Jump to content

Forza Motorsport 3


Recommended Posts

  • Replies 244
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
Forza 3 has gone gold, and to mark the occasion, Microsoft and Turn 10 have announced that a demo for the game will be hitting Xbox Live on September 24th, giving players over a month to familiarize themselves with the game in advance of the October 27th release date. The demo features five cars ready to race on the Camino Viejo track in the mountains of Spain.

The five cars playable in the demo are:

2007 Porsche #80 Flying Lizard 911 GT3-RSR

2010 Audi R8 5.2 FSI quattro

2009 Ferrari California

2008 Mitsubishi Lancer Evolution X GSR

2009 Mini John Cooper Works

:bowdown: še 10 dni

komaj čakam :drool:

Link to comment

Look at that! Prvi od treh forzinih pitpass reportov o Ferrarijih, ostala dva prideta jutri in pojutrijšnjem. Ne samo, da opisujejo in kažejo ene najlešpih avtov nasploh, ampak me je zelo navdušilo tudi prikazano okolje - Amalfi Coast, sredozemska italijanska obala, perfektna za ljubitelje poskočnega konjička ter popoln kraj za tiste, ki imate poleg dirkanja tudi filmarske želje.

Po moje je kr dobra ideja, da so se odločli dodat še par fikcijskih okolij (čeprav sta tako Amalfi Coast kot Montserrat resnični pokrajini). Mislim, da so s tem dosegli precej raznolikosti in omogočili tistim, ki jim (nam) ni toliko do hardcore dirkanja po progah, da se po svoje zabavajo v Forzi, snemajo filmčke in fotografije ter nasploh uživajo v vožnji skozi te res lepe pokrajine. Morem rečt, da že težko čakam na ta špil.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Je kdo že probal demo? Samo lušte so mi naredli :drool: To bo najbolša igra z avti do sedaj :bowdown: Edino škoda da ni multiplayer demo

[youtube:2d1psukv]<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Znmb3BtsGos&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Znmb3BtsGos&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube:2d1psukv]

xXTrustN1Xx.png

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.