pinty Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Zanima me kako je s spominsko kartico! 1 je za 1 igrco al se da kako zbrisat pol to dol, pa da jo potem lahko uporabljaš za drugo igrco al to ni možno? lp Quote Link to comment
lukidd Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 kartice so (originalne vsaj, z drugimi nimam izkušenj) 8MB, gor pa lahko spraviš veš savegamov Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
kekken3 Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Povprečen shranjeni file za igro je velik od 70 do 200 KB. Kakšni naslovi z ogromno relevantnih podatkov, ki se morajo shraniti imajo tudi po več, ampak tko, na splošno boš lahko shranil pozicije kakih 30+ iger. Potem pa lahko tako in tako sproti tudi brišeš neaktualne zadeve. Quote Link to comment
pinty Posted August 28, 2006 Author Share Posted August 28, 2006 OK,hvala! To je me zanimal! Lp Quote Link to comment
Bianca Posted August 29, 2006 Share Posted August 29, 2006 Še nekaj bi dodala: -če boš igral igre za Playstation1 (slučajno), boš moral imeti spominsko kartico za PS1 in obratno (PS2 spominsko kartico za shranjevanje iger za PS2.) Quote Lepota brez nečimrnosti, moč brez predrznosti, pogum brez divjosti, vse vrline človeka brez njegovih pregreh. Link to comment
Guest lesi Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Da ne odpiram nove teme - mogoče kdo ve, kaj bi bilo lahko narobe, ker mi PS2 ne shranjuje napredka v igri na vstavljeno kartico? PS2 je slim, kartica originalna, pred uporabo tudi formatirana... Kako pravzaprav poteka shranjevanje na kartico - samodejno ali na tvojo komando? Ali shranjuje ves napredek ali je potrebno v igri doseči določeno stopnjo, preden sploh kaj shrani? Hvala za odgovore... Quote Link to comment
Cloud Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Da ne odpiram nove teme - mogoče kdo ve, kaj bi bilo lahko narobe, ker mi PS2 ne shranjuje napredka v igri na vstavljeno kartico? PS2 je slim, kartica originalna, pred uporabo tudi formatirana...Kako pravzaprav poteka shranjevanje na kartico - samodejno ali na tvojo komando? Ali shranjuje ves napredek ali je potrebno v igri doseči določeno stopnjo, preden sploh kaj shrani? Hvala za odgovore... To pa je odvisno od igre, ki jo igras.....pri nekaterih je save avtomatski, pri nekaterih, ko nardis misijo al pa kaj takega, pr enih pa mors sam save dat, recimo v meniju al pa kaj takega...... Quote Link to comment
Recommended Posts