Skoči na vsebino

E3 2009


Priporočene objave

Najbrž vsi že veste kaj je E3, tisti, ki pa neveste pa: google it. Tema naj bo namenjena izkazovanju vaših pričakovanj, ter splošnemu komentiranju konferenc ter sejma samega. Kot že piše na prvi strani lahko sejmu sledite na vseh "večjih" straneh kot so: GameTrailers, GameSpot, Epic Battle Axe, Joystiq - pa še verjetno tudi kakšni drugi.

Sam najbolj čakam razkritje nove igre Valva, ki vsaj upam, da bo vredna nakupa (TF2 :thumbup: L4D :thumbup: ), Epicovo najavo nove igre, kake informacije o novih igrah iz Halo sveta, AlanWake, Rage, Wolfenstein, pa kaki nov Mario in Zelda bi pasala (slednje bi sicer naj bilo prikazano na E3-ju).

followmeontwitter.png
Link to comment
Večjo komedijo kot je MSjeva pretvorba xboxa360 v casual shit dvomim da bodo prikazali.

Nevem zakaj bi dvomili?... Saj so vendar pokazali, da so zmožmni komedij na najvišjem nivoju...

Nenazadnje je Sony avtor komedije, ki govori o tem, kako lahko najuspešnejšo igralno konzolo vseh časov v času ene generacije degradiraš v "predvajalnik filmov in linux computer", ki caplja na tretjem mestu... za konzolo katere 30% primerkov se pokvari in daleč za konzolo, ki nima niti 1 GHz v CPU-ju... It sucks to be Sony...

Neprecenljiva komedija polna debaklov. :innocent:

hotz-tshirt-thumb.jpg
Link to comment
  • vrhovni

Sorry Riddick, imamo ločene teme za vsako konferenco, tale pa bo očitno samo služila Travarjevemu gnojenju, ki ga ne more zadržati v temu namenjenemu topicu.

Travar: počasi bom začel tvoje provokativne poste izven tistega topica kar brisati, slej ko prej se bom tega naveličal, pa bom problem reševal drugače.

Tale tema gre pa v lockidy-lock.

Link to comment
  • matej1990 posodablja naslov v E3 2009
Gost
Debata je zaprta za nadaljnje komentarje.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.