samus987 Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 gre kdo zdaj na blinde ko bodo v ljubljan? a lahko kdo zrihta eno vstopnico oziroma ali jo proda ker so jih v master of metal razprodali, zadnji dan se mi pa tudi ne ljubi čakat v vrsti :crybaby: Quote Link to comment
admins Anduril Posted September 28, 2006 admins Share Posted September 28, 2006 Grem. Ne morem. Čakej v vrsti. Quote Link to comment
samus987 Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 pa sem tok jezen ko mi je sošolc že ponujal akrto jest pa seveda najbolj pametn: ah kje ne da se mi it... :bleh: nič gremo da čakamo Quote Link to comment
DrMiha Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 Grem tudi jazst, pa žal nimam nobene ekstra karte. Drugače pa mi že dva dni zvoni telefon, ko zamudniki kličejo, če mam kako odveč. Kaj drugega ti ostane, kot da gledaš, če bo kdo prodajal ali pa da 14tega stojiš pred Mediaparkom. Raje kupim vnaprej, kot pa da ostanem brez. Quote Link to comment
samus987 Posted September 28, 2006 Author Share Posted September 28, 2006 jaz bi kupil vnaprej samo prej nisem imel namena it drugač pa verjetno zrihta karte frendica od sestre od mojga sošolca :china: Quote Link to comment
TheMan Posted September 28, 2006 Share Posted September 28, 2006 zmanjkalo kart v predprodaji? :doh: fak brž po karto za WASP da ne zajebem še tu Quote Link to comment
DrMiha Posted September 29, 2006 Share Posted September 29, 2006 sej ni čudno, da jih je zmanjkalo - edini koncert tukaj v bližini (ostaneta edino Dunaj in Beograd), a kaj ko v naši lepi domovini, sploh pa v LJ ni spodobne koncertne dvorane (ok, recimo Tivoli, a tam maš not skoz hokej pa basket, pa še drag prostor je), Mediapark pa je malo mejhen. Ampak, kar je je... Quote Link to comment
samus987 Posted September 29, 2006 Author Share Posted September 29, 2006 No ja... sicer pa je važno samo to da pridejo Blindiiiii Quote Link to comment
samus987 Posted October 8, 2006 Author Share Posted October 8, 2006 pa še zmeri ni ni karte Quote Link to comment
samus987 Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 še 25 ur in 35 minut Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 13, 2006 admins Share Posted October 13, 2006 Zakaj se ti tok veseliš, če nimaš karte? Quote Link to comment
mjugen Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Zakaj se ti tok veseliš, če nimaš karte? ownd Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
samus987 Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 ker jo bom jutr najvrjetneje dobu :ninja: Quote Link to comment
DrMiha Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 ker jo bom jutr najvrjetneje dobu :ninja: Hehhe, greš zjutraj bivakirat pred Cvetličarno? Veliko sreče Quote Link to comment
samus987 Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 ker jo bom jutr najvrjetneje dobu :ninja: Hehhe, greš zjutraj bivakirat pred Cvetličarno? Veliko sreče nej me en udari sem se zmenil, da mi nekdo drug kupi karte a se potem nekdo večer pred koncertom premisli in reče da se mu ne da :red: jaz pa tudi nimam časa prej, da bi šel kupovat karto a kdo ve kje pa kdaj vse se da potem jutri kupit karte Quote Link to comment
DrMiha Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 baje se blagajna Mediaparka odpre ob šestih. Predvidevam da zvečer. Morda glej, če jo bo kdo zadnji čas prodajal jutri. Drugače pa nvem, koliko možnosti maš, da jo dobiš... Quote Link to comment
samus987 Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 malo možnosti Quote Link to comment
DrMiha Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 precej škoda, da je tudi želja Blindov, da igrajo v manjših dvoranah. Kaki Tivolix bi zlahka zapolnili, IMO. Saj je tudi Avstrija imela le en koncert.... Quote Link to comment
DrMiha Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Očitno je bend fasal virozo, zato je bil včerajšnji koncet na Dunaju rahlo čuden. Še Mirror Mirror niso žgali. Upam da bodo danes boljši, kar se zdravja tiče :uke: Quote Link to comment
samus987 Posted October 14, 2006 Author Share Posted October 14, 2006 bi lahko nekdo zame kupil eno majico prosim? Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 14, 2006 admins Share Posted October 14, 2006 Če kdo rabi - mam dve karti za prodat .. Quote Link to comment
DrMiha Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 sekalo do amena. Edino hrvaške pičkice težile (da bi jih šel davit z zastavami, golazen jebeno). Drugače pa nenormalen nastop, če upoštevamo zdravstveno stanje benda (Hansi je cvilil na začetku kot čipmunk, kitarista vidno v mukah). Playlista super, celo Bard Song in Mirror Mirror smo dočakali. Aja, bil sem tam v sredini, morda me je kdo vidu Quote Link to comment
DrMiha Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Sem se naspal, edino desni uh je spet bogi Pa še playlista: - War of Wrath - Into The Storm - Welcome to Dying - Nightfall - Bright Eyes - Fly - A Past and Future Secret - Valhalla - Mordred's Song - Time Stands Still - Another Stranger Me - And then there was Silence (malo skrajšana verzija) ---pavza--- - And the Story Ends - Harvest of Sorrow - Imaginations from the Other Side --pavza - Bard's Song - Mirror Mirror Kot sem že ponoči povedal, odlična playlista. Edino namesto And the Story Ends bi lahko zašpilali Majesty, ki smo jo skandirali, a je žal niso. Quote Link to comment
samus987 Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 koncert mi je bil super edino, kot je že dr. Miha omenil je Hansi malo škripal na začetku. ko je nehal peti se skoraj ni opazlo razlike, ker ga je publika na momente zelo preglasila. proti koncu se je popravil hrvatov je bilo ko boga. jaz sem bil gor na balkončku in nisem videl niti enega slovenca razen mojega sošolca. da ne omenjam kako mi je vsak 3. hrvat dal neki za pazit (od majc in pira do plakatov). drugače pa a si bil kej polit tam spodaj ? ker so skoz leteli dol kozarci ^^ playlista mi je bila všeč, edino mogoče bi lahko zaigrali še otherland EDIT: hansi je še hrvaško zastavo dal na oder pomoje se mu ni niti sanjalo, da ni bila slovenska Quote Link to comment
Recommended Posts