admins Anduril Posted October 20, 2009 admins Share Posted October 20, 2009 Če ne štejemo Wii Sports Resort, bo tole prvi Nintendov orenk špil po .. ne vem, letu? Jst se vsekakor ne spomnim, da bi v bližnji preteklosti kaj pametnega na Wiiju izšlo. Gre za naslednika New Super Mario Bros. z DSja, ki ohranja isti grafični stil (mnghhhh) in old-skool 2d igralnost, dodaja pa cel kup novosti: simultani multiplayer (prvič po Mario Bros.) za 4 igralce, nove predmete, Yoshije, pa Super Guide (za reveže, ki vsaj 8x ne bodo uspeli končati stopnje, bo lahko špil zadevo preigral kar sam ) in še kaj. Online multiplayer žal odpade (bravo Nintendo, glede tega ste res še vedno v prejšnjem tisočletju). Če gre verjeti mnogim previewjem, je špil kljub svoji špartanski grafični podobi neverjetno zabaven, kar bomo lahko sami sprobali že čez en mesec - NSMBWii namreč v Evropi izide 20.11.2009. Slikic se mi tokrat ne da iskat, zato pa raje precej nazoren trailer: http://www.gametrailers.com/video/ent-0 ... uper/57807 Mene špil na začetku ni navdušil sploh, zdaj po pozitivnih previewjih in zabavnih posnetkih se mi pa kar spreminja mnenje. Še posebej multiplayer zna biti noro zabaven .. moja dečva bo pa sploh navdušena, ker že od ne vem kdaj jamra nad 3d Marioti in čaka, da spet pride kak 2d ven. Quote Link to comment
wutross Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Tudi jaz se res veselim tega špila ja. 2D old-school igralnost bo prav osvežujoča. Baje bo naslednje leto tudi 2D Sonic izšel, kar zna biti tudi zanimivo. Drugače se pa lahko šteješ kot srečnega, da bo tvoja dečva s tabo mariota špilala, saj nimamo vsi take sreče, da bi ble naše boljše polovice nad takimi zadevami navdušene Jaz bom mel kar problem najdt, še 3 take freak-e kot sem jest, k so že 20 let mahnjeni na mariota, da bi z mano igral NSMB Wii. Če mi ne uspe, pridem na obisk k vama Quote Link to comment
Sonix Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Se pridružim vsem ki se velesijo tega Sicr mam trenutno samo 2 kontrolerja, tko da bom še kšnga kupu. Za tole bo pa treba morit sošolcom, da pridemo po šoli do mene ^^ Quote Link to comment
kirby Posted October 21, 2009 Share Posted October 21, 2009 Tudi sam krepko težko že čakam na tole. Mam tud samo dva kontrolerja, ampak zaenkrat bo dosti. Go mario! Quote Link to comment
admins Anduril Posted November 22, 2009 Author admins Share Posted November 22, 2009 Je kdo slučajno NSMBWii videl v kakšnem slovenskem/ljubljanskem Big Bangu? Imam en un bon za 20€ ponucati, pa računam na NSMBWii za 30€. Quote Link to comment
RavenSLO Posted November 22, 2009 Share Posted November 22, 2009 js sm vidu v celju u big bang Quote Link to comment
admins Anduril Posted November 24, 2009 Author admins Share Posted November 24, 2009 Glede na to, da so mi včeraj v BBju na Rudniku rekli, da ga nima še noben BB po Sloveniji, bi bolj rekel, da si poln bullshita. Quote Link to comment
Sonix Posted November 24, 2009 Share Posted November 24, 2009 Jst sm ga včeri dobu, ampak ga nočm igrat sam. Bom počaku da pride kak sošolc/frend al pa ko se bo bratu dal igrat Quote Link to comment
olimar Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 če se kdo naveliča in je pripravljen prodat ali zamenjat špil naj mi pošlje zs =) Quote Link to comment
admins Anduril Posted December 3, 2009 Author admins Share Posted December 3, 2009 Ohoho, dobila danes špil v BBju na Rudniku, za prelestnih 30€. Luštna stvar tale njihov bon za minus 20€ pri nakupu nad 50€. Po kakšni uri zajebancije, da sem naštudiral, a lahko inštaliram priloženi 4.2 updejt, ne da bi mi zadeva sesula Homebrew Channel, sva ga sedajle špilala eni dve uri .. špil je totalno zabaven, pa ga špilava z dečvo samo v dvoje - če se najdejo štirje, zna bit čist fenomenalen, ker se že midva nareživa, ko se po pomoti med sabo pobijava in delava gluposti. Gre pa res za old-skul Mario platformščino, kar je super, sploh mi pa NSMBWii po preigranem prvem svetu in polovici drugega deluje res precej bolj na nivoju glede težavnosti kot DS verzija. Tukaj sva kar veselo izgubljala lajfe na določenih stopnjah, tako da je prav primerno težek, neizkušenci imajo pa vedno možnost tega Super Guide načina. Midva ga še nisva potrebovala zaenkrat. :razzy: Grafika je, mnja, solidna, zvok tudi (po fenomenalnem soundtracku Super Mario Galaxyja še največje razočaranje :bleh:), igralnost pa ostaja fenomenalno zabavna, kar je pač najvažneje. Če so vam preostali 2D Mario špili všeč, vam bo tudi tale. Priporočam. :thumbup: Quote Link to comment
vedernjak Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Mene zanima kakšno je vaše mnenje o tej igri? Če lahko se kdo bolj razpiše Quote Link to comment
SlashSpeed Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Ti zgoraj že vse piše...... Quote Link to comment
Sonix Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Zgleda da še nism podau svojga mnenja. Samo to mam za rečt: Tok se še nism zabavu s frendi od SSBB-ja. Igral sm 2player in 3player, sam še vedno ne. 4 kontrolerje na žalost nimam Quote Link to comment
kirby Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Najbolj zmaga Koopa Troopa dance. Quote Link to comment
kirby Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 Sori za double-post, ampak me zanime če kdo ve koliko je NSMBW v Mullerju? Quote Link to comment
admins Anduril Posted January 9, 2010 Author admins Share Posted January 9, 2010 Verjetno 49,99€, tako kot večina Nintendovih first-party špilov. Quote Link to comment
jakotnik Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 mene pa zanima če obstaja kakšna podobna igra za XBOX 360? pa katera igra za XBOX 360 bi bla fajn za igrat u dvoje (ne kakšna streljačina, ker bi rada s punco kaj igrala)! Hvala za odgovore! Quote Link to comment
Ziga2 Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Še najbolj podobnen je najbrž Splosion man. Je pa res, da naj bi kar hitro postal zelo zahteven. Quote Link to comment
kirby Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Končno si lastim NSMBW in moram reči da je res bomba! Vsa čast! Quote Link to comment
HayLin Posted January 24, 2010 Share Posted January 24, 2010 Ni slaba, čeprov je Super mario bros 3 alpa super mario world bolš. Lah bi mel multiplayer, leaderboarde, support za classic controller (čeprov ma nekaj wiimote only funkcij). Drgač pa kr vredu Quote Link to comment
Recommended Posts