Jump to content

OPERATION FLASHPOINT: Dragon Rising

MAMBA

Recommended Posts

Ste si že ogledali Screenshote te igre ? Kaj menite ?

Moram priznat, da je to igra, katere izida se res veselim, čeprav sem že star "bik". :lol:

Še dobro, da za igre in konzole ni starostnih omejitev.

Operation Flashpoint je zame ena najboljših taktičnih iger, ki jih lahko naredijo.

Spomnim se omenjene igre (ne z istim podnaslovom), ki je bila pred davnimi leti na računalniku.

Igra, ki sem jo igral zraven Quake 2, Blood in Casle Wolfensteina ena ta bolših.

Verjamem, da nas proizvajalci ne bodo razočarali, glede na to, da so pred leti zadeli terno z izidom OF serijo.

SLIKE VIR: http://www.gamespot.com

IZID V EUROPI: 29.5.2009

OGLED SLIK NA SPODNJEM LINKU:

KLIKNI ZA OGLED !

SKALEC.jpg

Ma kaj te vem, slike so vedno najboljše kaj je možno ko pa dobiš enkrat igro v roke pa ti mine, COD serija vsaj dostavi kaj obljubi (grafika, igralnost itd.) ne pa kot Battlefield Bad Company ko ne veš kaj se dogaja igralnost za en drek pa grafika neka meglena z pikicami ko da bi igral preko raztrganega koaxialnega kabla, drugače pa upam da bo res vredu in da dobi Xbox končno neki malo bolj ''realni'' FPS namesto nekih vesoljskih in arkadnih FPS iger... :china:

xXTrustN1Xx.png

Naj opomnim da drugi del ofp ne delajo isti avtorji kot so prvega, namreč prvi del je delal studio bohemia incterative ki so se po drugem dodatku ločili od codemastersa, kasneje so ti ustvarili 2007 arma 1(ofp v lepši podobi), zdaj pred kratkim bodo izdali arma 2, ofp 2 torej dela druga nova skupina, igra ima kr potencial upam da je nezaserjejo sploh upam da bo čim manj arkadnosti zaradi konzol , sam baje je tudi ofp bil na xbox1 kr hardcore zadeva tako da upam da bo še vedno one shoot one kill tipa igra. Karr se razvoja tiče pri igre se že kr precej časa vleče kajti igro so že ubljubljali 2008 poleti, kasneje za konec maja zdaj pa naenkrat na jesen mislim da igro delajo od 2003 nevem tam nekje so imeli že igro končano, kasneje so pa začeli vse od znova da je igra dobila lepši videz, sploh nevem zakaj se otepajo pokazat pravi gameplay upam da bojo na e3 kaj prikazali.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Če bi vsaj malo pogledal kako stvar zgleda bi lahko rekel da je daleč od simulacije, bolj se približa nekakšnemu BF-ju , pr nekem trailerju je tip v roku pol minute razbil dva kitajska APC-ja brez težav, ne glede na to kakšana teža je AT orožija . Sicer veliko opevajo kao simulacija lahko mirne volje rečem da bo nekakšen BF+ GRAW. To bo pač za nekatere igralce ko jim run to gun ne diši preveč . Bom pa jaz rekel da se v MW2 ni kaj za veselit če te teroristi zadanejo x krat pa lahko svojo M4 drži čisto na miri, me pa mine takoj ko prileti v mene RPG pa še vedno lahko streljam . SIcer pa te vrjetno v vseh streljačinah na hard zmlejejo v prvih treh šusah.

• 2 weeks later...
  • admins
Ni se tu kaj za veselit. Te "kao" vojaške simulacije so vedno tak zajebane za špilat, da hitro postane brezveze. To je za wannabe vojake ala NinjaKlan only.
Se podpišem. Če nisi neki army fanatik, te bom hitro minilo, ko umreš po enem strelu.

Pa ja, samo vojaškim fanatikom je lahko všeč tak špil. :mirror: A razni Splinter Celli so pa samo wannabe ninjam, ker lahko začneš jovo na novo misijo, če ti nekje mezinček pogleda iz sence?

Meni je tudi po letih Quakeov, Duke Nukemov in Unreala malce dojadil 'shoot-me-bitchez-I-cant-die' pristop in mi je bil originalni Flashpoint en izmed najboljših špilov sploh. Dragon Rising še nisem špilal, ampak predvidevam, da ostaja v osnovi isti princip.

Ni se tu kaj za veselit. Te "kao" vojaške simulacije so vedno tak zajebane za špilat, da hitro postane brezveze. To je za wannabe vojake ala NinjaKlan only.
Se podpišem. Če nisi neki army fanatik, te bom hitro minilo, ko umreš po enem strelu.

Pa ja, samo vojaškim fanatikom je lahko všeč tak špil. :mirror: A razni Splinter Celli so pa samo wannabe ninjam, ker lahko začneš jovo na novo misijo, če ti nekje mezinček pogleda iz sence?

Meni je tudi po letih Quakeov, Duke Nukemov in Unreala malce dojadil 'shoot-me-bitchez-I-cant-die' pristop in mi je bil originalni Flashpoint en izmed najboljših špilov sploh. Dragon Rising še nisem špilal, ampak predvidevam, da ostaja v osnovi isti princip.

