Guest m1llkaaa Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Pred kratkim sem kupil nov nds lite. Po dveh mesecih pa so se mi začele na zgornjem ekranu pojavljati bele vodoravne črte. Vse skupaj se dogaja le pod določenim kotom. Pojavlja pa se tudi utripanje ekrana, vendar le, ko je nds priklopljen na polnjenje. REŠITEV??? Quote Link to comment
tuning Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Garancija? Uveljavi jo. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
Guest m1llkaaa Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 V ponedeljek nesem v müllera nazaj. Lahko kaj komplicirajo? Quote Link to comment
kirby Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Če kaj poznam Mullerja ti ga bodo direktno zamenjali Quote Link to comment
Guest m1llkaaa Posted August 29, 2009 Share Posted August 29, 2009 Upam da res. Kako dolgo pa se čaka, če bi recimo nds poslali na popravilo? Quote Link to comment
Guest m1llkaaa Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Bil danes v mulleru. Je rekel, da dobim novega. Škoda, da sem doma pozabil polnilec ter morem jutri še enkrat tja. lp Quote Link to comment
Davodax Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 sam na popravilo ne pust da pošljejo. Jaz sem bil brez njega fackin 2 meseca, nakar so mi dali novega, ker še oni zmeri ni prišel iz Nemčije nazaj. Quote Link to comment
Guest m1llkaaa Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Bil v mulleru. Dobil novega. lp Quote Link to comment
Recommended Posts