_tweety Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 A se da komu slučajno kako igro tetrisa s profesionalko? Zdele? Špilam z Andurilovga accounta, tako da imam njegov friend code... :bowdown: Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
RIDDICK Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Pssst ! Ne ne igrat meni je že grozila na MSN, če en grem bo hudo.... Hecam se...Jaz bi bil da zaigramo/zaigrava eno ali 4 igre.... Torej več nas je boljše bo...torej jaz sem in ! Če je res kaj je Anduril rekel smo pečeni....da tepe baje vse kitajčke po vrsti v tetrisu Torej gremo eno ? Quote Link to comment
MaHe Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Dajte MSN Messenger naslove, pa se organiziramo Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
RIDDICK Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Jah...doh... Oba (jaz in tweety) mava MSN naslove vpisane pod profil en...sej vidiš zdaj pod najinima postoma MSN znak... Torej dodaj najdva in to bo to.... Torej povejte kdaj bi, kdo bi itd... Quote Link to comment
admins Anduril Posted September 13, 2006 admins Share Posted September 13, 2006 Če se komu da dons zvečer, grem jaz mirno kakšno partijo .. žal tweety ne bo, da bi vas namlatla vse po vrsti. Quote Link to comment
RIDDICK Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Jaz sem ZA...še kdo ? ob kolkih točno bi bil ta čas ? 7 ? 8 ? 9 ? Quote Link to comment
admins Anduril Posted September 13, 2006 admins Share Posted September 13, 2006 Ja, recimo tam nekje med 20h in 21h .. Quote Link to comment
MaHe Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Deal, ob tem času me pričakujte. Vas bom vse lepo dodal na listo Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
_tweety Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Anduril, ker izdajalec. Phe. :bringiton: zdej pa ne boš dobil lite-a Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
TheMan Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 zdej pa ne boš dobil lite-a heh, sam da mu daš tisto drugač pa: jaz bi tudi mel muco ki se vsaj ne bi zgražala nad konzolami, kamoli da bi kako vžgala :crybaby: Quote Link to comment
RIDDICK Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Muuu!!!! Danes je blo awesome...z Andurilom sma zaigrala ene 4-6 tekem Tetrisa sem izgubil vse od prve do zadnje Potem sva šla še 3 runde v MPH...PRvi 2 sem ga narezal perfekt torej 5 proti 0 oz. drugo rundo 5 proti -1, in tretjo je zmagal on perfektno torej 5 proti 0...ok verjamite ali ne, razlog je bil, da v Ice Hive ni bilo na sredi mape, yellow healt pick upa, zato sem vedno pobiral modrega....ki en da zadosti healta gor, drugače sem pa rumenega vedno vzel pred andurilom in ga nažgal, no pa tisti power up za second for sem v vsaki sobi izkoristil Potem sva šla še MK eno rundo, torej 4 dirke... 3 zgubil eno zmagal...sem pričakoval da bova še šla več...zato sem prvič izbral bagerja od mariota... Torej blo je fajn...nimaš kaj... Quote Link to comment
admins Anduril Posted September 13, 2006 admins Share Posted September 13, 2006 Mahe, kje si bil?! Sva morala pol z Riddickom samo v dvoje vse nažigat, Tetris, MP:H in Mario Kart .. bi bilo vse bolj zabavno v 3 ali 4. It was fun anyway. Bom spremenu ime topica v DS Online, pa se lahko kle zmenimo vsakič, ko bo interes za kaj špilat .. Edit: haha, ne omeniš pa da sem tko rekoč prvič MP:H multi špilal in kaki abuser alt-forma tistga tvojga characterja (ki ga jaz sploh nimam) si. Ck ck ck. Quote Link to comment
MaHe Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Prekleto, mene naučit gledat na uro ... Se iskreno opravičujem. Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
RIDDICK Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Torej kdo je ju3 za ? Največji interes bi mel jaz za MPH...Torej kdo vse bi bil pripravljen igrati, če najdemo 4 ljudi kewl, če najdemo več kot 4 pa lakho naredimo tak en na hitro mini turnir. Samo na MSN se rabimo dobit. Quote Link to comment
_tweety Posted September 13, 2006 Author Share Posted September 13, 2006 Jst bi z veseljem odigrala kak tetris jutri. Mogoče mario kart? Spročite, kdo bi še špilu Quote Dogs are not our whole life, but they make our lives whole. Link to comment
RIDDICK Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Ima kdo interes zaigrati danes večer kak prijeten špil online ? Mario Kart, ClubHouse Games, Metroide Prime Hunters ali Tetris - anyone ? ClubHouse Games bi mi najbolj prijal - in seveda Metroid ! Quote Link to comment
JanezF Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Jaz bom imel najverjetneje čas. Quote Link to comment
RIDDICK Posted July 20, 2007 Share Posted July 20, 2007 Z Janezom bova igrala okrog 22ure. Jaz mogoče malo kasneje - pridite igrat vsi, ki lahko ! MK - CHG - T ! Quote Link to comment
Zanxy Posted August 25, 2007 Share Posted August 25, 2007 Pride kdo mario karts ? naj se javi do 24:00 prosim ? (msn: zanmalek@hotmail.com) Quote Link to comment
Recommended Posts