BenC96 Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Zadeva je taka. Jaz sem pred kratkim kupil odklenjen psp phat (debeli). Čez nekaj dni sem dobil originalno igro WWE in jo en cajt igral. Kasneje sem kliknil na HOME in sem me LOADINGOM ugasnil PSP. Od takrat se mi PSP ne da več prižgat. Polnil sem ga pa vseeno ne gre. Poskusil sem zamenjati baterijo in vseeno ne gre. Veste mogoče vi za kaj se gre??? Kako to lahko popravim? Ali če mi kdo lahko pregleda to? LP Quote Link to comment
SlashSpeed Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Kaj ko bi za začetek spremenil pisavo na normalno velikost in barvo? Tole je več kot nadležno. Quote Link to comment
acobig Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Lahko da si dobil brick--ali pa se je pokvaril.Na internetu se najde program za unbrickat. PS: morda bo najbolje če ga daš nekomu za popravit. Quote Link to comment
BenC96 Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 Ja bom probal kontaktirat enega iz soednje vasi ki tudi zna popravlat te tehnične stvari. Mi lahko poveš kaj je to brick ? In kje dobim ta program. Vseeno če moram prižgat psp in ga potem unbrickat mi ne bo šlo ker se niti ne prižge... Hvala Quote Link to comment
Sonix Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Brick pomeni, da se dobesedno PSP spremeni v opeko (brick = opeka po angleško). Ker se tok segreje, da dobi tako barvo in trdoto kot opeka. ... pogooglaj malo. Oz. tema na temu forumu. viewtopic.php?t=2468 Quote Link to comment
Recommended Posts