admins Anduril Posted May 23, 2009 admins Share Posted May 23, 2009 Mmmm .. tole in tole. Mene nesramno vleče, da bi si kljub temu, da imam že oba dela z GCja in MP3 z Wiija, tole kompilacijo še enkrat omislil in tedva fenomenalna špila prešpilal še enkrat .. mmmm. Quote Link to comment
SolidG Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Huh, zanimivo. Enke nisem nikoli končal, dvojka nisem niti povohal, pri trojki pa sem obupal zaradi pomanjkanja časa. No treba resno razmislit in si najt čas za prvi dve klasiki. Quote Link to comment
opeter Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 Jaz nimam nobene od teh iger (jih niti nikoli nisem igral, samo stare 2D metroide), zato pa bom to zato z večjim veseljem sedaj kupil in tudi preigral Quote Link to comment
Cloud Posted May 25, 2009 Share Posted May 25, 2009 Končno bom lahko enko preigral. http://www.vgboxart.com/boxes/Wii/19073_metroid_prime_trilogy-v2.png Quote Link to comment
Sonix Posted May 26, 2009 Share Posted May 26, 2009 To je fejk/fan artbox. Ta trilogija bo vsa na enem cdju. Quote Link to comment
Guest kurji_uc Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 O zakon. Tole bo sigurno moje, če bo le izdano tudi v PAL. Mogoče kdo ve, če bo res? Quote Link to comment
DrMiha Posted May 31, 2009 Share Posted May 31, 2009 O zakon.Tole bo sigurno moje, če bo le izdano tudi v PAL. Mogoče kdo ve, če bo res? jasno da bo, samo vprašanje je kdaj Quote Link to comment
Sonix Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 Kokr vem, je že znan datum; September 4, 2009 source: http://www.nintendo.co.uk/NOE/downloads ... ule_UK.pdf Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 2, 2018 Author admins Share Posted October 2, 2018 Da spet eno temo privlečem iz naftalina ... dejanske za prvi Metroid Prime nimamo (*pomah starim KSijem*), tale je še najbližje, tako da: Modelko je dekompajlal pogon originalnega Metroid Primea in ga na novo spisal za moderne PCje. "But whyyyyyyyy?!", you say? Navedek This would be in a modern middleware engine which should hopefully allow for bugfixes, possibly mods, variations on controls, allow for new assets and new levels, etc.... Think source port. + zadeva bo delala na precej manj močnih mašinah, kot preko emulatorjev, Retro je pa baje isti pogon nadgrajeval in uporabljal še za vse nadaljne MPje in tudi Donkey Konge (!). Kar v teoriji pomeni, da bi znali bit tudi vsi te z relativno malo dela razstavljeni in poupgrejdani. Woot, woot? Quote Link to comment
Recommended Posts