blaster Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Kaj uporabljate, Internet Explorer ali Mozzilo Firefox? Kateri je boljši, varnejši? LP Quote Link to comment
Cloud Posted October 13, 2009 Share Posted October 13, 2009 Že nekaj let prisegam na Mozzilo. IE se je sicer z zadnjo različičo sicer precej izboljšal, a IMO še vseeno zaostaja za Mozzilo, ki je verjetno SKUPNO gledano eden najboljših brskalnikov ta hip, saj ponuja hitrost, varnost ter skorajda celovito podporo vsemu kar se najde na spletu. Ampak zakaj biti usmerjen samo v tale dva. Internet ponuja ogromno možnosti. Poglej za Opero, Safarijem (Mac) in Chrome-mom. Mogoče pa ti bo kateri od teh všeč. Quote Link to comment
blaster Posted October 15, 2009 Author Share Posted October 15, 2009 Aha.No hvala za odgovor Quote Link to comment
SlashSpeed Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Jaz isto uporabljam Mozillo. Mi ponuja vse kar rabim. Quote Link to comment
PiKi17 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 jest sem na operi enkrat sprobu, pa se mi je dopadla. Ma pa par uporabnih zadev ki jih sedaj v drugih brsklanikih pogrešam. Quote Link to comment
RIDDICK Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Chrome do groba Mozilla je preteklost. Quote Link to comment
Raptor90 Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 Samo v IE se lahko prijavim v tale forum, kr mi v mozzili noče potrdit gesla. Sicer bi rad uporabil crome kot sem ga na xp-jih, ampak zdaj šem prešel na win7 pa mi ga ne gre naložit, a slučajno kdo ve zakaj ne gre ? Quote Link to comment
Bessie Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Za prijavo v Forum jaz uporabljam plug-in v FF, ki ti znostraj FF odpre IE in to je edini način, da sploh lahko normalno uporabljam forum!? Ali se takoj odlogira ali pa nimam zadnjih sporočil... Quote Link to comment
PiKi17 Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Ko smo že to načel...A admini in tehnični del ekipe veste za to? V mozilli se sploh ne morem prijaviti, IE pa tko tko. Zajebava. Na Operi 10 ni teh težav lp, Matjaž Quote Link to comment
dark_psp Posted November 7, 2009 Share Posted November 7, 2009 Samo v IE se lahko prijavim v tale forum, kr mi v mozzili noče potrdit gesla. Sicer bi rad uporabil crome kot sem ga na xp-jih, ampak zdaj šem prešel na win7 pa mi ga ne gre naložit, a slučajno kdo ve zakaj ne gre ? mogoče maš še zmeraj beta verzijo... no, ne vem, jest mam ultimate, pa mi dela Quote Link to comment
Recommended Posts