Qui Gon Jinn Posted July 30, 2009 Share Posted July 30, 2009 A za Lin]e[age 2 tukej ni še nobedn slišal? Jaz igram na dveh serverjih : L2 Origins L2 BloodLost Serverji polni grkov zato Join plx Quote One and only... ...me. Link to comment
Zanxy Posted September 17, 2009 Share Posted September 17, 2009 Smo slisali, vendar je moje mnenje: To je tak lesen spil da je kr hudo . In ga nocem vec nikoli niti instalirat, kaj sele kaj druga. Quote Link to comment
Guest Hellios Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 L2 sem igral kar nekaj časa, to še C3 in C4 na L2Extreme (privat serverji ki je bil 2x večji od official angleških serverjev) od takrat pa vsake tolko spet inštaliram, poiščem en high-rate server in za dušo nabijem Glow efekte do konca ter gledam lepe armorje ter obline characterjev. Da bi pa spet resno začel igrat katerkoli igro od NCSofta pa lahko rečem: Nikoli več. Quote Link to comment
Recommended Posts