simplem Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Lp! Zanima me, ce mogoce kdo ve kje v Gorici (katera trgovina, kje priblizno je,...) bi lahko kupil Singstar z mikrofoni za PS2 (lahko je tudi italijanski paket) cimbolj ugodno - kaksne so kaj cene (na Joker-jevem forumu sem bral da je nekdo kupil Singstar v "Udinah" za 21eur...)? Hvala za odgovore! Quote Link to comment
Guest ACSEP2 Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Ce je kasn mediaworld ali pa euronics, sigurno imajo Quote Link to comment
kratos! Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 na bolhi ali pa na e-bayu sigurno gdo prodaja!!! :china: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
kekken3 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 A ni v Gorici tudi neka zelo znana videoigričarska trgovina "Znort"? Vem, da se jih je omenila, ko so nazadnje skušali nategniti Joker team ob nakupu zgodnjih Xboxov , ampak ok, kljub temu verjetno nekaj le imajo. Quote Link to comment
Prezioso Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 HeHe, ja Znort imaš v stari gorici, ampak je težko dobiti trgovino, ker je skrita v neki ulici za vogalom... Drugače imaš tud v udinah-mediaworld, kjer je dosti robe... Quote Link to comment
simplem Posted February 13, 2007 Author Share Posted February 13, 2007 No singstar sem nazadnje dobil kar na Bolhi, vseeno hvala za vse informacije. Kje bi pa naj bil ta Znort, ce bi se dalo en kratek opis prosim. Quote Link to comment
Recommended Posts