MAMBA Posted September 3, 2009 Share Posted September 3, 2009 Torej ... dolgo pričakovan Wolfenstein ! Kako se vam zdi, mnenje, igralnost .... ? Moje mnenje je, da je sama igra kar se tiče zgodbe zelo dobra. Igralnost, grafika ... je zelo dobra. Pogrešam malo bolj izrazite efekte orožja. Se mi zdi, da tukaj pa jim nekak ni uspelo zadevo dobro porihtat. Seveda primerjam z COD WAW, kjer moram igrat na zlo tiho, ker se bojim, da bi me kdo prijavil, da se pri nas streljamo in bi mi copsi potrkali na vrata. Tisti, ki ste pred davnimi 12imi leti igrali Return To Castle Wolfenstein, tako ali tako veste, kako ter kam je igra postavljena . Edino kar je moje mnenje pri tej igri je, da so ga posrali s tem, ko so v samo igro vključili znanstveno fantastiko. Eden teh stvari je medaljon z različnimi ščiti, ki nas brani pred neprijatelji, ter nam omogoča hojo skozi nevidne odprtine v zidu. Tudi nekateri liki so ZF in jih je sorazmerno težko onesposobit. Če se že vse dogaja v NAZI času, potem bi lahko te like spustili, ne pa da na trenutke pokvarijo igro, ker ne pašejo zraven. Prvi takšen lik z rezili v roki je če se ne motim v 4 misiji, ko prispeš v bolnico, kjer moraš onesposobit prav njega. Da je stvar še težja, postane na trenutke neviden, pride do tebe, te 2 - 3x poreže in že si mrtev. Checkpoint-i v igri so dokaj pogosto, tako da ko vam ne bo nekaj uspelo vas ne bo vrglo daleč nazaj. SaveGame funkcije, da bi sami posneli žal ni, tako da trudit se je potrebno. MULTIPLAYER: no ja, boljša kot FarCry2 in slabša kot COD WAW. Pridobivanje točk je sorazmerno težavno, zlo dosti se jih dobi z multiplay igranjem. Igro se splača nabavit in jo odigrat, ker je zelo dobra. Vmesni filmi so prav tako zelo dobri, napaka pač je, da so v NAZI čas vključili tudi ZF in pa slab efekt poka pri orožju, ostalo je vse BOMBA ! Quote Link to comment
Guest romex Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Dober opis. Mogoče jo pa kupim. Quote Link to comment
OldSkul Posted September 19, 2009 Share Posted September 19, 2009 men se zdi igra dobra, jo priporočam Quote Imam naslednje špile: GoW, COD3, DOA4, World Cup 2006, NBA 2k7, Fifo 2007, Saints Row, Viva pinata, Table tennis, CrackDown ter PDZ Imam pa XBOX 360! Link to comment
sale Posted September 24, 2009 Share Posted September 24, 2009 Igra kdo multiplayer??????????????? Quote Link to comment
bobi Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Igra je zakon,problem je sam k je totalno bug-asta.Ko pobereš večino denarja in info ,se ti začne sranje pri novi mapi mesta_Downtown_.Zamtrzne škatlo pri loudanju nove sobe ali pa pri save-u.Nasploh pa ko dosežeš downtown,se pri vrnitvi na prejšnje lokacije,začetne sobe problem ponovi. gamespot forum tema (http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... pics;title). Upam da kmalu pride kak patch,ker je obup.Ko ti špil rata špica ,pa rikne. Nazadnje sem igral tako bugast špil na PS1 in to je bil Nightmare creatures 2.Ko te je nekdo klofnil na površini ki je mejila z drugo,se nisi mogel več premakniti in si tekel na mestu.Ali pa si šel kar čez steno in nato padal v neomejeno globino. Quote Link to comment
Jesenican Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Men se zdi vredu le malo je preveč podobna call of duty seriji(streljanje in podobno) Quote Link to comment
Recommended Posts