SlashSpeed Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Igra je vedno bližje izidu in po vsakem trailerju izgleda bolj fantastično. Kaj si mislite o njej? Jo boste igrali? Po najnovejšem trailerju je razkrito, da teroristi napadejo ZDA(lahko opazite Belo hišo in obelisk). Vsekakor izgleda noro! Komaj čakam! Najnovejši trailer: [youtube:2ekuw8w5]RrEM68Lw__Q[/youtube:2ekuw8w5] Quote Link to comment
Guest aljo11 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 ojaaaa cant wait!!!!!! Res tole bo pa uber cool mislm d se bom kar zazidu u sobo^^ Party-ji bojo skos poln^^ Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 To pa brez skrbi. Že vidim ko bom prišel na LIVE pa bosta 2 party čisto polna in bom z kletvicami šel sam igrati MP Quote Link to comment
Samotar Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 To pa brez skrbi. Že vidim ko bom prišel na LIVE pa bosta 2 party čisto polna in bom z kletvicami šel sam igrati MP Ne se sekirat, saj nekateri imajo že planirane dopuste in bolniške, da bodo lahko nemoteno nabijalo MW2 MP - 24/7. Mislim predvsem 2 FOTRa ----- ZZR-a in Alexs-a Quote Xbox Link to comment
Guest aljo11 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 To pa brez skrbi. Že vidim ko bom prišel na LIVE pa bosta 2 party čisto polna in bom z kletvicami šel sam igrati MP Ne se sekirat, saj nekateri imajo že planirane dopuste in bolniške, da bodo lahko nemoteno nabijalo MW2 MP - 24/7. Mislim predvsem 2 FOTRa ----- ZZR-a in Alexs-a heheheee super:D samotar ti pa ne? Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 LOL. Bolniške. Kliče šef: "Živjo Alex, kličem ker me skrbi zate. Že 5 dni te ni v službo." Alex: *Pa ravno zdaj ko mam kill streak* "Ja, tako je *kreh* *kreh* Sem staknil hud prehlad *kreh* *kreh* in me verjetno še vsaj en teden ne bo v službo *kreh* *kreh* šef: Aha, pošljem zdravnika ali koga? Alex: *jao še kar teži, jaz pa kle umiram* "Ne raje ne, da se ne bo kdo nalezel *kreh* *kreh* Pijem čaj in jemljem zdravila, tako da bo vse ok *kreh* šef: No prav, le pozdravi se. lep pozdrav Alex: *KONČNO* *Vzame headset* "Evo fantje nazaj sem, kje smo ostali" :D:D:D:D Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 5, 2009 admins Share Posted October 5, 2009 Tale trailer je . Že prvi del je imel (vsaj zame, eni so imeli kr ene čudne ideje :rockbrow:) fenomenalno grafiko, tale izgleda pa še par stopničk više, tako modeli kot okolica in osvetljevanje. Pa 60 fps, can't wait! Quote Link to comment
shire Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 JEST GA FULLLLL TEŽKO PRIČAKUJEM IN ČE NE BO KMAL TLE 10.11.09 SE BO MEN KR MAL STRGAL,OK? :crybaby: Quote Link to comment
Samotar Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 LOL. Bolniške. Kliče šef: "Živjo Alex, kličem ker me skrbi zate. Že 5 dni te ni v službo." Alex: *Pa ravno zdaj ko mam kill streak* "Ja, tako je *kreh* *kreh* Sem staknil hud prehlad *kreh* *kreh* in me verjetno še vsaj en teden ne bo v službo *kreh* *kreh* šef: Aha, pošljem zdravnika ali koga? Alex: *jao še kar teži, jaz pa kle umiram* "Ne raje ne, da se ne bo kdo nalezel *kreh* *kreh* Pijem čaj in jemljem zdravila, tako da bo vse ok *kreh* šef: No prav, le pozdravi se. lep pozdrav Alex: *KONČNO* *Vzame headset* "Evo fantje nazaj sem, kje smo ostali" :D:D:D:D Kaj si jasnovidec Quote Xbox Link to comment
Repminister Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Jst sm pa zdj na faxu xD in bomo pač mal predavanj spustil ane Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
PiKi17 Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Jst sm pa zdj na faxu xD in bomo pač mal predavanj spustil ane HAHA, da ne boš tko ko jaz ko sem battlefield 2 špilu Me faks 1 leto ni vidu :doh: Quote Link to comment
Repminister Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Jst sm pa zdj na faxu xD in bomo pač mal predavanj spustil ane HAHA, da ne boš tko ko jaz ko sem battlefield 2 špilu Me faks 1 leto ni vidu :doh: nene se znam samoobladovat. upam Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
TriGGer Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 To jaz tud upam. Čist mimogrede, a mate dovolj placa za avte parkirat? Quote Link to comment
Repminister Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 kakšne avte ? ne razumem Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
TriGGer Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 Ja nič, pri nas mamo tako situacijo, da je na celi fakulteti samo enih par placov za avte in valda je treba kdaj pa kdaj "ilegalno parkirat." Pločniki pa to. In redarji nas majo prav radi, mamu jim vidim... Quote Link to comment
Repminister Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 a to pa poznam, sicer jaz v Kranj hodim, tko da mam kukr tok dost platca, poznam pa folk ka v Lj hod in se skos pizdi. Sej nasledni mesec se bodo mal spraznili faxi, tko da boš lahko parkirov Sam ka verjetno tudi tebe ne bo takrat tam Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
Samotar Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 kaj je pubeci v MW2 ni faxa in parkiranja avtomobilov spam alarm Quote Xbox Link to comment
Repminister Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Joooj tok hitr gre čez A je kakšen seznam kje, katera orožja bodo v mp ? Quote Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11 Link to comment
TriGGer Posted October 8, 2009 Share Posted October 8, 2009 Tule poglej(te). Zgleda kr dobra stran, majo precej podatkov o špilu, pa lepo je urejeno. Quote Link to comment
alexs Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Če sem prav razumel iz videa bo do 70 levelov v prestižu in kill streak tudi čez 11. http://www.gametrailers.com/episode/gam ... v/74?ep=74 Quote Link to comment
TriGGer Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Mhm, precej dela da prideš do novega prestiža. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Kaj vemo o MW2? [youtube:gy5cmi26]kRwQEmhmzTo[/youtube:gy5cmi26] I WANT IT. NAO!!! Quote Link to comment
PiKi17 Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 jaz sem že preorder naroču...čakam čakam čakam Quote Link to comment
ArYeS Posted October 18, 2009 Share Posted October 18, 2009 Bom se vidu al nabavim za PC al Xbox... odvisno od prijateljev Vsekakor pa eno verzijo tega bo treba met. Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 18, 2009 Author Share Posted October 18, 2009 Če boš špilal veliko online sploh ni debate. Xbox 360 verzija. Quote Link to comment
Recommended Posts