admins Anduril Posted October 4, 2006 admins Share Posted October 4, 2006 Če mamo že temo o Lost, imejmo pa še o nedvomno najboljši sci-fi seriji zadnjih let, Battlestar Galactici. Gre za "reimagining" originalne serije Battlestar Galactica, ki se je vrtela konec 70ih .. reimagining zato, ker je serija vzela samo osnovno temo originala (*) in določene like, vse ostalo je več ali manj povsem novo in/ali drugačno. (* ljudje ustvarijo izjemno napredne robote (Cylone), kateri se jim sčasoma uprejo, odidejo in se vrnejo čez par desetletij ter takrat z nepričakovanim napadom izbrišejo 99% človeštva, zgodba sledi preživelim na Battlestar Galactici, ki bežijo neznano kam pred Cyloni) Anywaaaay .. z dečvo in bratom se lihkar ponovno (vsaj zame) prebijamo čez prvi dve sezoni in se počasi bližamo koncu. G'damn je to ena huda serija .. ampak - če pričakujete tipičen sci-fi ala Star Trek, boste verjetno globoko razočarani, ker serija namesto na tehnoloških gadgetih in bulšiterskih alienih gradi precej bolj na glavnih osebah in, no ja, filozofskih vprašanjih. Vsekakor priporočam vsem, da si ogledate vsaj začetni mini-series (3 urni pilot), ki vas vpelje v osnovno štorijo. Navdušenje naprej od tega sledi samo od sebe. V soboto zjutraj pa prvi del tretje sezone .. yeeeehaaaaaaaw! Da vidimo kok imamo še BSG fanov tukaj naokrog! Quote Link to comment
afi666 Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 js sm bil cist nor na BSG, ko sm bil se uber-pokovc. Sam mi takrat ni blo vse najbl jasn.heh. grem DL-dat. ps: a ti to kaksne remake-e gledas al ta old-skool serije? Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
admins Anduril Posted October 4, 2006 Author admins Share Posted October 4, 2006 Beri prvi odstavek, bemte! Nova serija iz leta 2003, originalne nisem (žal?) še nikoli videl. Quote Link to comment
afi666 Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 right. vidim. :doh: Quote Z menoj ni zobe češnjat! X360 gt: afireinside9x74 Link to comment
lukidd Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 sem malo videl, kul zadeve^^ Quote pspmode fanclub prezident Link to comment
>spaceman< Posted October 5, 2006 Share Posted October 5, 2006 a je bil to prvo film ali je to samo serija,namreč zadnjič sm zasledil na HRT bol staro varjanto BSG,ki je trajal eni 2 uri. V sporadu pa je pisalo ,da je to del 1 od 2 Quote Če proda kdo Bioshock za x360 naj me ZS-ja Link to comment
admins Anduril Posted October 5, 2006 Author admins Share Posted October 5, 2006 Ja, konec 2003 je najprej izšla Battlestar Galactica mini-serija, sestavljena iz dveh 1.5h delov (v bistvu pilot), v začetku 2005 se je začela pa dejanska serija .. Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 6, 2006 Author admins Share Posted October 6, 2006 Keri slabi, niti enga k bi gledu BSG tukej? No, Kejs vem, da ga je, sam on je te dni prepomemben za postat na KSiju. Quote Link to comment
DrMiha Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Keri slabi, niti enga k bi gledu BSG tukej? No, Kejs vem, da ga je, sam on je te dni prepomemben za postat na KSiju. Case je pač višja kasta :bowdown: Back to 1st Question: nop, ker so cimri obsedeni s Star Gati (ki so IMO od sedme sezone naprej samo pogrevanje stare župe) Quote Link to comment
TheMan Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 v sredo bodo na drugem programu hrvaške televizije začeli vrtet galaktiko. ob 23.10. :thumbup: Quote Link to comment
TheMan Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 anduril: sm gledal v sredo, pa ni bil pilot, niti prvi del... zgleda da sm fulal par delov v tem delu so jih napadali sajloni vsakih 33 min, zato so morali vedno opraviti skok v faster than light speed, da so jim ubežali. upam da veš ker del je to, mene pa zanima če sem veliko zamudil, kolko delov si moram dolpotegnt, pilot + ?delov Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 14, 2006 Author admins Share Posted October 14, 2006 Nop, 33 je prvi del prve sezone, tako da nisi zamudil veliko .. v bistvu samo mini-series a.k.a. pilot, ki se ga splača pogledat zato, da ti je kej bol jasno, kako sploh pride do te situacije. Quote Link to comment
