Skoči na vsebino

Lockerz.com


Priporočene objave

Lockerz.com je spletna stran, kjer se vpišeš gor in zbiraš točke oz. ti. PTZ. Dobiš od vsaj 4 točke na dan, možno tudi 8 (bom razložu kasnej) in ko se ti nabere teh točk, jih vnovčiš za kaki stuff. Npr. 360 in PS3 sta 675PTZ, Guitar Hero 5 Bundle Kit je 200PTZ itd. Dobiš vse od Macbookov, televizij, iPodov, igrc itd. Zadeva je 100% legit. Evo, ene par videov, kjer je folk to že dobil in odpira škatle z robo.

, Video 2, Video 3. Seveda je na Youtubu še mnogo drugih videov z podobno vsebino.

Na stran se pa lahko registriraš samo tako, da ti že obstoječi uporabnik pošlje vabilo. Tako, da če želite vabila, mi pošljite PM z vašim mailom.

Točke zbiraš tako, da se vsak dan enkrat vpišeš in odgovoriš na dnevno random vprašanje. Npr. kako bi te prijatelji opisali z eno besedo? Kaj imaš raje, Manga ali Anime? itd. S tem dobiš 4PTZ. Vsakič, ko se na Lockerz registrira nekdo, ki si ga ti povabil dobiš še 2PTZ. Če pa povabiš 20 ljudi, pa eno leto dobivaš dvojne točke. Torej dobiš 8PTZ na dan, že samo s tem da se vpišeš in odgovoriš na vprašanje. + če povabiš gor 20 ljudi, ti zastonj pošlejo majico - dober način da sam preveriš, če je stvar legit.

Enkrat na mesec imajo restock, takrat dajo vso robo gor in zgine zelo hitro (pač, polovica sveta ravno tistih 5 minut naroča - zato je tudi server takrat zelo obremenjen). Seveda, že prej povedo, kdaj se lahko začne naročati.

Stvar je šele zaj oktobra dodobra zalaufala in z oktobrskim restockom (bil je 15ga, pred tem sta bla že septembra in avgusta) so začel pošilat nagrade tudi izven Amerike.

Še en par slik:

dailies.jpgdailies-1.jpg

Tukaj se gre na Dailies - dnevna vprašanja

untitled.jpguntitled-1.jpguntitled-2.jpg

Je že kdo slišal za to zadevo oz. že probal? Meni je tut en frend že reku da je res dobu NFS Shift z te strani.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.