Jump to content

[PS2] PS two..vgradnja chipa

davy

Recommended Posts

ok..zdej vem..swap magic je kr neki..niti 100 sit ni vredn..

..tko da sm si kupu H2O modchip za ps two..problem je sam da nevem kdo mi ga lohka ugradi.. :headscratch:

..poslal sm email d-vices-u pa se mi ne javjo :bleh: .. playgame je v novm mestu :bleh:

a mi lohka kdo pove še za kako tako `firmo` kjer vgrajujejo chipe??

please? :puppy:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 6 months later...

Pokliči Dragana iz D-Vices pa ti bo poštimal zadevšno :D. Sem pri njemu kupil PS-Two z SubZero 2 modchipom in stvar deluje kot mora tak da dvomim da bo mel kake probleme z spajkanjem tvojega čipovja :D.

Če potrebuješ mobi št. napiši pa dubiš :)

• 10 months later...

Glede tega da laser crkne je pa sledeče po mojih izkušnjah.

Sam sem proti raznim DIVX,MP3 in ostalim zadevam da se predvajajo v konzoli ker posledično dajejo ljudje potem v PS2 razne CD-je DVD-je in ostalo ki je po možnosti že tako spraskano da seveda posledično se laser bolj matra da zadeve prebere.

PS2 je narejen za igre in za to naj se uporablja, seveda je tudi tukaj odgovornost da uporabnik kupuje kvalitetne DVD medije (Verbatin) in da mu ni teško dati kakšen € več za recimo tortico DVD-jov. Sami DVD-ji naj bodo brez prask ter pospravljeni tako kot more.

Težave pri novih konzolah načeloma ni edino pri verziji 12 (govorimo o tenkih verzijah) kjer je obvezna še vgradnja zaščite laserja, ker drugače je laser kratkega veka.

Sam vgrajujem MODBO 745 ki podpira kopije iger, ne podpira pa DIVX pa MP3 datotek (lahko tudi vendar potem preko posebne aplikacije) prav zaradi tega ker ljudje vsega živega mečejo v konzole.

Vgradnja čipa je pa seveda odločitev vsakega posameznika. Za kakršna koli vprašanja glede vgradnje čipov sem pa dosegljiv na elektronski pošti goran.zaric@gmail.com

Lep pozdrav

[g0ran24] je lepo vse povedal,kot je pač čisto res, najbolj mučni za vse ps2 serije konzol od bajsike , do tanke so divx,mp3, cd-r mediji ali slabše kvalitete medijev, pa spet je mogoče dobro , če umre naj umre laser na ps two konzoli, se ga dobi je cenejši, za staro debelo ps2 so dražji in mal težje se jih dobi, kdor pa misli da je ps2 boljši od ps two se mal moti, obe konzole so enake, mogoče ne rečm čisto za prvo serijo ps2 30004 in 390004 te konzole zdržijo tudi 5let, disk je pa enako zelo dobr za obe konzoli, namreč očuvaš celoten sistem, kdor ima možnost naj si to poštima, danes je itak vse skupaj zelo poceni, problem je bil edini cca 1-2m samo z ps two 12 in vse skupaj se je takoj uredilo, pa tudi ps2 5004 zadna plata je imela enak problem, no na trdu so naslednej kompunente za odklep konzole:

-swap magic3 moje mnenje je ,da je stvar zelo uredu+da čuvaš org medije

-mod chipi , če je dobr, če je dobro ugrajen+še kak dodan garancija, je lahko vsak brez bojazni, konzola mora zdržati cca od 2,5 do 3leta , in nabijajnja po 5h na dan povprečno in ji ne sme biti amam nič!

-kartica 32 zanimiva stvar, samo je potrebno nekaj znanja.

Enako tudi mi, oz. ne sam vgrajujemo vse vrste mod chipov, za vse konzole ps2, x1, x360,wii+garancije že 9leto in garantirano, da malo večjih težav skorajda ni.

www.playgame.biz

playgame@email.si

031-434-225 Damjan

041-775-262 Jože servis

07-30-83-424 Trgovina

http://www.playgame.biz VSE ZA IGRALNE KONZOLE, ODKUP, PRODAJA,MENJAVA,SERVIS!