NoWii Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 No, na zadnih treh straneh nisem zasledil te teme, tko d oprostite če že slučajno obstaja . 100% je kdo tukaj, ki kot veseli smrkec skače okoli in rad slika lepote tega sveta . No, jst nism čist tak, sam useen rd kdaj kako lepo fotko sprobam nardit. Predučerejšnem sm si lih nov fotkič nabavu (nč posebnga, ne slikam lih ful - Sony S980) in ga učer pelu na probo. No, ena slika mi je bla dost ušeč no: Uglavnm, tema za tiste k se redno ukvarjate s tem, pa za tiste nas, k ns učas prime x). Mejbi kdo še kkšn lep ozadje pobere Quote Link to comment
jonski Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 Lepa slika, zelo. Saj ne zameris, ce malo pokomentiram? Sam imam hd kamero, tako, da bolj snemam, ampak sem tudi slikal. Imam pa namen nasparti nekaj denarja pa potem kupiti kaksen fotkic za 3000-4000 evrcke plus kaksen spodoben objektiv. Slika mi je fajn, moram rect, ampak je napaka v tem, da je cvet premalo oster okolica(lokvanovo listje) pa prevec. Saj ne povsod, ampak na nekaterih delih. Pa se da recem, kaj o cvetu poleg ostrine...malo je "prezgan" .Sliko pomoznosti obdelaj se malo v PhotoShopu. Ter mogoce malo moti kompozicija listov, raje bi videl da bi bil cvet okoli in okoli obdan z njimi, kot da je vmes "odprtina" z vodo. Res pa da je to stvar narave edino ce bi iz drugega kota slikal pa zretusiral. Drugace pa lusna fotka, nimam drugega za rect EDIT: Ko jo tako gledam v "preview" stanju v tvojem postu, mi zelo lepo izpade tale cvet, res. Pohvale ^^ 67% , ce bi bila se malo obdelana 82% p.s.: upam, da ne zameris, za "ocenjevanje", bom pa dal se jaz kaksno fotko gor, ce se mi bo kaj posrecilo, da bo sploh vredna bit tukaj gor Quote GT: jonskiC Link to comment
TheKratos! Posted June 27, 2009 Share Posted June 27, 2009 evo jz sm nedolgo nazaj naredu tole fotko z mojim mobitelm microsoft me je ze kontakterou in mi ponudu kar veliko vsoto denarja za avtorske pravice slike ker naj bi jo dali v nasledne windowse in sicer windows 8 home edition. Quote Link to comment
vedernjak Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 sam maš pa na telefonu čisto sliko =D Quote Link to comment
mik3y Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 Kratos tvojo sliko malo pokvari to, da je tam na levi nekaj (nevem kaj)... Drugače pa dobra ideja..okolica vrhovi..lepo Evo še nekaj mojih (taboljših, BREZ predelave): - tukaj - tukaj - tukaj - (nikakršne predelave!!nevem kako mi je ratalo - tukaj - edini mlin na veter v SLO (Stara Gora) Lp Quote Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it. Link to comment
vedernjak Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 tretja slika je vrhunska si kak fotograf ? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 tretja slika je vrhunska si kak fotograf ? Sončni zahod je res vrhunski pojav Tole je res lepo opazovati, če so tako oblaki kot na sliki. Sam velikokrat opazujem take pojave, ker je res čudovito, kako sonce obarva oblake tisti trenutek. Boš še jaz kaj takega fotografiral če se bom spomnil Quote Link to comment
mik3y Posted July 28, 2009 Share Posted July 28, 2009 tretja slika je vrhunska si kak fotograf ? Hodil sem 2 ali 3 leta k foto krožku v OŠ, pa sem se naučil malo upravljat s fotoaparatom ja Ti priporočam bilokaki vodič za to Lp Quote Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it. Link to comment
RIDDICK Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 No zadjih par dni tudi jaz grem vsak dan ven in skušam kaj dobrega na objektiv dobit. http://riddicksi.deviantart.com/art/Red ... -134921758 http://riddicksi.deviantart.com/art/Bee ... -134678762 Quote Link to comment
H5n1 Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Riddick Lahko napišes kak fotoaparat si lastiš, ker so slike :bowdown: Quote XBL: qDING DONGp PSN: DoodlyDingDong Link to comment
RIDDICK Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Lepo, da so nekomu slike všeč Drugače pa lahko na DeviantArt malo poscrollaš dol in vidiš pri vseh slikah s katerim fotoaparatom so bile posnete in še par drugih podrobnosti. Jaz sem tole slikal z Nikon Coolpix L100, ki sem ga kupil prejšnji teden na mimovrste in moram povedat, da sem z fotoaparatom dokaj zadovoljen. Še posebaj za tako ceno (276€ za fotoaparat, 8GB SDHC kartico in veliko torbico). Quote Link to comment
jonski Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 jst pa spet na klasiko mal sel (fotkic na film) moram odnest razvit pa ce je kaj fajn ratalo poskeniram pa prilepim "ridik" lepe fotke Quote GT: jonskiC Link to comment
RIDDICK Posted August 30, 2009 Share Posted August 30, 2009 Danes sem naložil 2 novi sliki na DeviantArt, ki sem ju včeraj posnel na Skate Contestu v Ormožu. Sledite linkoma: http://riddicksi.deviantart.com/art/Hit ... -135265721 http://riddicksi.deviantart.com/art/Off ... -135267374 Quote Link to comment
RIDDICK Posted September 12, 2009 Share Posted September 12, 2009 No zadnje čase kar dosti fotografiram in ko se spravim vem naredim ponavadi od 40-80 slik potem pa izberem kako spodobno ven in naložim na deviantart: Če mi kdo hoče darovat kak pogled v moj profil na DeviantArtu naj klikne na link v mojem podpisu in če mate še 5 minut časa prebrskajte in odprite par slik v moji galeriji Bom vam zelo hvaležen Quote Link to comment
mik3y Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 No zadnje čase kar dosti fotografiram in ko se spravim vem naredim ponavadi od 40-80 slik potem pa izberem kako spodobno ven in naložim na deviantart: Če mi kdo hoče darovat kak pogled v moj profil na DeviantArtu naj klikne na link v mojem podpisu in če mate še 5 minut časa prebrskajte in odprite par slik v moji galeriji Bom vam zelo hvaležen Ko boš drugič slikal z makro (druga slika), naj bo vse kar je v ospredju najbolj ostro, potem pa se naj z oddaljevanjem ostrina manjša Lp Quote Don’t ever wrestle with a pig. You’ll both get dirty, but the pig will enjoy it. Link to comment
Recommended Posts