DrMiha Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 no, cimr končno naveličal SG1 zdaj pa dva dni gledava Galaktiko. Sva pri 12 epizodi, še vedno v prvi sezoni. Pa je jako kul zadevščina. Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 17, 2006 Author admins Share Posted October 17, 2006 Jes, jes! Welcome to the family! Ma SG1 je v redu tam nekje do 8. sezone, ko se prične nadzgodba o Orijih in ko odide O'Neil .. po tem se mi zdi, da gre vse skupaj strmo navzdol, tako glede zgodbe (ne, nekih srednjeveških buzerancij mi v sci-fiju res ni za gledat ) kot glede humorja. Kot neko blazno resno serijo itak SG1 ni bilo nikoli za jemat. Galactica je pa itak najbolj na drugi strani žanra, kar se da, v primerjavi z SG1 in daleč od tega, da bi se lahko kr naključno mal usedu pred en del in pričakoval, da ti bo več ali manj vse jasno .. Quote Link to comment
DrMiha Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 ker sem bil tele dni nekako takole: ustat-->faks-->ležanje-->spanje sva s cimrom zjala naprej Galaktiko in res postaja vedno boljša in boljša. Sem si priskrbel celotno drugo sezono, sedaj edino upam, da bo DVD predvajalnik bral format, da bom lahko v leže gledal serijo naprej Quote Link to comment
admins Anduril Posted October 19, 2006 Author admins Share Posted October 19, 2006 Ti kr lepo počasi, se ti medtem 3. sezona lepo nalaga na kup .. Sem ugotovu, da je BSG ful bolš (a.k.a. bolj mazohistično) gledat sproti, ker ima tako abnormalno hude cliffhangerje ob koncu vsake sezone (in sredi 2.), da izgubi polovico čara, če greš takoj po koncu sezone lahko gledati kar naslednjo .. grizenje nohtov pol leta, da izveš kaj se bo zgodilo, je neprimerno bolj zabavno. Quote Link to comment
DrMiha Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Prišel do konca druge sezone. Samo en velik :bowdown: , to je odlično Kar se pa Star Gatov tiče, bi morali končati po 6 oz. 7. sezoni. Kar je bilo je bila molža serije in umetna podpora Atlantisu, ki bo verjetno sam kar hitro škripnil. Quote Link to comment
Igl85 Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Čakaj da vidiš 3. in 4. del tretje sezone, takrat bo več :bowdown: padlo Quote Link to comment
TheMan Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 ANDURIL!!!! EN VELIK FRUCK YOU ZATE!!! zajebal si mi lajf... končal sem z gledanjem prvih dveh sezon. sedem dni nisem delal nič drugega. zdaj mi je zmanjkalo delov in se mi zdi kot da sem izgubil eno družino. fak, mislim da je nekaj narobe z mano. hočem še, hočem, še hočem še :crybaby: je že 3. sezona zunaj? svoje življenje bom posvetil iskanju take babe kot je starbuck. i am frucked up... Quote Link to comment
DrMiha Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 TheMan - novi deli se servirajo vsako soboto zjutraj :ninja: Čeprav se glasno govori o prestavitvi na sredin termin iz petkovega Quote Link to comment
SolidG Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 3. sezona je že v polnem zagonu in mene še ni razočarala. Ravno dovolj razčefuk sekvenc in razvijanje likov. Ampak samo ravno dovolj, ker če producenti spremenijo to serijo v gejevski Star Trek potem ni več pomoči za scfi tematiko na TV. Quote Link to comment
admins Anduril Posted November 13, 2006 Author admins Share Posted November 13, 2006 Haha, there's no escaping them evil Cylons. Ja, tretja sezona je že v polnem zagonu in (kar se mene tiče) nič slabša, kot prvi dve. Baje med 3. sezono tudi ne bo vmesne pavze, tako da wheeee, neprekinjena sezona in še kakšnih 13 delov, lepo serviranih vsak teden. Mmmmm. Ful me zanima, kako se bo razvila podzgodba s preostalimi petimi Cylon modeli ... Quote Link to comment
TheMan Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 lee adama je pa fat ass!!!!! koji vamp :ninja: Quote Link to comment
mjugen Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Star Trek ni gejevski. Quote FOLK NE VE KVA KOK JE TO DBEST K PRIDM U ŠTRCUNO SONY ACS KUPM NOV TV, NOV DVD , PLEJSTEJŠN 2, VSE KAR HOČM ŠE TAMAU PSP NOV FOTOAPARAT K NARDI KLIK KLIK ČE OSTANE NEKI FLIK KUPM ŠE MEMORI STIK TRGOVINA SONY ACS NASPROTI KINA ŠIŠKE Link to comment
DrMiha Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 lee adama je pa fat ass!!!!!koji vamp :ninja: je ekspresno spet dobil 6pack No, sedaj sta bila dva bolj uboga dela zapored, upam da se bo kmalu spet kaj bolj eksplozivnega zgodilo (ampak ni kej, Baltar is THE MAN :ihih: ). Razen če so res v 3. in 4. delu pokurili večino :cash: za efekte Quote Link to comment
Recommended Posts