vedernjak Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 No ker sem velik navdušenec nad kemijo pa me zanima kje bi lahko dobil kemikalije( kisik,jod,ogljik itd..) pa kemijski invwntar (epruvete,čaše,elenmmajerice itd..) če kdo pozna kakšno slovensko spleno trgovino ali pa če kdo tukaj na tem forumu kdo prodaja ko res rabim Quote Link to comment
TriGGer Posted September 5, 2009 Share Posted September 5, 2009 Jaz bi to profesorja v šoli vprašal, ne pa na konzolaškem forumu. Quote Link to comment
wiiman Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Najbolje drgač de greš mal na kemijski forum prašat oz. prfoksa kot ti je trigger reku. Sam se si kupil inventar in kemikalije v labtehu.Kako do labteha: http://forum.piroraj.org/viewtopic.php?t=2428 Inventar dobiš brez problemov, kemikalije pa morš v naprej naročit, pa če še nisi polnoleten naj bi imel nekakšno potrdilo od staršev da ti dovolijo nakup. Ampak un tip je kr prjazen in se pomojem da zmet brez problemov.( če nisi 18) vsaj pr men je blo tko. Drugače maš pa še mikro+polo in laboratorij-um.Seveda dobiš tudi od kerga na piro oz. kemjiskem forumu.. Quote Link to comment
Recommended Posts