Jump to content

Problem z diskom (flash player install error)

Recommended Posts

Ko želim inštalirati flash player mi ven vrže predvsem čuden error Oo pred kratkim sem kupil nov računalnik...kar vredu...dvo jederen prosesor, nvidia geforce 9500 1gb pomnilnik...3gb rama in vse je dokaj vredu ampak karkoli inštaliram mi dela samo pri flash playerju ne. Ko želim inštalirati flash player mi javi error:

sd.jpg

na disku imam pa prostora še več kot dosti :)

asfdsdf.jpg

kaj bi lahko bilo? sem že probal restartat računalnik 100x

prosim za pomoč zaradi tega ne morem gledati filmov na internetu itd...

SLOwner.png

ADD ME!

• admins

Problem je, ker nimaš glavni disk označen s črko "C". Verjetno imaš kaj drugega pod "C" (optični pogon, USB ključek, čitalec kartic,...). Najlažje je, da glavni disk preimenuješ v "C" disk in bo zadeva delala. Ne vem pa zakaj še zdaj niso rešili te zadeve pri flash playerju, saj imajo to napako omenjeno na njihovi uradni spletni strani.

KLIK!

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png

Najlepša hvala za tvojo pomoč vendar imam zdaj še en drug problem. Ko želim zamenjati črko (tule)

x.jpg

Ko protisnem change mi napiše Windows cannot modify the drive letter of your system volume or boot volume.

Če dam pa add tako kot piše v vodiču imam pa dve opciji:

-Assign the following drive letter

-Mount in the following empty NTFS folder.

in Mount in the following empty NTFS folder imam že označeno assign the following drive letter pa sploh ne morem klikniti.

lp

EDIT: Jst sm se malo pozanimal po spletu itd. in sem tudi zvedel da lahko da sploh nebom mogel spremeniti črke razen če formatiram računalnik in zbrišem particijo in dodam novo s črko C ker če bi mi že nekako uspelo spremeniti zdaj mi verjetno polovico aplikacij in iger nebi delalo ker so inštalirane na H in če bi želel spremeniti v C verjetno računalnik nebi zmogel čisto vsem aplikacijam "dopovedati" da je zdaj C in ne H

tole sm mal na dolgo opisal tak pač sem lol

SLOwner.png

ADD ME!

• admins

Ufff... točno, sem pozabil, da ne gre brez formatiranja. No, potem pa je tu še ena možnost, ki zagotovo dela. Vzemi USB ključ ali kakšno spominsko kartico in formatiraj na "C". Po formatiranju USB ključ oz. spominsko kartico odstani iz računalnika in jo čez nekaj sekund ponovno vstavi. Nato zaženi inštalacijo flash playerja in zadeva se bo 100% inštalirala. :beer:

PSN & Xbox LIVE: NowickySLO

NowickySLO.png