sebek1 Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Zanima me kje se nahaja muler v mbju, vem da je blo že miljonkrat napisano, sam nevem al se piše muler al muller al mueller al fuller al pa čist neke tretjega, zato verjetno tudi na googlu ne najdem nič uporabnega. Vem, ki je bof in europark. Quote Link to comment
SolidG Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Nahaja se v tej ulici: http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q= ... mt=po&ps=0 Quote Link to comment
Mini.Shark Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Majo tudi v tem muller-ju xbox-e 360 premium ? Quote Link to comment
sebek1 Posted November 19, 2006 Author Share Posted November 19, 2006 Imajo, če nimajo pa ti naročijo iz ljubljanskega, cena 400 evrov. Quote Link to comment
lukidd Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 matr, ko bojo postavl muller v celju, pa bom srečen^^ sj BB je kul, samo M ma robe za PSP/DS/360/PS3(soon?) malo morje več^^ najbl bom pa hepi, če avstrijci k nam pošljejo veliki znani MEDIA MARKT Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
MaTiCeK Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 A slucajno kdo ve, ce Müller ponuja kreditno odplacevanje? Quote Digitalni šepet Link to comment
MaTiCeK Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Sem sel vprasat in ne omogcajo nakupa na kredit. Quote Digitalni šepet Link to comment
policaj Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 Sem sel vprasat in ne omogcajo nakupa na kredit. ja žal res v vseh poslovalnivah nimajo nakupe na kredit, mogoče v vednost pri nlb majo odlični mini kredit do cca 250k se mi zdi, to bom tudi jaz v bodoče nekako uvedel, in vse imaš urejeno v parih minutah! :bringiton: Quote http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS! Link to comment
MaTiCeK Posted November 21, 2006 Share Posted November 21, 2006 A mislis, da bi si prav na banki vzel kredit in sel potem vseeno v Müller kupit? Morda pa res. :bowdown: Quote Digitalni šepet Link to comment
Recommended Posts