RIDDICK Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 Torej vsi ki ste kupili DS ali DSL me zanima ali ste zadovolni z njim ? Jaz bolj ne bi mogel biti bolj zadovoljen z DSjem kot sem...torej odgovor: Sem zadovoljen. Če je podobna tema že bila, ali je tema tako rekoč bedna se naj izbriše... Quote Link to comment
Davodax Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 heh, ds lite je zakon. ampač pač nimam tako zelo reprogamiraniga, zato pač nimam veliko špilov in drugih stvari. ampak je pa kul Quote Link to comment
lukidd Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 bedna tema... mislim, čeravno sicer nimam DS-a, je tole lajk čist brezveze, ker je logično da ste vsi zadovoljni, kar se opazi tudi po komenterjih v ofišel topiku Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
misfitzone Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 hmm zgleda da je lukkid enkrat za spremembo razdrl eno dokaj upravičeno... cheers lukkid Quote Link to comment
MaTiCeK Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Z DSL sem veliko bolj zadovoljen kot prej z DSom. Quote Digitalni šepet Link to comment
Bessie Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Sem zadovojen in nisem zadovoljen. Manjka mi igra, ki bi me res zadovoljila, zato sem naročil igro: Cooking Mama. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 DS lite sm kupu pred mescom dni in je zakon, dobr je da ima veliko nastavitev za svetlost zaslona pa tudi picho chat ni slab, kar se pa tice iger...do zdaj imam 2(ki sm jih obrnil v pičlih dveh dneh...), nameravam pa kupiti R4 revolution card(takrat bo pa cool) Quote Link to comment
ziga Posted May 1, 2007 Share Posted May 1, 2007 jst mam še čist ta starga (torej en mesec po izidu sm ga kupu) pa ni čist nč narobe z njim tko da ne čutm potrebe po litu Quote Drugi na KSI-forumu z osebnim tagom !!! Link to comment
Jimmiee Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 http://www.bolha.com/oglas2355591 zanima me samo, če se mi splača kupiti ta paket za 110€? V paketu je tudi 1 GB CF kartica,, ki stane sama po sebi 40 evrov in kvalitetna torbica. se splača? hiter odgovor pls Quote Link to comment
MaHe Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Ne splača se. Niti najmanj. 1 GB CF za 40 EUR? Od kje ti to? Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
Jimmiee Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 za koliko €, pa bi se dalo zmenit da bi se splačalo? Quote Link to comment
MaHe Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Hmmm, 100-120? Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
admins Anduril Posted May 4, 2007 admins Share Posted May 4, 2007 >http://www.bolha.com/oglas2355591 zanima me samo, če se mi splača kupiti ta paket za 110€? Hmmm, 100-120? :disbelief: Quote Link to comment
MaHe Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Aja, ups, sem prebral ceno na Bolhi ... :razzy: Se tisočkrat posipam s pepelom. :doh: 110€ je drugače dokaj v redu ... Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
TheMan Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 hm, za kolko pa naj odštejem za navaden ds, rabljen, kr noben nima cene pod 100 evrov Quote Link to comment
Jimmiee Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 ta konzola ki sem jo prej postal ni flashana. a to pomeni da moreš met passkey ter ono kartico med igranjem v DS-u? To pomeni, da vse ''štrli'' ven? Quote Link to comment
nintendek Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 seveda sem zadovoljen. super je in sploh sedaj ko na njem znam gledati filmčke( jih naložit) Quote Evo moja spletna stran: http://www.freewebs.com/nintendek KSi to smo mi, KSi to ste vi, KSi to smo vsi. KSi- the best slovene web page and forum Link to comment
jurc-back Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Anketa je se vec kot zanimiva...kdo pa ne bi bil zadovoljen z neko novo stvarjo... Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
MaHe Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Jurc, s temi fanboyevskimi izpadi si že precej tečen. Pa si upam trditi, da DSa še v rokah nikoli nisi držal ... :uke: Quote [__<(^.^<)_____ascii_userbar_user_] Link to comment
tuning Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Ma ne bit tok sitni glede ankete. Se vsaj dogaja neki v tem podforumu:) Sem ze pogresal mal debat tudi v DS forumu, pa tudi ce so bolj take take, itak pa pol debata zaide v drugo smer:) ps, a se kaj govori o naslednjikih DSa/Lita? Sicer se ni potrebe ce se se GBA in sorodniki dobro prodajajo, da o DSih ne bi govoril... LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
jurc-back Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Jurc, s temi fanboyevskimi izpadi si že precej tečen. Pa si upam trditi, da DSa še v rokah nikoli nisi držal ... :uke: Zakaj bi bil tecen, ce povem, da je anketa zelo ne potrebna...lahko bi bil vprasanje kaj vas je pritegnilo da ste kopili nds... Pa se to kva ste vsi tok na siceni ce neki napises....dej mal se umirte prosm vas nc nocem ...respekt Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
elrado Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 Po kar dolgi uporabi sem več kot zadovoljen , medtem ko me je veselje do PSPja in njegovih mega "odraslih" iger na žalost več ali manj minilo (na njem se nabira prah). Quote Link to comment
jurc-back Posted May 10, 2007 Share Posted May 10, 2007 No jaz sem ga igral pri bratrancu in mi ni bil ne vem kaj imel je mario kart ds, na zalost me zagrabil, tako sem rekel, da pac te konzole ne bom kupil, saj sem imel GBA ze pred leti in me nobena igra ni 100% zabavala... tako, da zdaj spilam psp in sem zadovoljen (psx,psp,gba to je to) Quote Moj blog: http://zabava.blog.siol.net Link to comment
RaZoR Posted July 2, 2007 Share Posted July 2, 2007 Jaz sem kupil DS 2 leti nazaj (in ga imam še zmeraj) in moram priznati, da je DS največja napaka, kar sem jih storil v življenju. Zdej ga pač brat igra, ker ga jaz ne. Jaz sm igral tale DS 2 meseca in moram priznati, da me je minilo. PSP se mi zdi 100 krat bolš kot DS. Imel sem že kar nekaj konzol (SNES, GB, GBA, GBA SP, DS, PS2, X360) in z nobeno še nisem bil razočaran, samo tale DS je pa podenj. :annoyed: :annoyed: PS: To je zelo subjektivna tema in jaz sem izrazil samo moje mnenje. Quote Link to comment
admins Anduril Posted July 2, 2007 admins Share Posted July 2, 2007 Če je nakup DSja tvoja največja napaka v življenju, moraš imeti pa zelo lepo življenje. Quote Link to comment
Recommended Posts