Tomislav Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Pozdravljeni vsi skupaj! Z mojo boljšo polovico sva kar nekaj časa (1 dan ) razmišljala o nakupu xboxa. Učeraj zvečer me je pa presenetila z veliko škatlo v kateri je bila ta prelepa bela konzola Sedaj me pa zanima, ker sem dokaj nov v teh vodah, katere igrice najbolje priporočate za dva igralca? In ni treba skrbeti, nasilje jo ne moti, tako da ni treba nekaj v okvirjih tetrisa ali kaj podobnega Quote Link to comment
TriGGer Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Gears of War 2 - enkratna streljačina za 2, lahko probaš tud enko. Halo 3 - še ena streljačina, dobra za co-op in za online multiplayer Project Gotham Racing 4 - prav lepo dirkanje Guitar Hero in Rock Band serija, taprava za čago. Mogoče stane malo več vse skupaj, ampak je pa vredno. To moreš defenitivno pregledat. Športne igre, ala Fifa, NBA, NHL itd. Če maš škatlo povezano na internet, preglej še kake Xbox Live Arcade igre, recimo Castle Crashers, Ikaruga, Geometry Wars Evolved 2 itd. Quote Link to comment
Arey Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 Gears Of War 1 in 2 definitivno. Začni z enko, da boš vedel kaj se dogaja z zgodbo. Pa še dlje se boš zabaval. Halo 3 prav tako raztura na splitscreen co-op (vem, ponavljam, ampak to so IMO najboljše coop igre na x360ki). Zdej, RE5 je baje tudi co-op precej kul. Probaj še kakšen Call Of Duty: World At War (sam ma bedno narejen splitscreen), mogoče Rainbow Six Vegas 2 (nisem še probal).. Pa verjetno še kaj. Quote Link to comment
miwche Posted April 15, 2009 Share Posted April 15, 2009 tukaj imaš vse xbox igre s podatkom ali ima local/offline coop. http://www.co-optimus.com/system/1/xbox_360.html Quote Link to comment
Tomislav Posted April 15, 2009 Author Share Posted April 15, 2009 Hvala vsem za odgovore in pomoc Od ogledanih in predlaganih bosta po vsej verjetnosti zmagala Gears of War 2 in Guitar Hero. Za vsakega nekaj, in se kreganja ne bo da se igra igrice samo od enega Quote Link to comment
Davodax Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 TriGGer has taste :bowdown: PGR 4-Game of the console :bowdown: :bowdown: Quote Link to comment
Buffalo Posted April 17, 2009 Share Posted April 17, 2009 za guitar hero in rock band rabiš kitaro... mislim da za guitar hero 2 ne rabiš Quote Link to comment
dark_psp Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 za guitar hero in rock band rabiš kitaro... mislim da za guitar hero 2 ne rabiš za guitar hero 3 tut ne rabiš kitare, pač pa špil zelo priporočam (jest sem ga g33ku sam na kompu, dokler nisem naredil na expert through the fire and the flames in devil went down to georgia) - aja, za gh je kitara dost nujna sej na težjih nivojih na daljincu ne moreš dost hitro pritiskat tipk Quote Link to comment
admins Anduril Posted April 21, 2009 admins Share Posted April 21, 2009 Midva z dečvo se v dvoje lihkar prebijava skozi Lego Star Wars in je ful zabavna zadeva. Pa še očitno je špil dolg kot hudič, ker špilava že kar nekaj ur, pa še nisva skozi drugega od šestih filmov prišla z osnovnimi liki, kaj šele da bi se spravila načrtno nabirati vse zadeve. Predvidevam, da sta Lego Indiana Jones in Batman lih tako zabavna. Quote Link to comment
H5n1 Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 Batman je zakon, ko se ves čas kregaš kdo bo Robin Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
Recommended Posts