Guest ACSEP2 Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Napisal sem program LUA Writer toje editor za LUA Program rabi za pisati HB za PSP. Nazalst je samo v italijanscini, ampak kmalu bom dodal tudi druge jezike. Ce koga zanima: http://www.daverk.altervista.org/download/LUA__Writer.rar Quote Link to comment
MaTiCeK Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Pohvalno. Zal se na LUO ne spoznam prav nic, a zdi se mi zelo dobro, da nekdo se tukaj miga, ker nam PSP sekcija vedno bolj umira. Upam, da bo kdo zagrabil in kaj finega napisal. Quote Digitalni šepet Link to comment
mumbo Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 mene pa zanima kje se sploh dobi lua player in kako se uporablja?! vidim, da je kar nekaj zanimivih iger napisanih v lua jeziku.. Quote Link to comment
Guest ACSEP2 Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 LUA Player je noter v programu (Anteprima) Quote Link to comment
Recommended Posts