Ja kr predvidevaj špil je totaln drek,predn sovražnik pade ga morš kakih 4x 5x trofit da pade,če maš zegn 2x če maš pa hudi hudi hudi zegn te pa bo s prve pado.polek tega je vse pusto in dolgočasno, grafika je ogabna misije dolgočasne,kaj še čem druga reč,sramota za ofp enko.

default.png

AllergicBZX.jpg

Kaj naj rečem, itaq ste že sami vse napisali ....

Pričakovanja so bila resnično velika ... komaj sem čakal datum izida, ker sem bil prepričan, da bomo dobili končno eno dobro strateško igro, ampak igra je res TOTALNO BREZVEZNA !

Najprej so me raz**zle komande na ploščku, izbiranje orožja je zelo težavno med tem ko te nasprotnik napada ... v glavnem ni vredna tega denarja .... in takšnega BUUUMA ki je bil pred izidom.

Orožja v igri so totalno brezvezna, saj nasprotnika zelo težko nanišaniš ... grafika oz. okolje sem pričakoval, da bo bolj razgibano ne pa nekakšni hribi, drevesa in kamni.

V glavnem, razočaranje do konca.

Še vedno je zakon COD, ne glede na verzijo, takoj za njo pa Wolfenstein ... ki so pa ga posrali z znanstveno fantastiko, ki so jo vrinli v čas vojne.

Dejstvo je, da ustvarjalci več nimajo idej in igralcem v igre vsiljujejo stvari in časovne pasove med seboj mešajo.

Toliko, kar se tega tiče.

P.S.

Škoda 6.5GB prostora na disku za takšen ŠIT !

SKALEC.jpg
V glavnem, razočaranje do konca.

Še vedno je zakon COD, ne glede na verzijo, takoj za njo pa Wolfenstein ... ki so pa ga posrali z znanstveno fantastiko, ki so jo vrinli v čas vojne.

Ne da mi je wolfenstein posebno povšeči, ampak že wolfenstein 3d je mel znanstvenofantastične elemente.

AgentSmax.png

Ja igra je res razočaranje, kolega(alergicBZX) je igro celo vrgel čez okno ko se je 20x zajebaval z zadnjo misijo. Igra je navaden epic fail, prav opazi se lenob razvijalcev, igro bi vsekakor morali razvijat še 5 let pa bi bla še vedno apn. Sploh coop je porazen, včasih se sploh ni šlo spawnat oz če si zjebal misijo si moral vse od začetka in si avtomatsko vrgel vstran kakšno uro. Edino streljanje z javelinom in sestavljanje bazuk je še edino dobro ostalo je vse v kurci. Zdaj se vidi kak se je bohemia z arma2 potrudila kljub bugom.

Arma2 je ql, ampak ima ai bolj nepredvidljiv od nitroglicerina, friendly in enemy alike (arma je odlična ampak lesena v vseh pogledih od glave do pet). OPF2 je pa tko. Reakcije vidm da so po večini zelo negativne, nekateri so pričakovali...ne vem kaj. Meni se zadeva izredno dopade, mogoče ker že tko prakticiram airsoft in so mi osnove, ki so nujne jasne kot beli dan. Ampak lahko rečm da je na normal glih prov zanimivo. AI me je presenetu, skos flanka, nazadnje sem bil tako presenečen v originalnem Halo. Shooting je super izveden s parabolo padca metka. Akcija je pravtako noro izpeljana, zvokovno in grafično. Največja napaka pravzaprav leti na content, ker ga je premalo, premalo humanizacije igre in improvizacije (arma kle blesti), čeprav je to večna napaka simulacij. Vsekakor potencial kar se overall contenta tiče ni izpolnjen. Upam da bodo to z dodatki uresničl. Zame ena najboljših streljačin na boxu. Všeč mi je challenge, različni pristopi, adrenalin, taktiziranje...vse to kar COD recimo ni (adrenalin...ja mogoče za novorojenčke, tisti k smo že prve streljačine igral je sam še sprehod po parku in nažiganje hađijev/nacijev v kubične metre trupel z god like effektom in polnimi usti steroidov od začetka do konca). Zame je ODST garbage totaln, skret da ni večjega (ne vem če lahko kdo drugače trdi?), čeprov nathan fillion in adam baldwin lepo prispevata k vzdušju in sploh firefly effektu (nathanove izjave, dejavu?) sem bolj za taktično FPS pokanje ala Battlefield kjer kakšna siva celica celo ne odmre (sploh forgotten honor turniji z FH modom...jao kje so te časi!). Tukaj gre OPF korak dlje od BF serije in korak nazaj od Arma...kjer je imo zlata sredina, kjer ni simulacija in kjer ni skret (Kjer jer BF daleč odslednjega :)). No sm pa vidu da tisti k so opf2 igral (k smo skp igral) definitivno nimajo pravega pristopa do OPF-ja čeprov je vse streamlined za konzole, kar je pa po svoje pomembno če hočš misijo narest živ :).

PS: A še komu facking nažiga srce k ga kitajči obkoljujejo v vasici in vse kar preostane ne sam še tears of the sun scena :D. Ma top game res, sam morš znat igrat zadevo in v tem uživat, če pa ne gre pa pač nisi za to, ni špil kriv :). Alternativa seveda evolucija railshooterjev(naj se kdo zamisli za trenutek!!!) trenutno top10 prodajna franšiza (naj si kdo ne drzne rečt da so prodajne številke povezane s kvaliteto špila :D).

lundenberg.png