Skoči na vsebino

New Super Mario Bros. [Wii]


Priporočene objave

  • vrhovni

Če ne štejemo Wii Sports Resort, bo tole prvi Nintendov orenk špil po .. ne vem, letu? Jst se vsekakor ne spomnim, da bi v bližnji preteklosti kaj pametnega na Wiiju izšlo. :eye:

Gre za naslednika New Super Mario Bros. z DSja, ki ohranja isti grafični stil (mnghhhh) in old-skool 2d igralnost, dodaja pa cel kup novosti: simultani multiplayer (prvič po Mario Bros.) za 4 igralce, nove predmete, Yoshije, pa Super Guide (za reveže, ki vsaj 8x ne bodo uspeli končati stopnje, bo lahko špil zadevo preigral kar sam :D) in še kaj. Online multiplayer žal odpade (bravo Nintendo, glede tega ste res še vedno v prejšnjem tisočletju).

Če gre verjeti mnogim previewjem, je špil kljub svoji špartanski grafični podobi neverjetno zabaven, kar bomo lahko sami sprobali že čez en mesec - NSMBWii namreč v Evropi izide 20.11.2009.

Slikic se mi tokrat ne da iskat, zato pa raje precej nazoren trailer:

http://www.gametrailers.com/video/ent-0 ... uper/57807

Mene špil na začetku ni navdušil sploh, zdaj po pozitivnih previewjih in zabavnih posnetkih se mi pa kar spreminja mnenje. Še posebej multiplayer zna biti noro zabaven .. moja dečva bo pa sploh navdušena, ker že od ne vem kdaj jamra nad 3d Marioti in čaka, da spet pride kak 2d ven. :petting:

Link to comment

Tudi jaz se res veselim tega špila ja. 2D old-school igralnost bo prav osvežujoča. Baje bo naslednje leto tudi 2D Sonic izšel, kar zna biti tudi zanimivo.

Drugače se pa lahko šteješ kot srečnega, da bo tvoja dečva s tabo mariota špilala, saj nimamo vsi take sreče, da bi ble naše boljše polovice nad takimi zadevami navdušene :)

Jaz bom mel kar problem najdt, še 3 take freak-e kot sem jest, k so že 20 let mahnjeni na mariota, da bi z mano igral NSMB Wii. Če mi ne uspe, pridem na obisk k vama ;)

Link to comment
  • Pred 1 mesecem ...
  • vrhovni

Ohoho, dobila danes špil v BBju na Rudniku, za prelestnih 30€. Luštna stvar tale njihov bon za minus 20€ pri nakupu nad 50€. :cool:

Po kakšni uri zajebancije, da sem naštudiral, a lahko inštaliram priloženi 4.2 updejt, ne da bi mi zadeva sesula Homebrew Channel, sva ga sedajle špilala eni dve uri .. špil je totalno zabaven, pa ga špilava z dečvo samo v dvoje - če se najdejo štirje, zna bit čist fenomenalen, ker se že midva nareživa, ko se po pomoti med sabo pobijava in delava gluposti. Gre pa res za old-skul Mario platformščino, kar je super, sploh mi pa NSMBWii po preigranem prvem svetu in polovici drugega deluje res precej bolj na nivoju glede težavnosti kot DS verzija. Tukaj sva kar veselo izgubljala lajfe na določenih stopnjah, tako da je prav primerno težek, neizkušenci imajo pa vedno možnost tega Super Guide načina. Midva ga še nisva potrebovala zaenkrat. :razzy:

Grafika je, mnja, solidna, zvok tudi (po fenomenalnem soundtracku Super Mario Galaxyja še največje razočaranje :bleh:), igralnost pa ostaja fenomenalno zabavna, kar je pač najvažneje. Če so vam preostali 2D Mario špili všeč, vam bo tudi tale. Priporočam. :thumbup:

Link to comment
  • 5 tednov kasneje...

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.