megli Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Jaz pa si mislim zdaj na koncu avgusta kupiti playstation 3 pa sem se že malo začel pripravljati...Za začetek me zanima ali je nadzor možen preko tipkovnice in miške?Kaj priporočate ter ali priporočate kaj takšnega kot je Sony Playstation 3 fragFX Controller ter kje to kupiti? Quote Link to comment
DjRider Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 V sloveniji fragFX ni mozno kupit, samo sem se pozanimal pri playgame in je rekel, da v zacetku septembra bo na voljo. Preko miske in tipkovnice pa ni mozno oz. je, za dolocene igre. Quote Link to comment
megli Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Ahakaj pa kdo ve kakšne so splošne izkušnje za fragfc?mislm se splača iz tujine naročit? Quote Link to comment
kratos... Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 megli Yojstika se bos navadil ! Quote Link to comment
DrMiha Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 miš in tipkalo v igri ne podpira noben špil. V menijih pa se najdejo izjeme. Prva taka špila bo Unreal Torunament 3 - tam boš lahko z USB tipkalom in mišem lahko fragal opozicijo Quote Link to comment
megli Posted August 11, 2007 Author Share Posted August 11, 2007 Jah nevem res kako se bom navadil..Recimo bi bilo pomoje dobro imeti tipkovnico in miš pri kaki igri kot je call of duts 4 ali pa kaj takšnega?no pa dajte povedati kako hitro ste se navadili jodticka pri ps3?oz. ga obvladate pri igrah fps tako kot če bi igrali z miško? Quote Link to comment
fubick Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Nedavno nazaj so se igralci Halo2 z joypadi pomerili proti igralcem z miškami in tipkovnicami in izid je bil skorajda izenačen Quote Link to comment
jan3 Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 Jst sm se na joystick pr ps3 že čist prvadu ...tko da pomoje sploh ne rabš miške pa tipkovnce al fragfx contoler... ...jst sm igrou Resistance pa Oblivion in k se navadš je čist lahko... za ta denar si lohka kupš kkšno dobro igro... LP Quote Link to comment
kratos... Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 ps3 yojstik sucks ! bol bednega yojstika nebi mogli nardit , vsaj istega bi naredili kot za ps2 ! ampak oni so sli se neki silt yojstik delat k sploh ni dober ! igral sem nfs in zmerej ko sem gas tiscal mi je palec zdrsnil iz tistga sm mogu skos popravlat , beden yojstik je original ! Quote Link to comment
fubick Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 kako pa ti držiš joypad da ti je palec zdrsnil iz L2/R2 Drugače je pa čisto kul, očitno imajo posamesni osebki te probleme, smeh Quote Link to comment
Makashi Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Jst nisem nobenih rezav z yojstikom, podoben je dualshocku, sm se bolsi, velik lazji je upravljat, prav carski yojstik je. Najbolsi dozdaj, s keterimi sm igral, in to ukljucuje yojstik od xbox 360(nobenih konzolskih vojn nocem zacet, sm men osebno je bolsi). Quote Link to comment
DjRider Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Sj je dober, sam ce mas mastne prste al pa ce se ti roke potijo ti lahk zdrsnejo prsti dol. Js sm se navado, kolker tolk, sam pri online (resistance) se vedno smrdim ko kup gnoja ^^ 1:10 (Kills/deaths ) Quote Link to comment
č.u.k. Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Nedavno nazaj so se igralci Halo2 z joypadi pomerili proti igralcem z miškami in tipkovnicami in izid je bil skorajda izenačen To zato, ker so vsi nadrkani s ploščkom in ker je Halo 2 spisan z xbox pad-om v mislih Probi ti kakšen Quake 3 igrat s ploščkom prek neta al pa lana. Tut po letih vaje novš kos mal bolšim igralcem z mišaki & tipkali :ihih: Quote Link to comment
megli Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 Torej vseeno moislite da se splača kupiti Playstation 3 fragFX ?Ima sploh kdo izkušnje? Quote Link to comment
