AntiTrax Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Torej odločil sem se za nakup PSP-ja 3000...Zanimajo me kakšne informacije, ali vam je všeč in vreden denarja(Kupil bom novega za 170€), v čem je boljši od PSP 2000, če se že da naštimati CFW, katere igre priporočate... Hvala za pomoč in mnenja Quote Dodajte me na PS3: Zoran_The_Great Link to comment
acobig Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Imam samo PSP 2000 (2 leti) in je vreden vsakega centa.Na PSP 3000 se da naštimati CFW--najbolje da daš nekomu ki se spozna na upgrejdanje PSPja--ali pa pogledaš na Google pa poskusiš sam. Igre na PSPju so odlične (ne vse) vendar ne vem kateri žanr ti je všeč. Quote Link to comment
dark_psp Posted October 22, 2009 Share Posted October 22, 2009 najboljši je sicer moj prastari fat (ja, še zmer ga mam), ampak je ta novi tud hudo privlačen... če pridejo kkšni kul špili si go mogoče omislm... razmisl pa tud o psp go (ne vem kolk je shekan, sam je res sexi - ta črn) Quote Link to comment
hepner Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Kle sm gledou PSP: https://www.zagrabi.si/artikel/11503/pr ... y-psp-3000 Zanima me al je treba nujno met pomnilniško kartico za shranjevanje savegameov? Quote Link to comment
Recommended Posts