Skoči na vsebino

Priporočene objave

Leto je naokrog in ponovno je izšla sveta igra. Izboljšav je veliko ampak naštevanje je brezvezno, ker je igro itak treba sprobat da vidiš razlike in lepoto.

Namen teme je, da se lahko pogovarjamo in dogovarjamo za online tekme in lige in tako naprej.

Odprta je že ena liga:

Testna Joker liga:

Ime: joker finesse league

Okrajsava: jct

Pass: jct

Prostih mest še je 10. se splača malo pohitet :)

x360.jpg

Davodax.jpg

Link to comment

A so popravli kaj občinstvo, animacije igralcev na igrišču in ostale malenkosti? Vsako leto se trudijo izboljšat sam nogomet, vse ostalo je pa staro 10 let. Na vsaki tekmi je stadion poln, za gledalce pa naredijo 5 različnih figur.. Vsi igralci se ob vsakem kick-offu premikajo isto, ob vsakem golu strelec leti v isti kot in se veseli, kot da bi bil to njegov prvi. Tudi če vodiš s 5:0. Potem ti pa uspe zmagat domače prvenstvo ali celo Ligo prvakov in edino, kar se zgodi je, da 11 igralcev 3x slikajo. Mogoče se nogomet igra dobro, ampak je v real lifu za tem še toliko vsega, da bi lahko že mnogo stvari dodali. V glavnem malenkosti, a ravno malenkosti največ štejejo.

NitroBlast90.jpg

Link to comment

Točno to me moti, kar moti Davodaxa, da te lahko brez večjih problemov odrinejo. Pa tudi to, da so vsi hitri, tudi če se igra proti slabšem klubu - čeprav mislim da je bil to problem tudi v 09.

Kar se pa te lige tiče - sem se vpisal not z man u, pa sem videl da jih imaš že ti. Potem sem se pa izpisal, pa se sedaj ne morem več vpisat not z drugim klubom, baje da moram bit povabljen oz. da moram čakat da konča nekaj.

Alen6552.png
Link to comment

Jaz bi pa samo reku alefakingluja, da so porihtali tole, da so se v lasnki verziji vsi malo večji biki ala Rooney, Ronaldo in podobni, enostavno prerinili mimo dveh obrambnih...

Ves skill je bil v tiščanju RTja...

Tole je imo zelo dobra izboljšava. Končno bodo TEKAČI morali tudi malo na podajah in preigravanjih gradit igro... :)

lp,

k_k

Link to comment
  • 2 tednov kasneje...
  • Pred 1 mesecem ...

Zanima me če se da nastaviti večjo pisavo ker že v meniju ne vidim najbolj razločno, kaj šele ko hočem narediti menjavo...? (ali je to zaradi televizije ker je podobno tudi pri forzi motorsport 3?)

Link to comment
Zanima me če se da nastaviti večjo pisavo ker že v meniju ne vidim najbolj razločno, kaj šele ko hočem narediti menjavo...? (ali je to zaradi televizije ker je podobno tudi pri forzi motorsport 3?)

Imam Gorenjev televizor s katodno cevjo.

Link to comment
  • Pred 2 meseci ...

Sam sem kupil fifo 10 v italiji, pa ker sm imel konzolo v angleškem jeziku mi je avtomatsko dalo igro na francosko. Tako da sem potem konzolo spremenil na italjansko, pa je bila tudi igra potem v italjanščini.

Če ti drug jezik ni problem, probaj nastavit konzolo na za jezik države iz katere je tvoja fifa (če ga razumeš), pa magari samo takrat, ko greš igrat fifo.

Alen6552.png
Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.