Jump to content

top spin 3 online


retro

Recommended Posts

Igra mogoče kdo top spin 3 na netu? meni včasih zelo paše, tak da me dodajte če bi kako odigrali, tudi dvojice so možne, sva danes z bratom hotela pa ni našlo nasprotnika - očitno to ni glih zelo popularno(mislim dvojice) drugače vedno najdeš kak match, samo včasih šteka:

tag: najnacisi :rock:

Link to comment

ja zriktaj si ! skoraj nemogoče je najti nasprotnika za 2on2. sicer jaz skoraj raje igram 1on1, ker 2on2 še sploh nisem, le parkrat. brat zelo malo igra xbox :).. poleg tega pa v prekmurju sploh ne poznam nikogar ki ima xbox, kaj pa še kakšen sosed.. samo enga še poznam, ki ga ima, a mislim da je tam xbox live španska vas :P, kje ste prekmurci, malo se javite !! :) drugače pa mi je ta tenis zelo pri srcu, in mislim da je kar malo podcenjen..... je pač bolj igra za posameznike. meni je to všeč, edino risk shote ne maram.... :):beer:

top spin 3, fifa 09, nhl 09

my choice :P

Link to comment
  • 2 weeks later...
poleg tega pa v prekmurju sploh ne poznam nikogar ki ima xbox, kaj pa še kakšen sosed.. samo enga še poznam, ki ga ima, a mislim da je tam xbox live španska vas :P, kje ste prekmurci, malo se javite !! :)

:headscratch: :doh: :no_no: :rockbrow: :disbelief: :wtf:

retro mal si poglej v FOTR klan topik tam smo večina samo PREKMURCI ;)

:fiufiu:

Xbox

Link to comment

Ja ka pa je narobe s tebof? Pa mi prekmurci smo se narodili s kontolerom od xboxsa v rokaj. Pa na lajvi je vsak den saj en prekmurec ZZR - sicer je star 13 let pa če nega drugega je tudi on dober za špilanje, samo ga nesmiš dosta poslušati ka celi čas neka guči pa cmoka (Pitan se če mogoče še itak ma dudo?). Vačik pa osebno poznam najmenje 10 lidi ka redno špilajo (dprules in samotar sta nej med njimi, ka znam ka jiva žena ne pisti fsaki den - da pa jiva pisti pa špilata do trej vgojno :thumbup: ). Tak ka vidiš ka za prekmurce xbox neje španska vas. Pogledni pod FOTRe in boj zvečer zgoraj pa vrežemo kakčen CoD. Živela Prekmurska xbox360 Republika :beer:

Link to comment
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.