RIDDICK Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 No a kdo gleda Lost ? Saj veste TV serija ?? No za vse fane kot sem jaz... ... ju3 torej 4.oktobra bi naj izšlo 6 delov Losta 3 sezone....preostalih 17 jih bo izšlo Februarja 2007. Torej kako se vam zdi kaj Lost ? Koliko ste pogledali epizod ? ....itd....itd.... No meni se zdi res SUPER, pogledal sem vse dele losta prve in druge sezone. Katera oseba vam je bila najbolj pri "srcu" ? Meni definitivno John Locke(Terry O'Quinn) in pa Kate (Evangeline Lilly): Najbolj pa sovražim Michaela, ker ....: No pa še vi povejte kaj in pokažite ...a ? Quote Link to comment
Godlike Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Ni bolse nadaljevanke kot lost imam celo DHARMA alarm na kompu ki mi odsteva 108 minut in zadnje 4 minute piska in ce ne vtipkasi cifre...BUM Pri lost je tok nerazumljivih stvari...prov povlece te notr ta serija :ihih: Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
oklepnjak Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Ma ne vem no. Sicer sem slišal da je kul, samo sem enkrat gledal del ali dva, pa se mi ni zdelo ne vem kaj . Quote Link to comment
lukidd Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 men tut ni nevem kaj... kr neki se zgodbe prepletaj, samo hugo (to je un bajsi, ne?) mi je faca^^ Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
RIDDICK Posted October 3, 2006 Author Share Posted October 3, 2006 John Locke je itak car i pravi mesar...ko v prvi sezoni tisti kovček odpre notri pa sami noži taki res veliki...je pa res obvladal te stvari...orožja, puške, nože...... Da je v Lostu veliko nejasnih stvari, recimo katere bom probal razjasnit če bom vedel ? Lp Quote Link to comment
shtanga Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Ma ne vem no. Sicer sem slišal da je kul, samo sem enkrat gledal del ali dva, pa se mi ni zdelo ne vem kaj . ma ti si en čevap!!! lost je nadaljevanka, itak da ti ne more bit tok kul, če ne veš kaj je bilo prej... verjemi pa, da ko enkrat začneš gledat rataš odvisnik... jaz sem mel enkrat 8urni Lost maraton s parim vrečkam tortilja čipsa... lost je kul aja, pa še nekaj... riddick, če takoj ne zbrišeš unega spoilerja, ki si ga napisal, boš dobu po nagi riti! mislim, kako moreš kaj takega izdat aja, a je kdo gledal prison break? sem slišal, da je tut kr huda nadaljevanka P.S.: Hugo je car Quote I want to ride my bicycle... Link to comment
afi666 Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Po tem, ko Jack izvede transfuzio na enmu(vs bled), Hurley: "Dude! are you OK? you`re lookin` kinda goth!" I totally LOLed!!! LOST roxorz! Locke je pa itak czar. Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
ke_kit Posted October 3, 2006 Share Posted October 3, 2006 Aaaaargh. RIDDICK (pa tudi ostali)... Dej, če poveš kako stvar, ki bi lahko komu kaj pokvarila, ker je še ni videl, napiši zraven, da gre za spoiler. SIGH... Quote lp, k_k Link to comment
RIDDICK Posted October 4, 2006 Author Share Posted October 4, 2006 What ?? Okey !! Sthanga moj bruder gleda prison break pa je rekel da je ZAKON....tudi sam razmišlam da bi začel gledat tole stvar, kajti sliši se res kewl. Hugo pa meni ni nevem kaj razen z tem "DUDEEEEEEEE" Kate pa mi je tak všeč po vseh straneh, kot izgled in kot oseba v Lostu, recimo kaj je naredila pred nesrečo...... No vidim da je večina res zadovoljna z Lostom ! CARJI STE !! P.S: Vsem pa se upravičujem ker sem tisto napisal zgoraj v prvem postu (spoiler), upam da nisem komu pokvaril veselja z tem....če ne pa me dajte z sthango po nagi riti Quote Link to comment
oklepnjak Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 ma ti si en čevap!!! lost je nadaljevanka, itak da ti ne more bit tok kul, če ne veš kaj je bilo prej... verjemi pa, da ko enkrat začneš gledat rataš odvisnik... jaz sem mel enkrat 8urni Lost maraton s parim vrečkam tortilja čipsa... lost je kul Ahaha, totalno predvidljivo, prav vedel sem da boš kaj napisal, hehe... Brez skrbi, da sem po tvojem priporočilu gledal, še par delov na POPu, uvodni deli pač. Ma ne vem me ne potegne, mejbi te še enkrat prosim za vse sezone, pa da se prisilm da gledam, če je že tako dobra..... Quote Link to comment
