kar mi je glih prav. Cena je tudi sprejemljiva. Ker se sam ne spoznam kej preveč na zvočnike, bi rabil kako mnenje (če jih je kdo imel priložnost slišati tolko boljše, čene pa boste najbrž že kej iz podatkov razbrali :) ) in kolko so kej slabši v primerjavi z z5500.

Bi jih pa pač rabil za x360 in za redno gledanje filmov (seveda vsi s 5.1 zvokom).

Alen6552.png