pinty Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 a se da tko naredit da bi PS2 igral na računalniškem zaslonu (da bi meu slik iz tv na računalnik) Quote Link to comment
horsovski Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Mene zanima isto, na računalniku imam vgrajeno tudi TV kartico, če kaj pomaga. Ali če deluje kako na one LCD TV monitorje, ki služijo kot monitor za računalnik in hkrati televizija lp Quote Link to comment
pinty Posted September 12, 2006 Author Share Posted September 12, 2006 neki sm probau pa mi ni uspel! sm hotu ps2 direkt na računalniški zaslon prklopt sam nwem kje pol najdem to Quote Link to comment
kratos! Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 pa kaj vam je itaq da ne moreš tega nardit !!!! še vtičnic ni takih na compu !!!!! :bleh: Quote THE KRATOS WILL SOON ARISE !!! Link to comment
CTD Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Zakaj ne moreš tega naredit? Vse kar potrebuješ je zunanji tv tuner, ali vga box, ali pa video kartica z video in na pc (v tej opciji mora biti prižgan pc). Quote Link to comment
Recommended Posts