>spaceman< Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 men osebno je Lost zlo zanimiva serija glede likov pa: Hugo - model je čist na boli te patak sam ,da dobi za jest( ko je v bunkerju z računalnikom najdu shrambo ) Mr.Eko -Adewale Akinnuoye-Agbaje ( mal zarad vloge Adebisija pa tut nasplošno ) Sayid Jarrah - mojstr mučenja, he he Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
Godlike Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 3. SEZONA JE UZUNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote <A HREF="http://www.mysearchfundsslovenija.com/banner.asp?friend=1915"> </A> Link to comment
DeKo Posted October 6, 2006 Share Posted October 6, 2006 gledam lost vsak ponedeljek na POP TV in sm po vsak pondelk razočaran ko konča epizoda pa 28.10. bojo Prison Break začeli predvajat na POPu :bowdown: (kolk sezon ma ta serija?) Godlike: da nisi premalo smajlijev dal v post :bleh: Quote Mali mož Link to comment
azuz Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 lp lost itaq ql pa seveda tud prison break je supr :thumbup: Drugace mi je pa Lock ql Quote Link to comment
MaTiCeK Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Lost je (bil zelo) kulj, pogledal sem vse dele. Najboljsi lik mi je Sawyer in pa seveda Kate. Je pa tretja sezona kar nekaj in so povsem zasli iz osnovne zgodbe, ni slabo, ampak nima pa veliko skupnega s prvo sezono. Quote Digitalni šepet Link to comment
RIDDICK Posted November 27, 2006 Author Share Posted November 27, 2006 AAAA !!! KATE IS MINE !!!! Em, je malo je od začetka zasrana 3. sezona....samo 5 in 6 del pa vsaj pri meni veljata za enadva izmed najboljših delov....še posebaj 6. se konča tako da bom vsak čas umrl če enbo novih delov....AAAAA....got to wait till februar 2006.... Quote Link to comment
Lunco Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 Tretja sezona smrdi do neba. Quote Link to comment
RIDDICK Posted March 22, 2007 Author Share Posted March 22, 2007 Pogledal danes 13. del in komaj še čakam na 14. Kaj vse je Locke preživel prej kot je se pojavil na otoku Kako svinjarijo pa Locke naredi je pa nemogoče.....najboljše je ko gre po pomolu kot en Terminator, čist isti prizor :razzy: Locke je CAR :bowdown: Quote Link to comment
Samotar Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 pogledal glih prej :bowdown: lock je bedassmaderfaker končno so izboljšali kakovost epizod 28.3 je 14 del Quote Xbox Link to comment
RIDDICK Posted May 19, 2007 Author Share Posted May 19, 2007 Včeraj sem pogledal Lost s03e19 in e20. Danes pa še preostanek kar je zunaj do sedaj torej s03e21. Moram rečt, da je zakon tole kaj se dogaja v Lostu. Zame najboljša serija ever !! Če še niste gledali: Takoj gledat !!! Pa še nov lik iz Losta mi je tako prirasel k srcu: v vseh pogledih. Naomi Slik ta dobrih pa ne dobite - ok eno vam šenkam, ostale so moje. [pa še to sliko sem vam pomanjšal ] Quote Link to comment
tuning Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Ojla... Da obudim se to temo. Zadnja dva dela sem pogledal iz tretje sezone. Kaj pa sedaj a bo se cela cetrta sezona, sej a sploh se majo kaj pametnega za povedat o otoku? Me skrbi da bo zelo zdolgocaseno razvlecena cetrta sezona. LP,Sandi Quote PS, ce koga zanima nakup R4 naj me kontaktira na ZS ali EMAIL: tuning@volja.net ali www.taskmedia.si Link to comment
RIDDICK Posted June 3, 2007 Author Share Posted June 3, 2007 To se boji veliko ljudi ! Ampak do sedaj so katali samo Flascbacke, v zadnjem delu pa so pokazali prvi Flashforward, in v četrti sezoni jih bo vedno več. Četrta sezona se pa začne nekdaj februarja 2008. Predvajali jo naj bi 16 delov zapored in ne kot tretjo sezono (7 delov, premor, ostali deli). Dočakali bi naj še 3 sezone (četrto, peto in šesto), katere bodo imele LE 16 delov (vsaka sezona 16!). Lost se bo pa zaključil februarja 2010. Prve 3 sezone so bile res "ah in oh", upam da bo z naslednjimi tremi tako. Quote Link to comment
Belerophon Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Kako 3? A ne dve? Načeloma naj bi samo eno. A so zadevo nato razbili na dve manjši seriji oddaj. My version of truth. Quote Link to comment
Recommended Posts