Jump to content

Katera je Najboljša za dva igralca...


Tomislav

Recommended Posts

Pozdravljeni vsi skupaj!

Z mojo boljšo polovico sva kar nekaj časa (1 dan :D ) razmišljala o nakupu xboxa. Učeraj zvečer me je pa presenetila z veliko škatlo v kateri je bila ta prelepa bela konzola :car: Sedaj me pa zanima, ker sem dokaj nov v teh vodah, katere igrice najbolje priporočate za dva igralca? In ni treba skrbeti, nasilje jo ne moti, tako da ni treba nekaj v okvirjih tetrisa ali kaj podobnega :)

Link to comment

Gears of War 2 - enkratna streljačina za 2, lahko probaš tud enko.

Halo 3 - še ena streljačina, dobra za co-op in za online multiplayer

Project Gotham Racing 4 - prav lepo dirkanje

Guitar Hero in Rock Band serija, taprava za čago. Mogoče stane malo več vse skupaj, ampak je pa vredno. To moreš defenitivno pregledat.

Športne igre, ala Fifa, NBA, NHL itd.

Če maš škatlo povezano na internet, preglej še kake Xbox Live Arcade igre, recimo Castle Crashers, Ikaruga, Geometry Wars Evolved 2 itd.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Gears Of War 1 in 2 definitivno. Začni z enko, da boš vedel kaj se dogaja z zgodbo. Pa še dlje se boš zabaval. Halo 3 prav tako raztura na splitscreen co-op (vem, ponavljam, ampak to so IMO najboljše coop igre na x360ki). Zdej, RE5 je baje tudi co-op precej kul. Probaj še kakšen Call Of Duty: World At War (sam ma bedno narejen splitscreen), mogoče Rainbow Six Vegas 2 (nisem še probal).. Pa verjetno še kaj.

Link to comment
za guitar hero in rock band rabiš kitaro... mislim da za guitar hero 2 ne rabiš

za guitar hero 3 tut ne rabiš kitare, pač pa špil zelo priporočam (jest sem ga g33ku sam na kompu, dokler nisem naredil na expert through the fire and the flames in devil went down to georgia) - aja, za gh je kitara dost nujna sej na težjih nivojih na daljincu ne moreš dost hitro pritiskat tipk

xboxg33k.png
Link to comment
  • admins

Midva z dečvo se v dvoje lihkar prebijava skozi Lego Star Wars in je ful zabavna zadeva. Pa še očitno je špil dolg kot hudič, ker špilava že kar nekaj ur, pa še nisva skozi drugega od šestih filmov prišla z osnovnimi liki, kaj šele da bi se spravila načrtno nabirati vse zadeve. Predvidevam, da sta Lego Indiana Jones in Batman lih tako zabavna.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.