MaTiCeK Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Huh, tale je bila pa sokantna. Po kar dolgem casu prvic spet pogledam eurogamer in prvo kar vidim je, da bo meni ljuba serija v naslednji verziji next gen exclusive za x360, vsaj za 1 leto to je. A je Sony spet nekaj zaspal? Quote Digitalni šepet Link to comment
DrMiha Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Fifa je 12 mesečna, PES pa letošnja (2006). Baje, ker je čisti kaos glede tega, saj Ameri trdijo drugače kot evropske veje. Lahko pa sta obe samo za letošnje leto. Kot pravim, kaos total. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 Kakorkoli, mislim da je to big minus za Sony in big plus za MS. Ker ko bomo evropejci letos jeseni gledali ligo prvakov in se nam bo zaljubilo igrati fuzbal na kateri izmed novodobnih konzol, bomo sigurno kupili x360. V svoji notranjosti se pocutim malo kot MS fanboy in totalni Sony hater. PS3 bo tak flop kot PSP. Dober bo za multimedio, za igre pa ne. Quote Digitalni šepet Link to comment
DrMiha Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 če je PES 6 ekskluziva za letos, lahko konami 1.1.2007 izda PS3 verzijo. Drugače pa čestitke MSju, da se je končno spravil malo nabavljat ekskluzive. Quote Link to comment
DrMiha Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 enivej, Konami Germany razčiščuje - tudi PES 6 je ekskluziva do poznega poletja 2007 Microsofts Presseabteilung hat die Exklusivität von FIFA 07 und Pro Evolution Soccer 6 erneut ausgewürfelt. Diesmal ist man zu dem Ergebnis gekommen, dass die beiden Fußballspiele doch wieder für 12 Monate exklusiv auf Xbox 360 erhältlich sein werden. Das teilt Microsoft soeben mit. Hans-Joachim Amann, Head of European Product Management von Konami, sagt, dass Pro Evolution Soccer 6 exklusiv bis Spätsommer 2007 für die Xbox 360 angeboten wird. Genau so wird FIFA 07 von Electronic Arts exklusiv 12 Monate nur für Xbox 360 als einzige Next Generation Konsole erhältlich sein. Sollte keine der beteiligten Firmen ihre Meinung in den nächsten Stunden wieder ändern, dann wird es bis Spätsommer 2007 keine Versionen von FIFA 07 und Pro Evolution Soccer 6 für Wii oder PS3 geben - sondern nur exklusiv für Xbox 360. Quote Link to comment
MaTiCeK Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 No saj 12 mesecev od nekje zdaj Zdaj se samo price drop to zimo in en X bo moj. (ceprav v to vsebolj dvomim, padec cene namrec) Quote Digitalni šepet Link to comment
kekken3 Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ej ne vem, zdaj se že ponavljam. Ampak... PWNED! Moo, ke zakon, zdaj mogoče brat kupi kupil mašino še preden pride Halo 3. :cash: Quote Link to comment
oklepnjak Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Okej zdaj mi ni več jasno. Pri nemškem Konamiju pravijo ono, pri razvijalcu drugo. A bo treba počakat da Konamijev osrednji oddelek pove kaj in kako, ali je že zdaj jasno da bosta FIFA 2007 in PES 6, ekskluzivi le do konca letošnjega leta? Quote Link to comment
DrMiha Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 ja, kaos je prav lep. Pomoje bosta igri ekskluzivi le za letošnje leto. Ampak tu je spet fora, v kateri regiji. Quote Link to comment
Recommended Posts