retro Posted May 8, 2009 Share Posted May 8, 2009 Igra mogoče kdo top spin 3 na netu? meni včasih zelo paše, tak da me dodajte če bi kako odigrali, tudi dvojice so možne, sva danes z bratom hotela pa ni našlo nasprotnika - očitno to ni glih zelo popularno(mislim dvojice) drugače vedno najdeš kak match, samo včasih šteka: tag: najnacisi Quote Link to comment
Davodax Posted May 11, 2009 Share Posted May 11, 2009 Lahko si zrihtam TS 3 nazaj in gremo kakšno temo (jaz igram z sosedom skupaj) Quote Link to comment
retro Posted May 12, 2009 Author Share Posted May 12, 2009 ja zriktaj si ! skoraj nemogoče je najti nasprotnika za 2on2. sicer jaz skoraj raje igram 1on1, ker 2on2 še sploh nisem, le parkrat. brat zelo malo igra xbox .. poleg tega pa v prekmurju sploh ne poznam nikogar ki ima xbox, kaj pa še kakšen sosed.. samo enga še poznam, ki ga ima, a mislim da je tam xbox live španska vas , kje ste prekmurci, malo se javite !! drugače pa mi je ta tenis zelo pri srcu, in mislim da je kar malo podcenjen..... je pač bolj igra za posameznike. meni je to všeč, edino risk shote ne maram.... top spin 3, fifa 09, nhl 09 my choice Quote Link to comment
Davodax Posted May 12, 2009 Share Posted May 12, 2009 kar se tiče NHL. Ko končamo s tole ligo, se lahko včlaniš v naslednjo "sezono" Quote Link to comment
Samotar Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 poleg tega pa v prekmurju sploh ne poznam nikogar ki ima xbox, kaj pa še kakšen sosed.. samo enga še poznam, ki ga ima, a mislim da je tam xbox live španska vas , kje ste prekmurci, malo se javite !! :doh: :rockbrow: :disbelief: :wtf: retro mal si poglej v FOTR klan topik tam smo večina samo PREKMURCI Quote Xbox Link to comment
alexs Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 Ja ka pa je narobe s tebof? Pa mi prekmurci smo se narodili s kontolerom od xboxsa v rokaj. Pa na lajvi je vsak den saj en prekmurec ZZR - sicer je star 13 let pa če nega drugega je tudi on dober za špilanje, samo ga nesmiš dosta poslušati ka celi čas neka guči pa cmoka (Pitan se če mogoče še itak ma dudo?). Vačik pa osebno poznam najmenje 10 lidi ka redno špilajo (dprules in samotar sta nej med njimi, ka znam ka jiva žena ne pisti fsaki den - da pa jiva pisti pa špilata do trej vgojno :thumbup: ). Tak ka vidiš ka za prekmurce xbox neje španska vas. Pogledni pod FOTRe in boj zvečer zgoraj pa vrežemo kakčen CoD. Živela Prekmurska xbox360 Republika Quote Link to comment
Samotar Posted May 29, 2009 Share Posted May 29, 2009 fak nuco san 5 minut ka san prešto tvojo prejkmurščino :doh: Quote Xbox Link to comment
alexs Posted May 30, 2009 Share Posted May 30, 2009 fak :doh: sem pozabil da si ti napol štajerec in ne razumeš glih dobro prekmursko Quote Link to comment
Recommended Posts