Jump to content

Call of Duty: Modern Warfare 2 [X360]

Recommended Posts

Igra je vedno bližje izidu in po vsakem trailerju izgleda bolj fantastično. Kaj si mislite o njej? Jo boste igrali?

Po najnovejšem trailerju je razkrito, da teroristi napadejo ZDA(lahko opazite Belo hišo in obelisk). Vsekakor izgleda noro! Komaj čakam! :beer:

Najnovejši trailer:

[youtube:2ekuw8w5]RrEM68Lw__Q[/youtube:2ekuw8w5]

• Replies 401
  • Nastanek
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

To pa brez skrbi. Že vidim ko bom prišel na LIVE pa bosta 2 party čisto polna in bom z kletvicami šel sam igrati MP :D

Ne se sekirat, saj nekateri imajo že planirane dopuste in bolniške, da bodo lahko nemoteno nabijalo MW2 MP - 24/7. :car:

Mislim predvsem 2 FOTRa ----- ZZR-a in Alexs-a :lol:

Xbox

Guest aljo11
To pa brez skrbi. Že vidim ko bom prišel na LIVE pa bosta 2 party čisto polna in bom z kletvicami šel sam igrati MP :D

Ne se sekirat, saj nekateri imajo že planirane dopuste in bolniške, da bodo lahko nemoteno nabijalo MW2 MP - 24/7. :car:

Mislim predvsem 2 FOTRa ----- ZZR-a in Alexs-a :lol:

heheheee super:D

samotar ti pa ne? :)

LOL. Bolniške.

Kliče šef: "Živjo Alex, kličem ker me skrbi zate. Že 5 dni te ni v službo."

Alex: *Pa ravno zdaj ko mam kill streak* "Ja, tako je *kreh* *kreh* Sem staknil hud prehlad *kreh* *kreh* in me verjetno še vsaj en teden ne bo v službo *kreh* *kreh*

šef: Aha, pošljem zdravnika ali koga?

Alex: *jao še kar teži, jaz pa kle umiram* "Ne raje ne, da se ne bo kdo nalezel *kreh* *kreh* Pijem čaj in jemljem zdravila, tako da bo vse ok *kreh*

šef: No prav, le pozdravi se. lep pozdrav

Alex: *KONČNO* *Vzame headset* "Evo fantje nazaj sem, kje smo ostali"

:D:D:D:D:D

LOL. Bolniške.

Kliče šef: "Živjo Alex, kličem ker me skrbi zate. Že 5 dni te ni v službo."

Alex: *Pa ravno zdaj ko mam kill streak* "Ja, tako je *kreh* *kreh* Sem staknil hud prehlad *kreh* *kreh* in me verjetno še vsaj en teden ne bo v službo *kreh* *kreh*

šef: Aha, pošljem zdravnika ali koga?

Alex: *jao še kar teži, jaz pa kle umiram* "Ne raje ne, da se ne bo kdo nalezel *kreh* *kreh* Pijem čaj in jemljem zdravila, tako da bo vse ok *kreh*

šef: No prav, le pozdravi se. lep pozdrav

Alex: *KONČNO* *Vzame headset* "Evo fantje nazaj sem, kje smo ostali"

:D:D:D:D:D

:lol::lol::lol: Kaj si jasnovidec :headscratch::lol::lol::car:

Xbox

a to pa poznam, sicer jaz v Kranj hodim, tko da mam kukr tok dost platca, poznam pa folk ka v Lj hod in se skos pizdi.

Sej nasledni mesec se bodo mal spraznili faxi, tko da boš lahko parkirov :D Sam ka verjetno tudi tebe ne bo takrat tam :)

Zelo bi bil hvaležen, če glasujete za mojo 'First Aid Help' aplikacijo na Mobitelovem tehniku. Hvala

Link: http://tehnik.mobitel.si/wp7-glasovanje/?aplikacija=11