aljaz Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 ej sej ploscka se bos hit navadu. Quote Link to comment
DjRider Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 megli na IGNju so ga z 9.2 ocenli in meni je vsec. Baje je res super zadevca in jo morm dobit drugac se bom zadavo Quote Link to comment
Makashi Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Sm cas rabs da se navads na Sixaxis, sm potrp mal, da se natreniras. Quote Link to comment
č.u.k. Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Ja odvisno kake špile nameravaš igrat. Za večino tipično konzolaških žanrov (razne arkadne dirkačine, ploščadne arkade, športovščine, itd.) je plošček ne le dober, ampak priporočen. Če te pa bolj zanimajo FPS-ji pa kake strategije (če se ne motim nima PS3 zaenkrat nobene), bi bla pa tipkovnica in miš kul, če špil to podpira. V bistvu je na PS3 edin napovedan špil v kateri bo omenjena naveza prišla do izraza zaenkrat le Unreal Tournament 3, koker vem. Quote Link to comment
megli Posted August 12, 2007 Author Share Posted August 12, 2007 Jah za igranje dirkačin že imam zverinco g25..arkade pa to bom itak igral z ploščkom potewm bi pa igral še kake call of duty 4...Torej fps....Vzel bi pa pol kr oz. bom k naročil Sony Playstation 3 fragFX Controller Quote Link to comment
sebek1 Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Kaj jamrate. Edino dobro, da microsoft in sony ne pustita uporabo tipkovnice in miške v igrah. Enostavno ni pravično, če igraš prek neta in bi nekdo imel tipkovnico in miško in bi te nekako posiljevali, da udobje kavča zamenjaš za tipkovnico in miško, da bi sploh dobil ker frag. Sicer sony je že popustil epicu, upam, da bo to izjema kot pravilo. Microsoft pa je že večkrat povedal, da tipkovnice in miške v igrah ne bo pustil, prav iz zgoraj omenjenega razloga. Konzole so pač konzole. In vsak se je še navadil na plošček in mnogo iger je dokazalo, da se fspje čist lepo, da igrat tudi na ploščku. Quote Link to comment
Ignac Posted August 12, 2007 Share Posted August 12, 2007 Tipkovnico moraš imeti, če se hočeš jebat po linuxsi....drugače brez tipkovnice ni linuxa, ker z ploščkom jst nisem upu narest 0 (no morda je kšnemu uspelo ) Quote Link to comment
mumbo Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 kaj pa tista tipkovnica brezžična bluetooth tipkovnica od logitecha za ps3? jo ima kdo? a mislite, da bi se dala povezat na prenosnik, ki ima bluetooth? zadnjič sem jo nameraval kupit v BB, a sem se premislil, ker nisem vedel za kaj bi jo sploh uporabljal. za tista dva sporočila, ki sem jih napisal in jih še bom na ps3 je dost tudi usb. Quote Link to comment
SolidG Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 Sodeč po komentarjih in splošnem odzivu kupcev, je PS3 FragFX miška dokaj povprečen in nenatančen kos hardvera. Osebno biraje počakal na revizijo ali izdelek druge firme. Quote Link to comment
megli Posted August 13, 2007 Author Share Posted August 13, 2007 Ja sm spet malo prebral komentarje in so ga čisto popluvali..Bomo pa res malo počakalio.. Quote Link to comment
raveer Posted August 13, 2007 Share Posted August 13, 2007 kaj pa tista tipkovnica brezžična bluetooth tipkovnica od logitecha za ps3? jo ima kdo? a mislite, da bi se dala povezat na prenosnik, ki ima bluetooth? zadnjič sem jo nameraval kupit v BB, a sem se premislil, ker nisem vedel za kaj bi jo sploh uporabljal. za tista dva sporočila, ki sem jih napisal in jih še bom na ps3 je dost tudi usb. Ako je tisto res BT klamfalo, pol ti bo delalo tudi na laptopu. Fora je edino, da ce imas Toshibin BT sklad, pol ne bos mogel namestiti logitechovega swja imenovanega setpoint al nekaj takega. Fora njega pa je, da si potweakas tipkovnico in da ti kaze stanje baterije. Ce uporabljas Widcommom ali MS sklad, pol teh problemov ne bo. Quote (: Link to comment
Recommended Posts